Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
legendary
tag
válasz
BigManus
üzenetére
Pont azért kérdezem, mert nektek már van tapasztalat. Gondolom megjelenésre egyformák, hisz mindkettő kde
Stabilitás és sebesség téren meg gondoltam tudtok tanácsot adni. Több helyen olvastam régebben hogy az ubuntu-s lassabb.
Én eddig még csak ubuntu változatokat használtam (kde ebből a vonalból is kimaradt eddig), ill kis ideig mintet, de az nagyon nem jön be nekem.
Telepíteni csak a live cd-ről van lehetőségem, mivel az egyetlen újraírható dvd-m egy 1,4 GB-os mini dvd
A teljes dvd változat ezért kimarad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tuning kezdőknek
- Az RSR Porsche Design is csatlakozott a Magic8 szériához
- Projektor topic
- Gitáros topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Elektromos cigaretta 🔞
- Sí, sielés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Stabilitás és sebesség téren meg gondoltam tudtok tanácsot adni. Több helyen olvastam régebben hogy az ubuntu-s lassabb.