Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• HummeRC

senior tag

Sziasztok!
    Vásároltam ma egy játékot, steam kliensben, ahogy mindig is szoktam. Egy részét walletből+paypal kiegészítéssel.
    Minden rendben ment, magamnak vásárolom, paypal belép, stb, végén rányomtam hogy vásárol, erre elszürkült a vásárlás gomb és nem történt semmi sokáig (kb 5 perc). Az ablak nem reagált semmire. Becsuktam, nyitom újra, még mindig a kosárban van a játék. Mondom akkor újra.
    Kosár megnyit, magamnak vásárolom, erre figyelmeztet, hogy a játék már megvan nekem. Nézem a könyvtáramat, tényleg berakta a sajátok közé. De a wallet pénzem megmaradt. Nézem a paypalt, nem történt tranzakció. Nézem a hozzá rendelt bankkártyám netbankját, nincs zárolás/levonás.
    Telepíteném a játékot erre hibaüzenet, hogy a vásárlásom feldolgozása folyamatban van, addig nem lehet játszani ezzel a játékkal.
    Így még nem jártam. Mennyi az átfutása neki? Eddig mindig azonnal vonta a pénzt és kaptam a játékot. :F

Új hozzászólás Aktív témák