Hirdetés
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- EUV-áttörés vagy marketingfogás? Lépeget előre Kína a felzárkózás rögös útján
- Félrevezető a Tesla önvezető marketingje, mégis zöld utat kaphat Európában
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Új képmotorral mutat fügét a ChatGPT a Google banánjának
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
urandom0
üzenetére
Most utánaolvastam én is, és itt tényleg nem forkolásról van szó, hanem arról, hogy valamilyen módon építenek egy 100%-ban RHEL kompatibilis disztrót.
Nem fog létrejönni egy újabb felesleges disztró, mert az Alma, a Rocky, az Oracle Linux és a többi, RHEL-alapú disztró meg fog halni, én erre mérget mernék venni. Most MÉG innen-onnan össze tudják majd szedni a RHEL forráskódokat, de ezek a kiskapuk előbb-utóbb bezárulnak majd. A SUSE viszont (legalábbis ahogy az írásukból kivettem) nem a RHEL kódjaira épít majd, csak a kompatibilitást biztosítja. Nem tudom, hogyan fogják megoldani, gondolom veszik az upstream RHEL disztrókat (Fedora, CentOS Stream, stb.), jól megtesztelik őket és azokból raknak össze valamit. Majd meglátjuk.
A SUSE-nak erre van kapacitása, nem hinném, hogy a Rockynak meg a többieknek lenne.Mondjuk a Red Hat részéről ezt a lépést én valahol megértem, én se örülnék neki, ha a kemény munkával kifejlesztett, pénzért árult termékem eloroznák valakik, és ingyen elérhetővé tennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Temu
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen SSD-t vegyek?
- Óra topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest