Hirdetés
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen széket vegyek?
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lavar
aktív tag
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Egy pár év kihagyás után (megnézve 3 éve írtam be ide legutóbb, kb. akkor játszhattam utoljára vele), újra elővettem pár napja a coop-ot, és sajnos az a problémám van, hogy nincs egyáltalán hang a játékban.
Mikor először letöltöttem akkor volt, játszottam pár órát minden ok, majd következő alkalommal mikor indítom, akkor semmi, menüben sem, sehol.
Letöröltem, újra felraktam és megint működött. Aztán következő indításnál megint nem.
Csak a törlés/újratelepítés oldotta meg, de tegnap óta már az sem, most már hiába rakom fel újra, egyáltalán nincs hang.Minden más játékban van hang, illetva ha sc2 közben is kilépek és az asztalra megnyitva a youtube-ot, ott is van közben, minden működik, csak ezzel az egy játékkal van gond.
Rákerestem ezen a linken már volt valakinek hasonló gondja pár éve, ott azt a választ írták, hogy a Nahimic zavar be neki, ami egy MSI-s audio driver, de tök felesleges.
Ez alapján letöröltem a nahimic-et, de hiába.Próbáltam még a keverőnél megnézni, hogy nincs-e lenémítva a játék közben, de nincs, illetve indításnál is (ITT) minden opcióval kipróbáltam de semmi.
Valakinek van ötlete esetleg?

Bosszantó, hogy előveszem sok idő után, semmi gondom nem volt anno a játékkal, erre most ez van és így játszhatatlan, ráadásul ez az egy problémázik. -
Lavar
aktív tag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Sajnálatos hír.

"...but the good news is this change will free us up to think about what’s next, not just with regard to StarCraft II, but for the StarCraft universe as a whole."
Ez alapján remélhetőleg készülnek valami értékelhető játékkal a jövőben az univerzumban, mert én nagy potenciált látok benne. Akár valami FPS, vagy TPS, mint a Ghost lett volna. Vagy egy SC3, ki tudja, bár erre annyi esélyt nem látok, mint az előbb felsoroltakban.

-
Lavar
aktív tag
válasz
kovsol
üzenetére
Így van.
Van egy Lowko nevű streamer tag, youtube-on régebben megnéztem tőle pár videót, és mikor coop-ot játszott, ugyanúgy beesett 15 - 20 fps-re a játék neki is, mint nálam, illetve a többségnél.. Pedig csak egy 3.4-es 4460-am van, míg neki egy i9-7900X (10 mag/20 szál 4.3 Ghz turbo). -
Lavar
aktív tag
válasz
Hardstyler01
üzenetére
Ha jól emlékszem akkor, Options/gameplay/enable simple command card. Onnan vedd ki a pipát.
-
Lavar
aktív tag
Több, mint fél év után visszatettem a játékot, gondoltam kipróbálom Tychust, de nem jön be.
Viszont Zeratul már annál inkább.
-
Lavar
aktív tag
-
Lavar
aktív tag
válasz
Hardstyler01
üzenetére
Options -> Gameplay -> Enable enemy unit selection
-
Lavar
aktív tag
Köszi a válaszokat, akkor nem kezdek el hibák után kutatni a gépen, ez ilyen.

Left2die-t még nem próbáltam, gondolom ott még durvább.

-
Lavar
aktív tag
Más is észrevette, hogy azonos beállítások mellett mintha szebb lenne a játék?
Coop-ban tűnt fel, azt hittem csak placebo, de egy társam is megjegyezte, hogy javítottak valamit.szerk. Bár mióta megjelent a coop így van, azért megkérdezem, normális, hogy i5 4460-al, ha kisebb csata van 40 fpsem van, nyugalmi állapotban 70-90, nagyobb csatánál meg 10-15?
Ahogy láttam egy youtube videóban az i9 sem elég ennek.
-
Lavar
aktív tag
Jópofa ez az új commander, de nem olyan fun mint Dehaka számomra. Viszont az új patch hozott egy fincsi hibaüzenetet, még soha nem crashelt a játék, de most kilépett egy coop mission közben "Fatal error occured" üzenettel...
-
Lavar
aktív tag
(#48841), (#48844):

Ma coopban egy lvl 310-es taggal brutálon 14 perc volt a Void trashing mission. Kerrigan-nel volt önmagában, egy bázissal, egységek nélkül, én Dehaka, de hydrakkal, meg a lehívható egységekkel elég egyszerű volt.
Gondoltam csak azért osztom meg, ha valaki gyorsan akar minél több küldetést ledarálni a szintlépéshez, ezzel időt spórolhat, nálam a többi társtól függően 20-30 perc között van meg.
Vagy van olyan ami ennél is gyorsabban megvan?
szerk. Persze függ attól is hányas szinten csinálja az ember, a mastery miatt.
-
Lavar
aktív tag
Mióta van coop a játékban csak azzal játszom, mostanában ritkábban, de azért leülök elé még.
Összes commanderrel lvl 81 vagyok, visszanéztem pár oldalt, akiknek láttam a nevét, küldtem egy felkérést én is ha nem gond, konkrétan:Animus#21864
hobizoli#2202
Gery#2832
stukov#2845
KovsoL#1216
-
Lavar
aktív tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Én játszok, a multi része sosem érdekelt, csak a kampány, novemberben még egyszer végigjátszottam az egészet annyira jó. Viszont mióta van co-op (idejét se tudom mikor jött be), azóta csak azzal kb. heti 1x - 2x, de ennyiben ki is merül nálam.
Egyébként vagy jött egy patch ami bezavart valamibe, vagy egy új nvidia driver a BF1 miatt, de konkrétan a Mist Opportunities pályán ha megtámadom az ellenfél bázisát a pálya tetején, a rengeteg egység miatt 15 fps-re is leesik a játék. Azt tudom, hogy igényli az erős procit, de nem túlzás ez egy i5 4460-hoz? Minden Ultra-n van, AA on, v-sync off. Ha azt mondjátok ez normális akkor nem is bosszankodom rajta.

-
Lavar
aktív tag
Kicsit frissítek a topicon.

-
Lavar
aktív tag
válasz
nonsen5e
üzenetére
Én laptopon játszom amíg nem lesz meg az asztali gép, de ezen is szépen (=játszhatóan, kisebb csatákkal) ment eddig, medium beállításokkal. (Intel B960, 4 gb ram, gtx 410m)
Most játszhatatlan, talán az első pár perc még okés, de utána élvezhetetlenül beszaggat. Remélem mielőbb javítják, és nem várnak vele november 10-ig.... -
Lavar
aktív tag
Köszi srácok ez volt az!

-
Lavar
aktív tag
válasz
Eyesis
üzenetére
Ma vettem át, tényleg nem nagy cucc, de azért tetszik.

Viszont lenne egy nem túl komoly probléma ami mégis zavar.
A képen látható bekeretezett parancsok helyett, nekem még mindig csak azt mutatja, mint amit a Starter Editionben. (Aki játszott vele az tudja, hogy két egeret, hogy mit csinál a bal klikk illetve jobb klikk...)Ez mitől lehet?

-
Lavar
aktív tag
Eddig nem írtam még a topicba, mivel nem vagyok egy komoly játékos; eddig tökéletesen megvoltam elégedve a Starter Edition-nel, Custom Games, gép ellen.
Gondolkoztam pár napot, de rászántam magam most erre a Battlechestre 5990-ért. Úgy is megvenném már akkor mindkettőt, ez a doboz amiben van meg jópofa a hozzávaló kis katalógusával.

Új hozzászólás Aktív témák

- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest