Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- Fujifilm X
- Bluetooth hangszórók
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
Új hozzászólás Aktív témák
-
meoindil
aktív tag
Üdv!
Nem tudom nálad miért így viselkedett az új SuSE. Én is ki akartam próbálni. Ugyan 15 perc alatt nem települt a dvd-s verzió, de 24 elég volt neki. Felismerte az összes partíciót, windowsost és linuxot, mindent felcsatolt a megfelelő helyre. A gyökérpartíciót megformázta magának a többit hagyta, ahogy kell. GRUBot megcsinálta. Nem volt semmi gondom a telepítésével. A net beállítása nehézkesebb volt, valamiért az ADSL nem a linuxok szivecsücske, megy de kicsit találgatni kellett, hogy is jó neki. Most viszont indul az is bootoláskor. Közösségi tárolókat engedte hozzáadni. Biztos nem hibátlan ez a kiadás sem, de szerintem korrekt, eddig nem láttam olyat ami miatt, ne ajánlanám bárkinek...
Hozzá kell tennem én nem kísérleteztem a Gnome-os felülettel, nem igazán tudom megszeretni, maradok a KDE-nél.Üdv!
meoindil
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VGA kibeszélő offtopik
- BestBuy ruhás topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gumi és felni topik
- Tőzsde és gazdaság
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest