Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, én is ilyesmi címekkel szoktam hatásvadász videókat gyártani. Írhatott volna 8 percet is...
Packman repó lesz hamarosan, vagy talán már van is. A Yast utání sírást pedig nem nagyon értem. A moduljai túlnyomó többsége olyan volt, amire otthoni felhasználóként nincs szüksége az embernek, céges környezetben pedig úgyis valamilyen scriptet használunk a konfigurálásra.
Írta valaki a videó alatt kommentben, hogy akkor ő most otthagyja az OpenSuse-t, és áttér Fedorára, mivel már nincs Yast. De ebben mi a logika? Fedorában ugyanúgy nincs Yast, és semmi hasonló felület, sőt még olyan csomagkezelő sincs, mint a Myrlyn. Sőőt, még snapper sincs alapból belőve.
Az új installerrel még vannak teendők, ezzel egyetértek. A régi többet tudott, bár azért az látszott rajta, hogy nem mai darab.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Formula-1
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- E-roller topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest