Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Milyen házat vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Kiszedtem az indítópultból az összes keyring indítót, de még mindig megy.

A sysconfigban nem találtam erre vontakozó dolgot, és a bootloaderben sem.A gconf-editor -ban is kiszedtem ugyanezeket, aztán semmi előrelépés.
wetomi: lehet h. a router a ludas, nem a Suse-d. Nekem van egy wifis routerem, amire wifivel csak akkor lehet kapcsolódni, ha ő is úgy gondolja, és csak addig, ameddig jónak látja. Ott mindegy, milyen eszközzel akarok csatlakozni, szal vettem egy másik wifis routert, az frankó.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs