Hirdetés
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilasz007
aktív tag
Én használtam. Sőt, most hogy lefejlesztették a BT-n vezérlőn keresztüli élesztést igazi konzol feeling.
Persze nem lehet megkerülni a lóerő kérdését. Attól függ mit akarsz játszani rajta. 720p-be nagyon sok minden elmegy... 1080-ba is, bár én régebbi címekkel használtam (JRPG-k)...Az, hogy Deckyloaderr-el pár gombnyomásra oda tudod varázsolni a gamefaq-t, ha esetleg a beépített Steames guide-ok nem lennének jók, egy jó feature.
Meg amúgy maga az egész kényelmes. Power on, folytatod ahol abba hagytad, mint egy konzol. Néha a grafikát feláldozom a kényelem oltárán

Röviden, imho TV-re kötve is teljesen jó. Csak hát realitások terén. Ebbe nem egy 4090 dorombol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Tudományos Pandémia Klub
- EA Sports WRC '23
- Vallás
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Cucuska2