Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Van képe mindent kiírni a HAGiBiS SSD házának
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
BigManus
üzenetére
Mik voltak azok a problémák ami miatt leszedted?
Én is fel szeretném rakni, legfőképp a a 4.10-es KDE miatt, de már lassan kezdek elbizonytalanodni félek attól hogy ez is olyan megosztó kiadás lesz, mint anno a 12.1 volt...
(Bár azzal nekem szerencsém volt, a 64 bites kiadás gond nélkül ment nálam)
Jelenleg 12.2-őt használok.Válaszodat előre is köszi!

Most még csak live-KDE-ként próbálgatom a 12.3-at nekem eddig a wifivel volt gondom mással eddig nem, de az elég érdekes eddig...
Semmi biztosat nem tudok még erről írni, mert még próbálgatom csak, de nálam a wfi az egyedüli netforrás, és eddig egy hosszabb wifi antennát használtam a wlan kártyához, (gyenge a szobában már a jel) amivel a 12.2 gond nélkül tud netezni, bár a sávszélesség elég széles sávban ingadozik, átlagban 3-400 kb/s-al jön a net, de volt 600, illetve 54 is... (6 megás net)
A 12.3 live-KDE meg ugyanezzel az antennával nem találta meg az otthoni wifit, (a környékbelieket igen csak az otthonit nem
) csak akkor ha kissé irányba fordítottam az antennát akkor csatlakozott is, de csak 25-30 kb/s "sávszélességgel" és gyakran le is dobta a netet állandóan újracsatlakozott....Viszont ma vettem egy talpas wifi antennát (amúgy is terveztem) és csodák csodája, azzal csont nélkül megy az otthoni wifi a (live) 12.3-on eddig stabil 6.41 mb/s-al...

Kipróbáltam a telepített 12.2-őn is, ott is hozta ezt, bár ott egyszer mértem alacsonyabb értéket is, 12.3-nál eddig nem...

Viszont ezt csak érdekességképpen írtam le, ebből nem lehet még komoly dolgot leszűrni, ahhoz még pár napig tesztelem különböző antennákkal a live 12.3-at és a 12.2-őt. Viszont kíváncsi vagyok hogy majd mit mutatnak a dolgok...

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Filmvilág
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(Bár azzal nekem szerencsém volt, a 64 bites kiadás gond nélkül ment nálam)
) csak akkor ha kissé irányba fordítottam az antennát akkor csatlakozott is, de csak 25-30 kb/s "sávszélességgel" és gyakran le is dobta a netet állandóan újracsatlakozott....