- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Noctua-jubileum: 20 év, félmillió ingyenes rögzítőkészlet
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Ez a pehelysúlyú egér talán még egy jeti kezébe is passzol
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
urandom0
üzenetére
Na, már el is kezdődött, amit írtam. Almáék bejelentették, hogy innentől nem cél az 1:1 RHEL kompatibilitás: AlmaLinux No Longer Aims For 1:1 Compatibility With RHEL
Innentől fogva azoknál, akik RHEL alternatívaként használták az Almát, elveszti jelentőségét a disztró, és igazából szerintem ezzel együtt a létjogosultságát is, így szinte már csak egy "futottak még" kategóriás disztró lesz. Azt sem tartom kizártnak, hogy pár éven belül megszűnik majd.
Gondolom, a Rocky is hasonló utat fog bejárni. -
pengwin
addikt
válasz
urandom0
üzenetére
Szerintem ez a "Red Hat kemény munkáját ellopják" dolog olyan, hogy a RH is nagyon sok upstream projektnek haszonélvezője... nyilván van, amibe ők is adnak fejlesztési erőforrást, de azért közel sem mindenbe.
Elvileg a RHEL utánzatok olyan forrásokat használtak eddig is, amik ezután is elérhetőek lesznek, ezek ha jól tudom a CentOS befagyasztott ágai, amik a RHEL egy adott verziójának az alapját adják. De a RH oldaláról valószinüleg elég elbizonytalanítani ezeknek a rendszereknek a felhasználóit, hogy azok más megoldások után nézzenek. A SUSE-nak ez azért jó lehetőség, mert egy viszonylag nagy, ismert cég, akikben jobban meg fog bízni ez a piac, mint egy AlmaLinuxban, akik csak a CentOS lelövése miatt futottak be úgy igazából.
Én örülök neki, a SUSE eddig nem nagyon adott okot kételkedésre, míg mondjuk a legnagyobb RHEL-koppintó cég (az Oracle) igen... szóval ne a jósda csinálja az ingyen RHEL pótlékot, ha lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 7
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NIOH 3
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4487
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest