Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, akadt a 12.3-al egy nagy problémám.

Ma felraktam, és eddig tényleg jól összerakott rendszernek tűnik de nem frissítést csináltam, hanem új telepítést, amit lehet nem kellett volna...
Az a problémám, hogy a multinyomtatóm szkenner részének beüzemeléséhez futtatnom kell s
mount -t usbfs none /proc/bus/usb
parancsot, de nem tudom, mert a következő hibaüzenetet adja vissza:
mount: mount point /proc/bus/usb does not exist
Emellett a Samsung drivere nem látja hogy usb-n bármi is van, csak a yast, ami még nem lenne gond mert a nyomtatás megy, próbáltam a proc könyvtárban létrehozni a /bus/usb könyvtárakat de nem tudtam ott létrehozni semmit rootként sem.

Ezért a segítségeteket kérem, nagyon fontos lenne mert eddig tetszene a 12.3, és ha nem jön elő még valami akkor megtartanám, de ha ezt nem tudom megoldani akkor nem tudom a szkennert használni, szóval akkor megy vissza a 12.2.
Bármilyen segítséget előre is nagyon szépen köszönök!

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Crimson Desert
- MIUI / HyperOS topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PLC programozás
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- BMW topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ROG G614J! I7 13650HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest