Hirdetés
- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egérpad topik
- Milyen processzort vegyek?
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
urandom0 #4253 üzenetére
Mert lassú, mint a vemhes anyalajhár
Dehogy lassú... megnyitod szövegszerkesztővel a dnf.conf-ot, beszúrod az utolsó sor alá, hogy: max_parallel_downloads=10
Plusz még esetleg, hogy csak enterezni kelljen minden felugró kérdést:defaultyes=True
Már csak ennyiből is gyorsabb a többitől. Tumbleweed frissítéshez nekem napi szinten nincs hangulatom, de amit Fedorához leszed a DNF, azt van türelmem kivárni.A dnf5-öt nem próbáltad még?
Nem, de hallom, hogy Fedora 40-től már az lesz? Ha jól emlékszem. Már várom, vele együtt a Mesa 24 drivert és a 6.8-as kernelt is.
Érdekes amúgy, pont a Fedorával szemben szokták felhozni, hogy nehéz telepíteni az Nvidia/AMD drivert
AMD-t nem is szoktam, ami a kernellel jön, az bőven elég. De szerintem nincs is Fedorára zárt AMD driver, csak valami githubos oldalt láttam, ahonnan letölthető. Hát mondom az felejtős, így az open-source megoldással teljesen elvagyok.
De aki már van olyan szinten, mint te, és tudja, hogy az akmod-nvidia csomagot kell csak telepíteni, annak persze, hogy nem nehéz.
A Fedora dokumentációja pedig nagyon jó, DE ugyanígy az RPM Fusioné is. [link] Ha hozzáadtad a két repót, akkor csak ennyi:
Ez szerintem nem veszélyes művelet. Windowson az tovább tart, hogy a kártyámhoz tartozó telepítőt megtaláljam az Nvidia vagy az AMD honlapján.
Előtte meg még ki is kell kapcsolni a Windows 10 automata driver telepítőjét, mert az is csak feleslegesen okoskodik bele a történetbe, több kárt csinál, mint hasznot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Garmin fenix 2
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest