- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
meoindil
aktív tag
Üdv!
Már meg ne sértődj, azért neked írtam a választ, mert te hoztad fel a nálad jelentkező legtöbb problémát. Én leírtam, hogy nálam zökkenőmentesen települt, viszont a net beállítás az szokásosan szivatott. A 11.4 még rosszabb volt ezen a téren, ott még a gyári dvd-n sem volt rajta az egyik csomag ami kellett volna a nethez. Most legalább a dvd verzión már rajta volt, ha alapból nem is rakta fel.
Teljesen egyetértek veled, hogy az oprendszer van az emberért (felhasználóért) és nem fordítva... Senkitől nem várható el, hogy órákat vagy napokat töltsön el olyan hibaüldözéssel, beállítással amiknek alapból működniük kellene. Én sem vagyok linuxguru, csak mezei júzer és borzasztóan bosszant ha valami nem megy, ami elég alapvető kellene legyen, és nem nekem kellene fórumokat bújni a megoldásért.
Viszont fenntartom, hogy nálam a telepítés gond nélkül ment ha kicsit lassabb volt is mint az Ubuntué (de nem sokkal).Üdv!
meoindil -
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest