- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
- Milyen SSD-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Noctua-jubileum: 20 év, félmillió ingyenes rögzítőkészlet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia! Ha te inditod a haborut, akkor az elejen meg kell hatarozni a war demandokat (kovetelesek), hogy mit szeretnel elerni a haboruval. Minel tobb kovetelesed van, annal nagyobb folennyel kell rendelkezned a haboruban, pl. ha csak annyit akarsz elerni hogy nyissa ki az adott empire a hatarait szamodra akkor lehet eleg lesz a haboru alatt elfoglalnod ket bolygojat es feladja a harcot. Ha koveteleskent cede planeteket valasztasz, akkor a haboru vegen tied lesz az a csillagrendszer, cserebe jobban meg kell fingatnod az enemyt, tovabb tart majd a haboru. Ha minden bolygojat elvetted ilyen modon (nagyobb birodalomnal ez nem fog menni egy haboruval!) akkor megszűnik az az empire.
Ha vedekezo haborut folytatsz, vagyis megtamadtak, akkor a haboru elso eveben tudsz meghatarozni te is koveteleseket, utana mar nem. Sajnos erre a jatek nem hivja fel a figyelmedet, en is ugy jartam hogy megtamadtak es nem allitottam be koveteleseket, majd miutan porig romboltam mindent, kenytelen voltam ures kezzel befejezni a haborut

Új hozzászólás Aktív témák
- HP Thunderbolt 4 kábel
- iKing.hu Nothing Phone 2 Pro 8/128GB White használt karcmentes 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 221 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest