Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szőrös
veterán
válasz
Malibutomi #196 üzenetére
szép kis masina , kíváncsi leszek az Idris méretére . az is egy nagy benga dög lesz
-
válasz
GrooveHero #190 üzenetére
-
Volfram42
senior tag
Üdvözlet polgártársak, amíg Torzonborz nem szólt, hogy itt is van egy fórum nem is sejtettem, hogy ekkora érdeklődés van a játék iránt kis hazánkból. Szóval köszönöm, hogy szóltál.
Kicsit on is leszek. Meglepett, hogy tegnap már be tudtam feküdni az Aurora ágyába poénból rányomtam és sikerült. Pedig hétvége volt, nem vártam volna, hogy akkor is frissítik.
Kíváncsi vagyok, mikor kerülnek bele a skin, javítórobot, űrruha, a lézerpisztoly meg az elvileg most kapott motor upgrade. Alig várom. -
CSiPet2
tag
válasz
Malibutomi #184 üzenetére
Mehetne 1. hsz-be, én is nyomoztam egy sort utána mire a hivatalos fórumon rábukkantam az infóra. Főleg hogy nem működik a keresője...
-
válasz
GrooveHero #186 üzenetére
semmi, ha az az, amire gondolok, majd lövök róla egy screenshot, pár óra.
-
akkor nekem az a "mázlim", hogy nem bírtam ki, és még az első nap vettem egy Gamescon trophy-t, 5 dollárért.
-
Malibutomi
nagyúr
Amúgy pont most agyaltam, soknak tünnek ezek a párezer forintok, aztán eszembe jutott hogy a wowra havonta ment az elöfizetés négy évig...
-
CSiPet2
tag
válasz
GrooveHero #181 üzenetére
Giftelve kaptad mint én. De mivel az accountodra nem vettél semmit, így nem lettél backer. Pont ugyanez volt velem is. Vettem egy 5$-os pack-ot és máris backer lettem.
-
GrooveHero
addikt
Tomi rendezte nekem a dolgot, ő küldött ajcsit
ezt kaptam 27-én a regisztráció után:
Congratulations!
You are now the proud owner of:
Digital Scout - LTI
Starting Money: 1,000 UEC
Lifetime Insurance
Alpha Access
Beta Access
RSI Aurora
Squadron 42 Digital Download
Star Citizen Digital Download
Digital Star Citizen Manual
Starting Hangar : Discount -
CSiPet2
tag
válasz
GrooveHero #179 üzenetére
Backer státuszú vagy? Én egy nappal a 17milliós után lettem az, és így nem is kaptam semmit.
-
GrooveHero
addikt
Még mindíg csak 5k UEC-em van. Miért?
-
Szőrös
veterán
válasz
Malibutomi #177 üzenetére
Mondtam én hogy vak vagyok...
Szóval 1 dodó 1k UEC ? Hááát azért a buggyért 4.5k huf azért egy kicsit sok.
-
Szőrös
veterán
válasz
Malibutomi #175 üzenetére
jaja szépen növekszik a számlánk
de ezen kívül lehet még vhogy UEC-t venni ? shopban nem láttam aztán lehet hogy csak vak vagyok. nem mintha kéne de akkor hogy veszik meg pl a 20k-s buggy-t ?
-
Malibutomi
nagyúr
Úgy fest lett plusz mani, 12.000UEC van a számlámon, megkaptuk a 17 milliós +5K-t
-
GrooveHero
addikt
válasz
Malibutomi #172 üzenetére
Hogyne, abszolute
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
GrooveHero #170 üzenetére
Köszi, javítom.
Nem nagy dolog, de talán pár embernek hasznos forrás. -
válasz
Malibutomi #169 üzenetére
örülök, hogy ennyire lelkes vagy, ez mindannyiunknak tiszta haszon.
-
GrooveHero
addikt
válasz
Malibutomi #169 üzenetére
Ha tudod szerkeszteni még a videót, akkor egy kis észrevétel, a videó végén, mikor azt írod, hogy at teh end of the week.
Nem szőrszálhasogatás, csak észrevétel, de szép munkát végeztél, lényegében minden fontosabb dolog benne van így az elmúlt pár napból, gratula
Ma én is folytatom a fordítást -
Malibutomi
nagyúr
válasz
GrooveHero #168 üzenetére
Volt szó ilyesmiröl, meglátjuk lesz-e.
Összedobtam egy ilyet, bár nagy részét ti már láttátok.[link]
-
GrooveHero
addikt
Épp fent vagyok a chet-en, (merthogy az is van
) és a többiek +5k UEC-ről beszélnek, mert állítólag a fórumozók kisírták. Tud vki róla, hogy kapnánk +5k UEC-t?
-
-
Cifu
félisten
válasz
Malibutomi #164 üzenetére
100 csillagrendszer kevés lesz neked?
-
Cifu
félisten
Nem biztos, hogy jó lesz, ha megalomániába csap át a dolog. Már a BattleCruisernél is kamilláztam, hogy hogy is gondolják ezt. Nem rajonganék azért, hogy ha itt is az lenne, hogy laposkúszásba se lehet kitenni a lábunkat egy űrállomásról, mert rögtön belebotlunk egy méretes hajóba, amin ott figyel a BFG...
Inkább új lehetőségekre lenne szerintem szükség, több faj, ne adj isten másik emberi frakció (aféle lázadók?).
-
Szőrös
veterán
szerintetek mi lesz a 20 millád goal ? battleship ? carrier/mothership ? vagy valami más nagy durranás ?
-
Cifu
félisten
Nagyon durva azért, hogy óránként ~10000 dollár jön be...
-
Malibutomi
nagyúr
Túl sok az info, kellene valami program ami nèzi a hivatalos fórumot, meg a youtube-ot, és rendszerezi az infokat.
A másik lehetöség, hogy mondjuk kétnaponta frissitve megindítom a Wide Galactic News-t
-
válasz
Malibutomi #158 üzenetére
gyönyörű lesz!
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Malibutomi #154 üzenetére
Na itt van, tegnapi DragonCon bemutató:
-
válasz
Malibutomi #156 üzenetére
aha! értem.
betöltés után, amíg nem mozdulok ott van, de ha elfordulok, sávosan eltűnik, elmosódik. az elején ilyen nem volt. érdekes látni, hogy alakul szinte napról-napra egy ilyen játék.
de annyira repülnék már!
-
válasz
Malibutomi #146 üzenetére
-
Szőrös
veterán
válasz
Malibutomi #152 üzenetére
mehh kár
combat alfától függetlenül azért nem bánnám ha lehetne a saját hajónkkal repkedni csak úgy teszt jelleggel akár még fegyverek nélkül is.
-
Szőrös
veterán
válasz
Malibutomi #149 üzenetére
Ezt hogy ?????
-
GrooveHero
addikt
válasz
Malibutomi #149 üzenetére
-
Szőrös
veterán
megvan az új strech goal :
$19,000,000Know your foe with a Jane’s Fighting Ships style manual free in PDF form to all pledgers.
Manage Space Stations – Players will compete to own and operate a limited number of space stations across the galaxy.
RSI Museum will air monthly, with a new game featured each time!Azért ez már elég klassz és biztos hogy meglesz ez is .
-
az Aurorában már működik az ágy is.
bár lehet, hogy korábban is be lehetett mászni, de csak most tűnt fel.az összkép kicsit romlott, este majd próbálok feltenni ide képeket. továbbra sem kritika, csak érdekesség, meg be is küldöm majd bugreportban ezeket.
-
Cifu
félisten
válasz
Malibutomi #142 üzenetére
Mondjuk most kapcsolok egy dologban: minek van benne a mostani hangár modulba olyan modell, amire még biztos semmi szükség (mint például textúrázott aszteroidák vagy egy "golfkocsi")?
-
Cifu
félisten
válasz
Malibutomi #138 üzenetére
Lehetséges az interakció is, tehát bármelyiknek a pilótaülésébe beleülhetsz?
-
Malibutomi
nagyúr
Itt kb az oldal felénél van, mit hová kell bemásolni [link]
Bár ha értesz hozzá menni, fog, én most szedtem le de így sem kellett 5 percnél több hogy bepakoljam őket
-
Szőrös
veterán
válasz
Malibutomi #138 üzenetére
hmm hoppá most néztem nekem is fent van még a CE3 sdk , na majd jól megnézem vele a ladikokat.
