Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- CPU léghűtés kibeszélő
- Apple MacBook
- Analóg "félklaviatúra" jött a Lemokey (Keychron) színeiben
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
legendary #3006 üzenetére
Neked kell eldönteni, melyik fekszik a legjobban.
Én nagyon régóta SuSE-t használok az itthoni gépeimen is, a cégnél is SuSE Enterprise van, a laptopomon szintén.
Kubuntut kipróbálásra feltettem, de nem jött be, sok hibába bele futottam.
Puding próbája az evés. Ha már amúgy is ennyit telepítgetsz, javaslom ne a live rendszert próbáld ki, hanem told fel élesben.
Ha elakadsz, segítünk. -
wetomi
aktív tag
válasz
legendary #2998 üzenetére
Telepítés után az első (max a 2. normál frissítéssel, amit illik rögtön megcsinálni) lejön a flash és egy-két apróság. A kodekeket általában külön szokás felrakni, de első indításkor pl. az Amarok is szólni fog, ha nincs kodek és telepíti az engedélyeddel.
A "non oss" jelölésű forrásból rakja fel a zárt összetevőket, pl a flash, vagy adobe reader...
amúgy további repók
onnan is a Packman neű kell, amit a YaST-ból is fel tudsz venni, a telepítési források, források hozzáadása, közösségi telepítő források kiválasztásával.
Én általában kézzel vadászom össze, de már pár kattintásból megvan, kitapasztaltam.Ezután tudsz még utólag válogatni is, természetesen ludla megoldása sokkal egyszerűbb.
Mikeee86: Akár a biosban a lemezek boot sorrendjét is megváltoztathatod, én anno az áttéréskor így csináltam, kevésbé volt szem előtt a windows, hogy nem volt benne a grub menüjében.
-
ludla
őstag
válasz
legendary #2998 üzenetére
Ezt kell feltelepíteni és megyen minden Multimedia Codecs
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Facebook és Messenger
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Bluetooth hangszórók
- EA Sports WRC '23
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest