- Milyen egeret válasszak?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
legendary #3006 üzenetére
Neked kell eldönteni, melyik fekszik a legjobban.
Én nagyon régóta SuSE-t használok az itthoni gépeimen is, a cégnél is SuSE Enterprise van, a laptopomon szintén.
Kubuntut kipróbálásra feltettem, de nem jött be, sok hibába bele futottam.
Puding próbája az evés. Ha már amúgy is ennyit telepítgetsz, javaslom ne a live rendszert próbáld ki, hanem told fel élesben.
Ha elakadsz, segítünk. -
wetomi
aktív tag
válasz
legendary #2998 üzenetére
Telepítés után az első (max a 2. normál frissítéssel, amit illik rögtön megcsinálni) lejön a flash és egy-két apróság. A kodekeket általában külön szokás felrakni, de első indításkor pl. az Amarok is szólni fog, ha nincs kodek és telepíti az engedélyeddel.
A "non oss" jelölésű forrásból rakja fel a zárt összetevőket, pl a flash, vagy adobe reader...
amúgy további repók
onnan is a Packman neű kell, amit a YaST-ból is fel tudsz venni, a telepítési források, források hozzáadása, közösségi telepítő források kiválasztásával.
Én általában kézzel vadászom össze, de már pár kattintásból megvan, kitapasztaltam.Ezután tudsz még utólag válogatni is, természetesen ludla megoldása sokkal egyszerűbb.
Mikeee86: Akár a biosban a lemezek boot sorrendjét is megváltoztathatod, én anno az áttéréskor így csináltam, kevésbé volt szem előtt a windows, hogy nem volt benne a grub menüjében.
-
ludla
őstag
válasz
legendary #2998 üzenetére
Ezt kell feltelepíteni és megyen minden Multimedia Codecs
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- PayPal
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- YouTube
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest