Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
válasz
BaliJack
üzenetére
Ezekszerint ugyanaz a router osztja ki az UTP és WLAN-nál is a címeket?
Azért kérdem, mert múltkor volt egy hasonló probléma... Gép normál vezetéken megkapja a címet, WLAN-ról nem működik. Egészen pontosan nem tudom az esetet, mert én csak a távsegítség voltam, de a WLAN egy második routerről ment, aminek a WAN portjára került a belső háló és a két bekapcsolt DHCP miatt is gondok voltak...
...nálad nincs hasonló gond?A helyedben beállítanék biztosan működő adatokat neki, tehát a router címét DNS ill. gateway-nek, valamint az IP-címet és netmask-ot.
Ha így működik, akkor a DHCP-nél kell tovább keresgéni.
--- Tehát IP címmel behozta az oldalt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest