- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genius007
őstag
válasz #65675776 #100 üzenetére
De a tag azt kérdezte, hogy " Sima OTP-s kártyával lehet vásárolni Steam-en keresztül?"
Én erre mondtam hogy igen, mert én is sima OTP-s kártyával vettem Steam-en keresztül a CS Source-t! Erre Te mondod, hogy nem lehet ....Amúgy meg csak egy kis segítség ..
Hogyan tudok Steamen vásárolni >>> [link]
Bankkártyák
Mindenekelőtt szeretnénk elsőként felsorolni azokat a bankkártyákat, amikről tudomásunk van, hogy biztosan alkalmasak a Steam-en való vásárlásra. Amennyiben a cikk után sikerült a vásárlás a kártyáddal, kérünk küld el az info@lamas.hu-ra kártyád fajtáját, hogy végül teljes legyen a lista.Bankkártya (Lejárat) - Típus (Ezekkel mind jó)
ELLA Bank (01/08) – Visa Electron
K&H Bank - MasterCard (dombornyomott)
CIB Bank - Internet kártya
Erste Bank - Visa Electron
Unicredit Bank - MasterCard (Euro elszámolás) (dombornyomott)
Takarékszövetkezet - MasterCard (dombornyomott)
OTP Bank - Visa (dombornyomott)
OTP Bank Junior - Visa Electron
Raiffeisen Okos Kártya - MasterCard
Budapest Bank - Visa Electron
Erste Bank - Visa Virtual
MKB - Visa Electron
OTP Bank - Virtual Web kártya
K&H Bank - Visa ElectronUi.: Amelyiknél nincs oda írva, hogy " (dombornyomott) " az sima!
[ Szerkesztve ]
Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
törölt tag
-
Huvi00
tag
Hello kinek kell 1 fulos Steam Acc ?
http://prohardver.hu/apro/steam_accont_25_db_game_erdekloni_most_lehet_de_eldas_csak_ha_meglesz_ujgepem_1_2_het/hsz_1-50.html.
-
csimav
őstag
kurv@életbe.. ujratettem a gépem és elfelejtettem a jelszavam.
Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
munky
őstag
Valakinél produkált már a Steam ilyet
Kompatibilitási mód állítgatása gép ki/be kapcsolása sem segített.
Eddig működött ma szart be...
-
Bzzz
senior tag
Sziasztok! Nem tudja valaki megmondani, hogy hol lehet beállítani STEAm-en hogy ne az alapvető C meghalytóra pakolja a játékokat?? Mert ott csak 2 giga szabad helyem van.
''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''
-
pctroger14
csendes tag
Hello.Azt szeretném kérdezni hogy mennyire biztonságos a vásárlás a steamon?Mert a tesom a cs-t akarja megrendelni de hogy öszinte legyek vhogy nem tudom elképzelni hogy nem fognak máskor is pénzt levenni a kártyámrol.Ha valaki tudna válaszolni megköszönném.
-
D.Orion
veterán
Aki kicsit ismerős a steam világában, az kérem segítsen. Az alábbi hibaüzenetet kapom, nem tudom miért.
-
capafog23
őstag
Nekem az lenna a problémám hogy 2 játékom is downloadingol pedig már le van töltve lehet is vele játszani, de mivel steam szerint még downloading van, ezért nem lehet offline mode-ba játszani.
-
djxp01
senior tag
Hol tudom megváltoztatni, hogy ne a C: -re töltse le a játékokat a steam ? Mivel a rendszerparticióm a C:, és max 2-3 gb-ot tudok felszabadítani... Esetleg Registry-ben valahol ?
regisztrált: 2005-07-05
-
L_ajos
őstag
Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne, hogy megvettem az UT3-at steamen, persze ami most megy sz*r*kodás vele engem sem került el. Viszont steam újratelepítés után a megvásárolt ut3-am eltünt minden listámról és igy telepíteni sem tudom
Erre van valami megoldás?
Thx!
PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
törölt tag
A Call of Duty World at War-t valakinek Stemen keresztül updatelte már 1.3-ra ?
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
Kaptam egy ilyen üzenetet:
" Automatic System Messages Hello, I am from Valve Corporation (steam support), we have identified two or more ips logging on to this account. This may be due to a hacker. In order to verify your account information, we will need your Steam login and password in the following format: Username-Password. If you do not verify your account now, it will be permanently banned."
Kaptam egy ilyen üzit.
http://steamcommunity.com/profiles/76561198008849110
Most akkor mivan ?
-
anulu
félisten
válasz #41133696 #122 üzenetére
szerintem azonnali hatallyal irj a steam supportra, nagyon phishing dolognak tunik. kizartnak tartom, h mailben kerjenek pass-t.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
törölt tag
írtam:
Az a gáz, hogy miután megváltoztattam a jelszavamat azután nem tudtam belépni. Biztonsági kérdés meg nem volt beállítva. Előbb csak webesen nem tudtam belépni, aztán amikor a steam kliensből kijeléentkeztem már abból sem. Az meg megint gáz, hogy akármilyen kriszkrasz emailt írunk be, azt írja, hogy elküldte ( csak azért mert a rendes email címemre is azt írja, és nem küldi ki).
-
Kephamos
addikt
Azt írja a Steam, hogy jelenleg nem elérhető, próbáljam később. Előttem meg egy csomót szvrakodott. Az én készülékemben van a hiba?
-
h-yle
addikt
The Orange Box
Half-Life 2
Half-Life 2: Episode One
Half-Life 2: Episode Two
Half-Life 2: Lost Coast
Portal
Team Fortress 2Weekend Deal – 66% off! - 9,99€ (~3.000 Ft)
[ Szerkesztve ]
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok
most pénteken van egy olyan akció a seamen hohy ha letöltöd a leaft 4 dead -ot akkor egy napig ingyen tolhatod.
ez a letöltés meg is történt, de ha a pre order-re kattintok nem történin semmi, nem indul a játék, csak ugyan oda dobál vissza a steam körbe-körbe.
hogyan tudnám elidítani a gamet?
Aurea mediocritas
-
dReFiX
senior tag
Szükségem lenn egy kis helpre, történt ugyanis hogy vissza szerettem volna állítani a cs: sourceot ,megnyitottam a steambackup.exe-t rákattintottam hogy "restore counter strike source back up"... bezáródott az ablak és nem történt semmi ..... Mi lehet a gond ?...
50 Kb/s egy örökkévalóság lesz leszedni ....
[ Szerkesztve ]
-
Stirbi
addikt
üdv all plssegitsetek mert bekeveredtem és nem értek steamen valo vásárláshoz , hawerok meg össze vissza beszélnek.
letudnátok irni,h h kell vásárolni? pl cs 1.6 ot szertném konkrétan, és mondtak nekem vmi acc aktiválást meg áh össze vissza
elöre is köszi
-
DonMedve
addikt
Sziasztok!Egy olyan kérdésem lenne,hogy van e mód arra,két steam acc.-ot egyesitteni?Mert van egy L4D acc.,meg egy GTA4.Külön vettem a kettőt,kéz alól,van erre mód?
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
dReFiX
senior tag
Vásárlás Steamen bankkártyával [ 100% Biztonságos ]
Ha pedig rendelkezel boltban vásárolt játékkal ami "steam kompatibilis" [pl: CS:Source, Half Life ] és azt szeretnéd aktiválni allpr pedig IDE kattints .
DonMedve: Az én tudomásom szerint ha már egy steam fiókba addoltak egy serialt, ergo egy játékot akkor már nincs lehetőség egy másikba való (át)addolásához.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ingyenes TF2 hétvége lesz a gőzőn. Valamint már frissíti a TF2-t . -
törölt tag
Assassin's Creed, Splinter Cell, Double Agent 50% off
Weekend Deal - The Bone-Breaking Racing Pack 85% off!Eheti.
-
törölt tag
All MumboJumbo games 50% off
FLOCK! Now with Steam Achievements - Save 50% this weekend
-
AXisBOLD
addikt
hy
a half-life 2 wars-ot install után nem látom a my games listában, restart után sem. hogyan tudnám oda varázsolni vagy egyáltalán elindítani a játékot?
köszi
Aurea mediocritas
-
steam320
csendes tag
oda varázsolni ? XD bemész steambe és van egy olyan menü Nem steam játék hozzáadása és ott kijelölöd és bedobod
STEAM ahol minden egyszerűbb :)
-
törölt tag
MMOs on Steam 20% - 75% Off!
[link] -
mate0217
aktív tag
Lenne egy kérdésem ez ingyen van vagy fizetni kell érte???
Hol a nyuszi? - Hole a new see? Hideg van. - He dag one. Van két macskám. - One Kate much come. http://s1.bitefight.hu/c.php?uid=117708
-
törölt tag
?
-
Hunter2
addikt
Ezt magyarázza meg valaki:
Egy kis számolással:
50 EUR~14000Ft
40 USD~8000Ft
Hogy jön ki ezeknél a 6000Ft-os különbség????[ Szerkesztve ]
-
Bordoi
őstag
Mivel a STEAM szabályzata szerint a Steam account kereskedelme illetve átruházása tiltott, ezért a Prohardver és a HardverApró oldalain sem kívánunk ennek a tevékenységnek teret adni.
Minden ilyen jellegű hirdetést törlünk és a jövőben tiltott ezek hirdetése, kereskedelme.Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest