- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Reagált a leégő Ryzenre az ASRock
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- BIOS frissítés
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Đusty
addikt
válasz
HornedReaper #104030 üzenetére
köszi
Leírnád, a menetét? Mert én is végig zongoráztam de semmi. Azóta is várok. Én a gmailra sem kapok semmilyen emailt.
-
Đusty
addikt
Nem kapom meg a steam guard kódot az emailemre, mit lehet tenni? Support 2 napja nem válaszol, sokáig szokott tartani?
-
C64
őstag
válasz
Marci112233 #104042 üzenetére
Kártya mindenképpen kell, azt lehet csak társítani a számlához, maga a bankszámla az kiutaláshoz kell csak.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Marci112233 #104042 üzenetére
azt csak akkor kell ha kivenni akarsz pénzt a pp számláról.
-
C64
őstag
válasz
Marci112233 #104039 üzenetére
Nem szükséges pénzt utalni a FosPal számlára, elég csak a kártyát hozzáadni és azzal vásárolni FosPalon keresztül.
-
SP4C3
veterán
válasz
ollie #104038 üzenetére
Ezen vitatkoztok?
Processzor 🤮
RAM memória 🤮
Windows 🤮
Kurzor 🤮Azthittem ez a fórum nem a nyelvészprofesszorok melegágya, de tévedtem. Mint mindenhol itt is vannak egyedek, akik belekötnek. Értik, hogy mire gondolt a költő, de akkor is belekötnek, ráadásul ők is hibáznak nyelvészcsatában. Szerintem hagyjuk meg a szőrszálhasogatást az irodalmároknak és hasonló kaliberű neradnik* bandának, itt meg csak társalogjunk, mint hétköznapi értelmes emberek.
*Neradnik, yugoul olyan emberekre mondják, kiknek a mottójuk lehetne az, hogy: "Mindegy, csak dolgozni ne kelljen!"
-
Marci112233
addikt
Na fórumtársak. Meggyőztetek, és a PayPal fiók már kész. Pénz utalás megtörtén rá, így várom hogy jelentkezzen is a PayPal egyenlegen a pénzem.
-
válasz
DrTechnoid #104037 üzenetére
Ne röhögtesd már ki magad.
-
-
válasz
DrTechnoid #104035 üzenetére
Az USD-ben megadott ár mindig nettó ár, arra még rájön az áfa. Amúgy olyan szó nincs hogy usánkából.
-
-
wjbhbdux
veterán
válasz
DrTechnoid #104033 üzenetére
Akkor 60 EUR (~21,650 HUF) helyett 60 USD + 27% VAT (~23,083 HUF) lenne, jobb ez így
-
-
C64
őstag
Sziasztok!
Olyat lehet, hogy euro helyett GBP-ben fizetek? -
válasz
HornedReaper #104030 üzenetére
Lehet átsiklottam felette az előző hozzászólásokban, de azt tudnod kell hogy a support-hoz más login tartozik mint az alap steam belépéshez. Legalábbis jó egy ideje így van , értelem szerűen ha lopják az accodat , vagy elhagyod valahol a belépési infóidat akkor is képes legyél elérni valahogy a support-ot.
-
AnonymusX
őstag
válasz
HornedReaper #104028 üzenetére
A Te problémádat a "Nem kapok Steam guard kódot" pont leírja. Ez egyébként arra pontra kattintva jön elő, amit az előbb írtam és nem kell bejelentkezni továbbra sem!
Ide kellene eljutnod és a "Nem kapok Steam guard kódot" választani. Akkor van gond, ha ezt követve sem sikerül, akkor a többi opcióval lehet próbálkozni.
-
HornedReaper
senior tag
válasz
FollowTheORI #104025 üzenetére
Nem látok oda külön regisztrációt. Akárhol próbálok belépni, a fenti képernyőmentést látom
-
AnonymusX
őstag
válasz
HornedReaper #104024 üzenetére
Ugye a bejelentkezés helyett azt választottad, amit írtam? Tőlem nem kér bejelentkezést és az én esetemben simán tudok az email cím ismeretében a fiókhoz rendelt telefonszámra SMS-t küldetni.
Ha erre kattintasz, akkor további opciókat kapsz, hogy mi a probléma pl. nem kapok Steam guard kódot.
De a lényeg, hogy nem kell tudnod bejelentkezni a Steam fiókoddal (másképp az ellopott fiókokat se tudnák visszaszerezni).
-
válasz
HornedReaper #104022 üzenetére
A supporthoz külön regisztráció van, nem kell hozzá az eredeti.
-
AnonymusX
őstag
válasz
HornedReaper #104022 üzenetére
Akkor a "Segítség nem tudok bejelentkezni" menüpontra van szükséged.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
HornedReaper #104019 üzenetére
support.steampowered.com oldalon van bejelentkezési segédlet és kapcsolatfelvétel, nem emailben.
-
csaba951
veterán
Euro Truck Simulator 2 - Beyond the Baltic Sea; 4,58 EUR
Ha megvan már a Euro Truck Simulator 2 Map Booster BUNDLE többi tétele, akkor most ennyiért megvehető.Pinball FX3 - Star Wars Pinball: The Last Jedi+Pinball FX3 - Star Wars Pinball: Solo; 4,12 EUR
Ha megvan már a Pinball FX3 - Star Wars Pinball: Season 2 Bundle többi tétele, akkor most ennyiért megvehető.7 Billion Humans; 4,24 EUR
Ha megvan már a Tomorrow Corporation Puzzle Pack BUNDLE többi tétele, akkor most ennyiért megvehető. -
HornedReaper
senior tag
Ezt a k@kit.. Van működő email címe a Steam-nek? Egy ördögi kör: nem tudok bejelentkezni mert rég nem tettem és új gépem is van, email nem jön a Guard kóddal (amit ki sem tudok kapcsolni, mert bejelentkezni sem enged)
Tuti nem küldtek emailt, yahoo-s emailcímemre mindig megjön minden, spam mappában sincs... -
válasz
l.skywalker #104017 üzenetére
Közvetlenül a bankszámlájáról akar vásárolni. Nyilván megoldható Revoluttal is, de akkor már célszerűbb lenne egy PayPal account.
-
válasz
Marci112233 #104013 üzenetére
De akkor sehogy sem fogsz tudni vásárolni Steam-en arról a bankszámláról.
Szóval 2 lehetőséged van, ha arról akarsz fizetni:
1. kérsz egy hozzá csatolt bankkártyát a banktól
2. létrehozol egy PayPal accountot és hozzácsatolod a bankszámlád -
Out
addikt
válasz
Kalacskepu #104010 üzenetére
100 ajtó játék - Szabadulószoba Játék
-
Golden9
veterán
válasz
Marci112233 #104013 üzenetére
Iiingyen vaaan. Ne akkor szórakozz vele, amikor már tényleg kell. PayPal topik.
-
-
Csak úgy kíváncsiságból, ti mit jelöltetek GOTY játéknak ?
-
Golden9
veterán
válasz
Marci112233 #104007 üzenetére
Lehet fizetni PayPal-al is, amihez nincs bankkártya csatolva.
-
Šolaire
veterán
válasz
Marci112233 #104007 üzenetére
Nekem netkártya van hozzárendelve ami mastercard, semmi gond vele.
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Olyan számláról ami él valós folyószámla (OTP), de nincs kártya kiváltva, hanem csak mobilról vagy gépről belépve egy felületre lehet utalni, lehetséges a steamen fizetni? Vagy mindenképp kártya kell hozzá?
-
rolcsi910
csendes tag
Szevasztok, nekem az lenne a kérdésem hogy a rust nevű játék megéri e 13 ezer ft ért?
Illetve ha valahonnét vagy akár tőled be tudnám szerezni a rustot kérlek szólj.
De a fő kérdés az hogy megéri e. -
Golden9
veterán
Blackout Z: Slaughterhouse Edition
Ingyen megtarthatod, ha 2021. jan. 4., 17:00 előtt megszerzed. Az ingyen megtartható promóciók során kapott játékok nem adnak Steam játékkártyákat. -
Serpiko
addikt
Szokásos kicsit lehalt a steam
De azért lehet csemegézni.
-
Amúgy, van olyan játék, ami már kb 2-3 napja le van árazva (Pl Tomb Raider széria)
Vicc az egész...
Frissítettem még egyszer a kívánság listát, most már azért több minden le van árazva, hála istennek
-
AsakuraDave
őstag
Mi ez a sok 0% akcijó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tudományos Pandémia Klub
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Reagált a leégő Ryzenre az ASRock
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest