Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
meoindil
üzenetére
Lényegében meghazudtolsz engem. Miért?
Nézd, nekem sokféle gépem van. Durekt egy kb 2 éves Intel csipszetes, Intel HD-videókártyás géppel, 4GB RAM-al, nagyon gyors winchesterrel, A legelterjedtebb TP-LINK wifivel próbáltam ki. Ha egy ilyen géppel sem működik megfelelően, akkor ugyan mégis mivel?
Egyébként futja a szakértelmemből, hogy beállítgassam, kijavítgassam, de ugyan miért tenném? Ez a végleges kiadás előtt, a dosztribúció feladata. Ha ők nem teszik meg, akkor az a válaszom, hoyg ez egy szar. Ez nálam ilyen egyszerű, mert van másik. És ha az is szarul működik és ha mindegyik új linux disztribúció szar, akkor ott vannak a régebbiek, mint kiforrott lehetőség. És ha az is szar, akkor még mindig ott a picipuha terméke. És ha az is, akkor a MacOS. És ha az is, akkor elmegyünk síelni a hegyekbe. Nálam ennyi. Nem fogok egy oprendszert dicsérni, ami szar. Akkor én megmondom, hogy szar és kész. De úgylátom mindig van akinek nagyon trendi dafkéből ellentmondani. Csak tessék. Ez egy szabad világ. Nyugodtan be lehet csapni a kezdőket, meg lehet hazudtolni a hozzáértőket. Még segítek is biztatással: Rajta!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen videókártyát?
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- Formula-1 humoros
- alza vélemények - tapasztalatok
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest