Hirdetés
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilasz007
aktív tag
Ma beüzemeltem rajta az SSHFS-t. Így, mint hálózati meghajtó elérhető a ketyere. Ezt vettem hozzá alapul: [link]
Így felmásoltam hozzá pár WiiU-s játékot, hogy megnézzem hogyan emulálja. Nem lepődtem meg, mivel láttam PS3-at is viszi a gép, de annál jobban örültem, hogy milyen jól megy. Kissé macerás beállítani billentyűzet, egér nélkül. Gyakorlatilag letöltöd a CEMU-t, kibontod valahova, azt felveszed mint nem steames játék, beállítod neki a kompatibilitás módot. Még Desktop módban elindítod, beállítod az XInput-ot vezérlőt és kész is.
Brutális ez a gép. Cyberpunk 30+ fps natívan kézben. Jojózik a szemem. Persze hozzá mond egy másfél órás üzemidőt is
Na de akkor is. 20 W-ból megfuttatja a Cyberpunkot.Egy hibát vettem észre Desktop módban. A virtuális billentyűzetet a steam+x combóval lehet előhozni. Nos, ez van amikor nem sikerül. Ez Chromeba a CEMU letöltését igazi kihívássá tette. Utána meg a Steam kliens nem volt hajlandó elindulni. Visszalépve a game módba, crashelt az egész egy szépet és újra töltött. Utána meg visszalépve Desktopba ment minden ismét. Az a két D pados billentyűzet elég intuitív. Elég gyorsan lehet rajta gépelni, de nem ez lesz a fő discord trollkodos platform. Funkcionális, de nem kényelmes. Azért T9-re ráver fényéveket így is

Röviden hozza a gép az elvártakat és tényleg hihetetlen, hogy ennyi erő kézbe elfér. Ja és 5 percnél tovább üzemelve :p
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- ASUS ROG Strix G18 Gamer laptop , i9 14900HX , 16GB DDR5 , 2K 240HZ , RTX 4060
- teljesen ÚJ Apple MacBook Neo 256GB Silver ! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M3 Pro (2023) 18GB/500GB SSD karcmentes 100% akku 23 ciklus
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na de akkor is. 20 W-ból megfuttatja a Cyberpunkot.
Cucuska2