Hirdetés
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Egérpad topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilasz007
aktív tag
Ma beüzemeltem rajta az SSHFS-t. Így, mint hálózati meghajtó elérhető a ketyere. Ezt vettem hozzá alapul: [link]
Így felmásoltam hozzá pár WiiU-s játékot, hogy megnézzem hogyan emulálja. Nem lepődtem meg, mivel láttam PS3-at is viszi a gép, de annál jobban örültem, hogy milyen jól megy. Kissé macerás beállítani billentyűzet, egér nélkül. Gyakorlatilag letöltöd a CEMU-t, kibontod valahova, azt felveszed mint nem steames játék, beállítod neki a kompatibilitás módot. Még Desktop módban elindítod, beállítod az XInput-ot vezérlőt és kész is.
Brutális ez a gép. Cyberpunk 30+ fps natívan kézben. Jojózik a szemem. Persze hozzá mond egy másfél órás üzemidőt is
Na de akkor is. 20 W-ból megfuttatja a Cyberpunkot.Egy hibát vettem észre Desktop módban. A virtuális billentyűzetet a steam+x combóval lehet előhozni. Nos, ez van amikor nem sikerül. Ez Chromeba a CEMU letöltését igazi kihívássá tette. Utána meg a Steam kliens nem volt hajlandó elindulni. Visszalépve a game módba, crashelt az egész egy szépet és újra töltött. Utána meg visszalépve Desktopba ment minden ismét. Az a két D pados billentyűzet elég intuitív. Elég gyorsan lehet rajta gépelni, de nem ez lesz a fő discord trollkodos platform. Funkcionális, de nem kényelmes. Azért T9-re ráver fényéveket így is

Röviden hozza a gép az elvártakat és tényleg hihetetlen, hogy ennyi erő kézbe elfér. Ja és 5 percnél tovább üzemelve :p
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Diablo IV
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mazda topik
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G7 i5-10310U - TOUCH 16GB RAM 256GB NVMe világítós billentyűzet, üzleti laptop
- Lenovo X240/X250, Fujitsu S904
- LENOVO ThinkBook 13s G2 ITL i5-1135G7/16GB RAM/512GB SSD/13.3" FullHd laptop
- Macbook Pro 13 2018 - i5/8GB/256GB
- Lenovo Legion 5 RYZEN 5 6600H RTX 3050Ti 4GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 165 Hz Magyar bill Gari
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB ZALMAN S2 TG Adata 600W
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na de akkor is. 20 W-ból megfuttatja a Cyberpunkot.
Cucuska2