Hirdetés
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
Üdv
Az mitől lehet hogy a Mafia trilógia store oldalán 10€ árat mutat (a 2 Def edition már megvan), viszont a kosárban már 15€-t? Hiba a rendszerben, vagy én nézek el valamit?
Mintha a bundle discountot nem számolná el. Talán azért mert már az egyik már megvan? -
bozont
veterán
Üdv
Mostanában elég lassú a letöltés a kliensnél, <1 MB/s, miközben a netem tudna 60MB/s-ot is. Máshol nincs ilyen probléma, szóval nem a szolgáltatónál van a probléma. Még mindig ennyire leterheltek a szerverek, vagy van valami probléma? -
bozont
veterán
Vagy ott van még a steamunpowered is.
-
bozont
veterán
válasz
HS 2142 #16971 üzenetére
Most sikerült elindítani és megvan az achi is, amit már az első pálya után megadott, de elvileg pályasorozat után kellene kapni. Mondjuk volt egy patch 1-2 napja hozzá, lehet sokan panaszkodtak a nehézségre és így könnyítettek a dolgon.
Szóval többször kell próbálkozni a játék indításával, volt hogy már ez elején megáll a töltés, meg mikor a pályát akartam indítani akkor kaptam ezt az sql szerver hibát. De csak sikerült. -
bozont
veterán
-
bozont
veterán
Jó hír, hogy aki nem kapott a Renegade Ops 4 pack mellé dlc-t, most már javították ezt a hibát. Szóval mehet az achi (én nem vettem meg külön a dlc-t mert sokalltam az árat érte). És megmaradt a 3 extra darab belőle.
-
bozont
veterán
válasz
BandiHUN #15403 üzenetére
Ezt azok kapták akik megvették a 4 packet, mivel ugye egy hibából az a három ember akinek ment a gift megkapta mindkét dlc-t is (ami nem volt a tartozéka a csomagnak), mi a vevők pedig nem. "Kárpótlásként" meg megint kaptunk 3 elajándékozhatót, de már a dlc nélkül sajnos. Azt nem tudom, hogy akik giftként kapták meg, attól visszaveszik-e. Egyelőre megtartom ezeket, aztán ha megmaradnak azok, akkor eltradelem.
Mondjuk azért annak jobban örültem volna, ha a két dlc-t adják ide, de ez van. -
bozont
veterán
Nekem a mai termés egy Trine és Darwinia + némi szén. Ezeket mind cserélem, ha valakinek van számomra érdekes játéka (kupon nem érdekel). De van még -33% Valve és -50% Doom3 kuponom is, ha valakit érdekel, ezeket szénre is cserélem.
-
bozont
veterán
válasz
bozont #14531 üzenetére
Beleolvastam a fórumába és ez tömeges jelenség, hogy aki megvettem a 4 packet annak nem jár dlc. Írni kell egy ticketet, talán lesz belőle valami. Bár azt mondják, hogy elvileg csak annak járna a dlc az alapjáték mellé, aki dec.19. előtt megvette és a termékleírásnál sem szerepel hogy járna mellé a 2 dlc. Kíváncsi vagyok mi lesz a dologból.
-
bozont
veterán
Renegade Ops 4 packre keresek még 2 embert.
mod.: És van egy -50% Doom3 és egy -33% Valve games kuponom ha valaki cserélne. Főleg szénre, de ha van számomra érdekes kupon akkor az is jöhet.
-
bozont
veterán
Sziasztok
A Steam-en vásárolt játékokkal akkor is tudok játszani, ha éppen nincs net a közelben és így nem tudok bejelentkezni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- AKCIÓ Strix G614JVR/16.0"(2560x1600) 240 Hz/i9-14900HX/1TB SSD/16GB/4060 8GB/Wi11/Garanciális még
- Gigabyte GA-H87M-HD3 rev: 1.0 LGA 1150 alaplap
- HP14,1"FullHd,8.gen.Core i5(8 3,6Ghz)Magyar világító billentyűzet,8-16GB RAM,256-512GB SSD,szép
- Dell XPS QHD+ Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest