Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
őstag
válasz
urandom0
üzenetére
Most utánaolvastam én is, és itt tényleg nem forkolásról van szó, hanem arról, hogy valamilyen módon építenek egy 100%-ban RHEL kompatibilis disztrót.
Nem fog létrejönni egy újabb felesleges disztró, mert az Alma, a Rocky, az Oracle Linux és a többi, RHEL-alapú disztró meg fog halni, én erre mérget mernék venni. Most MÉG innen-onnan össze tudják majd szedni a RHEL forráskódokat, de ezek a kiskapuk előbb-utóbb bezárulnak majd. A SUSE viszont (legalábbis ahogy az írásukból kivettem) nem a RHEL kódjaira épít majd, csak a kompatibilitást biztosítja. Nem tudom, hogyan fogják megoldani, gondolom veszik az upstream RHEL disztrókat (Fedora, CentOS Stream, stb.), jól megtesztelik őket és azokból raknak össze valamit. Majd meglátjuk.
A SUSE-nak erre van kapacitása, nem hinném, hogy a Rockynak meg a többieknek lenne.Mondjuk a Red Hat részéről ezt a lépést én valahol megértem, én se örülnék neki, ha a kemény munkával kifejlesztett, pénzért árult termékem eloroznák valakik, és ingyen elérhetővé tennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Mobil flották
- World of Warships
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Villanyszerelés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 Videokártya!
- Akciós!! Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest