- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Apple notebookok
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tombolo
tag
Vettem steam-en egy játékot és én hülye elrontottam a vásárlást. Ajándékként jelöltem meg. Mit tudok ilyenkor tenni? Magamnak is ajándékozhatom? Válaszokat előre is köszi
-
KubanitoS
veterán
-
gamerkiller
senior tag
Sziasztok!
Tölt most le valaki steamen? Nekem egész nap nevetségesen kicsi sebességgel jön, vagy egyáltalán nem is jön.. Nem tudom mi lehet a baja, de eddig még nem volt problémám vele..
A CS:Source-t tölteném amúgy, a L4D sem jön semmivel..A speedtest szerint megvan a sávszél.
[ Szerkesztve ]
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
v!ct0y
veterán
válasz gamerkiller #203 üzenetére
Mindenki a steamen lóg a CSS miatt szal ne is várj többet majd lejön az a jövőhéten
-
RexpecT
addikt
Sziasztok!
Kellene egy kis help!
Mivel sajna a C://-re raktam a Steamet ami csak 30Gb-os ezért átszeretném tenni a D://-re ahol egyébként is a játékaim vannak?
Elég ha átrakom az egész mappát a D://-re és a C://-n lévő Steamet pedig cask kitörlöm ?Köszi:
RexpecT -
RexpecT
addikt
Valaki tudja hogy a képen pirossal bekarikázott valami az mi lenne?Azóta van mióta felraktam a steamet,de ha rákattintok akkor nem jelenik meg semmi.
-
Hunter2
addikt
mikor indítottam a steamet kiírta hogy TF2 nyílt hétévge és hogy akarom-e preloadolni, rányomtam hogy igen, letöltötte de most nincs bent a játékaim között.Ez miért van? vagy akkor most nem lesz nyílt hétvége?
-
KubanitoS
veterán
Neked még nincs meg a Team Fortress 2? Nem tudod miből maradtál ki az utóbbi két évben. Én igen.
Különben szerintem tutira te nézhettél el valamit, ilyen hibák nem szoktak előfordulni a Steamen. Javaslok egy restartot.
Egyébként még nem kezdődött el az ingyenes hétévége, lehet ez a gond.
[ Szerkesztve ]
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Hunter2
addikt
Update
Leárazták 7,49 euro-ra a TF2-öt.
[link] -
Winner_hun
titán
Az miért van hogy leszedtem egy demót és nem hajlandó elindulni? Kiírja hogy játék elindításának előkészítése, aztán eltűnik az ablak és ennyi is volt A madballs-ról lenne szó.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
válasz Winner_hun #220 üzenetére
Gépigény megvan és csak a demo-t próbálnám ki... másnál írja hogy elindítom, de nem indul el.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
KubanitoS
veterán
válasz Winner_hun #220 üzenetére
Ez kb most olyan, mintha beülnék az autómba, elfordítanám a kulcsot, nem indulna a motor és megkérdezném egy fórumon, hogy miért van ez.
Szerintem a gépeddel van a gond és nem a Steammel. Töltsd újra a játékot, ellenőrízd, hogy a fájlok rendben vannak-e, rakd fel újból a Steamet és még sorolhatnám. Próbálkozni kell.
-
Crytek
nagyúr
C-re van telepítve a steam nekem.
Olyan megoldás működik hogy ha a letöltött game-eket tartalmazó mappát áthelyezem mondjuk másik meghajtóra.Uninstalálom C-ről Steam-et felteszem másik meghajtóra és a rendes helyére bemásolom az áthelyezett gameket???Next PC Upgrade: 2022
-
Crytek
nagyúr
válasz Winner_hun #225 üzenetére
Huh köszi akkor csinálom is mert sok GB azt mire újból leszedné
Sajna behalt a rendszerem azt újra kell rakni.Akkor csinálom is köszi!Next PC Upgrade: 2022
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Nagyon sürgős kérdéssel fordulnék hozzátok. Meg akarom venni a mostani ACC-omhoz a TF2-t és a DOD:S-ot. Az lenne a kérdésem, ez hogy lehetséges? Van egy adott Steam ACC amin már rajta van a CS:S.
Nos? Gyorsan kéne a válasz mert csak kevés ideig lesz akcióban! -
KubanitoS
veterán
Az überdurva Karácsonyi Vásár beindult Steamen.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz Winner_hun #228 üzenetére
De, meglehet a CS:S miatt, csak maga a vásárlás nem megy. Nincsen dombor nyomott kártya az egész családban, csak CIB, OTP + Budapestbank. Ezekkel meg ugye nem lehet venni steam-en...
-
Vasinger!
nagyúr
válasz Winner_hun #231 üzenetére
PÜ. ment vissza is!
-
D347HBR1NG3R
tag
Ha valaki megvenné nekem a két S.T.A.L.K.E.R.-t (Shadow of Chernobyl + Clear Sky), átutalnék 2500 HUF-ot a számlájára, 6,98 Euroba kerül (1913 forint). Köszi szépen a segítséget!
Jaffa jokes???
-
Vasinger!
nagyúr
Nem tudjátok, hogy a TF2-nek a 11,24 eurós ára már az akciós? Vagy még akciós lesz valamikor?
-
Bocaa
senior tag
Lehet valahogy számlát kérni Steamen?
ugyanis az egyetlen dombornyomt kártya a családban az a "családi vállakozás" kártyája.
Sajnos erről ha venni akakrok kéne számla is. Vagy ez nem megoldható"itt olyan vihar van hogy elfújja az fps-em "
-
Bocaa
senior tag
válasz Winner_hun #236 üzenetére
ó, köszi próbáltuk nem dombornyomottal nem nagyon akart menni !
Na majd akkor szerintem meglepetem magam egy GTA4-el és még valami jóval"itt olyan vihar van hogy elfújja az fps-em "
-
Hunter2
addikt
Nekem OTP Visa nem dombornyomott kártyával simán ment a vásárlás, szóval azzal 100% hogy megy.
-
v!ct0y
veterán
Az miért van, hogy multkor megvettem a CSS-t és kaptam hozzá egy vendégkártyát is.
Jan 12 ig érvényes de valamikor eltűnik egyszer pedig megjelenik. Egyik nap van másik nap nincs. Miért lehet ez ? -
veterán
-
Hunter2
addikt
Nekem is van egy ha kell valakinek akkor küldjön pü-t.
-
gamerkiller
senior tag
Sziasztok! Én ma este szereztem meg a Half Life 2 | Half Life 2 - episode one játékot, szerettem volna kipróbálni, és indítás után hallom a Valve zenéjét, bejön egy negyed másodpercre valami kép, majd kidob ezzel.. Mit lehet tenni?
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
gamerkiller
senior tag
válasz gamerkiller #245 üzenetére
Akinél ez a probléma jelentkezik, állítsa angolra a steam nyelvét, és kapcsolja ki a steam community-t játék közben. A segítséget pedig köszönet Yetikének!
-
bolcsodal
addikt
Valakinek működött már valaha normálisan a Steam backup?
They drew first blood....
-
bozont
veterán
Sziasztok
A Steam-en vásárolt játékokkal akkor is tudok játszani, ha éppen nincs net a közelben és így nem tudok bejelentkezni? -
bolcsodal
addikt
válasz #65675776 #249 üzenetére
Van fent pár játék, amit nem használok egy ideje.
Jól gondolom, hogy Steam nélkül nem működik install disk-ként a backup DVD, amit kiírok?
Jah..praktikus kérdés. Hogyan lehet megmondani a Steam-nek, hogy milyen könyvtárba telepítsen? Defaultban valami "common" könyvtárba pakol mindent...b*ssza a szépérzékem...
They drew first blood....
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest