Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volfram42
senior tag
válasz
Malibutomi #1210 üzenetére
Azt nem láttam. hogy volt hír én csak ezt az oldalt olvasom itt. Hát igen igazad van, de hát ez ilyen, mindig van aki nemtetszését nyilvánítja. Illetve olyan dolgokat kérdez amiket egy kis utánajárással meg is tudhatna, de persze annyira már nem érdekli. Na ezért nem foglalkozom az ilyennel. Főleg mióta egyik ismerősöm kérdezgetett egy játékról, hogy mi már nem is tudom. Aztán valamelyik kérdés után mondtam neki itt egy link nézd meg a videót sok mindent elárul, erre a válasz: ja annyira nem érdekel, ne linkeld inkább. Na akkor meg miért foglalkozzak vele? Ez persze nem a mostani állapotra igaz, nem szeretnék személyeskedni. De sajnos vannak ilyen emberek is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest