Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Kiszedtem az indítópultból az összes keyring indítót, de még mindig megy.

A sysconfigban nem találtam erre vontakozó dolgot, és a bootloaderben sem.A gconf-editor -ban is kiszedtem ugyanezeket, aztán semmi előrelépés.
wetomi: lehet h. a router a ludas, nem a Suse-d. Nekem van egy wifis routerem, amire wifivel csak akkor lehet kapcsolódni, ha ő is úgy gondolja, és csak addig, ameddig jónak látja. Ott mindegy, milyen eszközzel akarok csatlakozni, szal vettem egy másik wifis routert, az frankó.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple MacBook Air M3 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest