Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
legendary
tag
válasz
BigManus
üzenetére
Pont azért kérdezem, mert nektek már van tapasztalat. Gondolom megjelenésre egyformák, hisz mindkettő kde
Stabilitás és sebesség téren meg gondoltam tudtok tanácsot adni. Több helyen olvastam régebben hogy az ubuntu-s lassabb.
Én eddig még csak ubuntu változatokat használtam (kde ebből a vonalból is kimaradt eddig), ill kis ideig mintet, de az nagyon nem jön be nekem.
Telepíteni csak a live cd-ről van lehetőségem, mivel az egyetlen újraírható dvd-m egy 1,4 GB-os mini dvd
A teljes dvd változat ezért kimarad.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Arc Raiders
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Futás, futópályák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Stabilitás és sebesség téren meg gondoltam tudtok tanácsot adni. Több helyen olvastam régebben hogy az ubuntu-s lassabb.