Hirdetés
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Philips LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Házi hangfal építés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Monitor hiba topik
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
frankdelgado
őstag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Biztos vannak ilyen mazochisták, akik Steam os-t raknak fel majd arra is, de én inkább szabadulnék tőle
. Alapvetően ha a megvett Steames játékokat akarod futtatni, akkor jó a Dekk, ha bármi furmányoskodást akarsz, akkor befonod a szemöldököd. Az Ally-n meg fogsz tudni bármit játszani win11 alatt. A tácspad nélkül is megvagyok vígan. A baj az, hogy sztem nálunk bőven 300k körül lesz, ott meg már veszel notebookot i5-el, meg 3050 dedikált VGa-val, ami azért jobb és az is hordozható. Legalábbis az én felhasználói szokásaimat tekintve jobb. Annyit már kézi konzolért nem adnék ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Újszerű,Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári garancia 2028-ig
- Eladó Dell laptop alkatrészek
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- Apple iPhone 13 128GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)- AKCIÓ
- Használt Vrtech Baby interaktív laptop gyerekeknek német nyelven
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Alapvetően ha a megvett Steames játékokat akarod futtatni, akkor jó a Dekk, ha bármi furmányoskodást akarsz, akkor befonod a szemöldököd. Az Ally-n meg fogsz tudni bármit játszani win11 alatt. A tácspad nélkül is megvagyok vígan. A baj az, hogy sztem nálunk bőven 300k körül lesz, ott meg már veszel notebookot i5-el, meg 3050 dedikált VGa-val, ami azért jobb és az is hordozható. Legalábbis az én felhasználói szokásaimat tekintve jobb. Annyit már kézi konzolért nem adnék ki.
Cucuska2