-
PROHARDVER!
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eyesis
őstag
válasz
KINKY_007 #31298 üzenetére
Igen, de most nem GM, ezen pörög BBQ
Amúgy maga az APM nem ér sokat, de Breach-nél tényleg jól látszik, hogy gyorsan és pontosan tudja kezelni az egységeit, makrózás, és építkezéssel együtt is.
A változatos taktikákat én is nagyon szeretem Breach-ben, és sokkal többre tartom, hogy próbál újat kihozni, valami egyedivel győzni, mint egy koreai BO tökéletes koppintásával.
Pl Breach vs Yashok-on amikor raventől kezdve minden egységgel tolta egyszerre, na azt csináld utánaAmúgy ezen a White-Ra meccsen is... ha nem birtokolja a tornyot, és nem veszi észre, hogy a korábban derítő probe mennyivel később jött visszafelé, akkor lehet proxy void beveri, ami mennyive minőségibb játék lett volna, mi?
A másik, hogy a banshevel ugy harassolt, hogy stalkerek is voltak ott, mégis kiszedett úgy 3 sentry-t, hogy nem bukta a bansheket, sot mégegyszer harassolt másik oldalon, közben folyamatosan lenn volt a pénze, és építette a megfelelő épületeket, és fejlesztett, mint a veszedelem. Szépen fókuszolta a megfelelő egységeit a protossnak, érdekes seregkopozícióval támadott, és WhiteRa hirtelen nem is tudta melyik egység a kulcs szereplő, melyiket kéne fókuszolnia. Na de nem emiatt az egy meccs miatt tartom én nagyra Breachet, de ez is szép játék volt tőle. Azt mondjuk elfogadom, hogy neked nem tetszett, de ettől még ne degradáld le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robotporszívók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nintendo Switch 2
- iPad topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Ryzen 5 5600X 1 év gari
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garan
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Érintőkijelző, I7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás szám
- GAMER PC - I7-3930K / ASUS GTX 1060 6GB / 16GB RAM / SSD / HDD
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest