Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
őstag
max_parallel_downloads=10
Ezt be szoktam állítani, de nem a letöltés önmaga lassú, hanem amíg az RPM adatbázist összeszüttyögi magának, meg utána, amíg nekiáll a telepítésnek... nem tudom, használtál-e már Archot vagy valamilyen származékát. Na ott a pacman olajozott villám a DNF-hez képest.
Tumbleweed frissítéshez nekem napi szinten nincs hangulatom
Na igen, így vagyok ezzel én is. Én egy pici RPi-n használok Tumbleweedet, nincs a világon semmi gond vele, leszámítva, hogy őrületes mennyiségű update érkezik minden egyes dup-nál. Még asztali gépen sem szeretem az ilyet, nem hogy egy szerveren.
Ez szerintem nem veszélyes művelet.
Egy kezdőnek, akik most jön Windowsról és hozzá van szokva a next-next-finishez, még ez is sok

Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest