Új hozzászólás Aktív témák
-
BaliJack
aktív tag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Nekem is jobban tetszik a Suse (főleg Gnome-mal), mint az Ubi. Ubival telepítésnél akadtak/akadnak gondjaim: GRUB az Ubuntu telepítése után mindig elhibázta/elhibázza, hogy melyik partíción van a linux (vagy meg sem jelenik); ilyen problémám Suse-val nem volt.
Lejjebb írtam, hogy a 11.2-es meg a telepítés utáni első indulásnál ragadt be, de 10.3-asra ráfrissítve működik rendesen
.KDE-ből a 3.5-ös jött be annó, a 4-esben meg már pár dolgot hiányolok, amit a Gnome-ban megkapok (mail-notification). Tetszik, tulajdonképpen gyönyörű a KDE 4-es felülete, de tehetnének bele olyan dolgokat is, amik a Gnome-ban benne vannak és nekem szükségesek
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.