-
Cifu
félisten
válasz
Malibutomi #133 üzenetére
Gép az adatoknál, very high-on 35-45fps. Az üveg valóban másképpen tükröződik, az első sikeres belogoláskor a hajó elülső szélvédője szürkés színű volt valamiért, most jó.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Malibutomi #133 üzenetére
és lehet használni az ágyat!!
-
Malibutomi
nagyúr
Kérdés: nektek hogy fut a hangár?
Nekem azt tűnt fel, hogy bár very high on, csak 28-30fps, de valahogy szuper sima a mozgás, mint a vaj...és ez nagyon tetszik
Ja bár nincs a patch notesban, de mintha más lenne a hajó üvegének a tükröződése is.
-
Cifu
félisten
Szerintem így lesz. Ez volt amúgy a 14 milliós mérföldkő egyik tétele:
"Hibernation Mode: for the explorers out there, we will add the ability to save and resume while you are out in space. When not in combat, power your ship down, hit the bunk, and exit the game safely until you can resume your journey.
-
Malibutomi
nagyúr
Ja az jópofa lenne, azért pl egy Constellation már elég baba beltérrel rendelkezik, bár az ilyen nagyobb hajókat csak úgy tudom elképzelni, hogy pl közösen csináluk egy nehezebb missiont, és akkor előveszi akinek van, és azzal megyünk.
Ez mondjuk elég cool lenne: "Srácok van egy 1.000.000 credites bounty missionom, gyertek segiteni, és osztozunk"
-
Szőrös
veterán
válasz
Malibutomi #128 üzenetére
ja jópofa
arra mondjuk kíváncsi vagyok hogy a hálókabinnak lesz e vmi funkcionalitása. nem lenne rossz pl ha mély űrben csak úgy lehetne lelogolni ha lefekszel csicsikázni
-
Malibutomi
nagyúr
Nyomtam egy videót a holotable-ről, aki esetleg nem hangározik annak érdekes lehet: [link]
-
Cifu
félisten
Nagyon durva azért amit a CIG csinál, itt látszik azért összevetve a Piranha-val (Mechwarrior Online), hogy milyen szinten mozognak...
Például lehet látni, hogy nem csak a letöltést számolják, hanem azt is, hogy valójában mindössze (számomra legalábbis meglepő volt) 39232 emberke fogadta el az EULA-t (tehát telepítette fel a Hangar module-t).
Edit.: Viszont a hangárom egyik fala nincs megjelenítve "elhúzza" a korábban ott látott képet... Igaz egy az ismert bugok között is ott olvasható.
-
Szőrös
veterán
Nna már meg is jött az első patch , ez gyors volt. Launcheren lehet is olvasni mit javítottak.
-
Cifu
félisten
Már meg is van. Nagyon bejött nekik az, hogy pénzért lehet hajókat venni, durván sok embernél látok a hivatalos fórumban olyat, hogy bőven 100$ felett költöttek, így aztán egyetlen hónap alatt 2 millát összeharácsoltak...
Viszont a 18 millás újdonság (exkluzív csillagrendszer az előre fizetőknek) már egy kissé fantáziátlan, úgy tűnik kezdenek kifogyni az ötletekből...
-
Szőrös
veterán
nna már nem kell sok és meglesz 17 milla és aztán jön battlecruiser class is.
-
Malibutomi
nagyúr
Egy emberke berakta a modelleket a hangárból a cryengine sandbox tervezőjébe, érdemes meglesni, van pár érdekes kép: [link]
-
Szőrös
veterán
Na most beengedett , elég gyorsan betöltött mindent . Jól néz ki bár tényleg nem lehet sok mindent csinálni. Viszont a gpu-t tényleg elég rendesen fűti , most 64 fok ( gigabyte 7870 OC ).
-
GrooveHero
addikt
válasz
BlackTreff #117 üzenetére
Nincs zsákbamacska
-
BlackTreff
tag
Akkor ezek szerint semmi olyan újdonság nem került bele amiről eddig nem tudtunk,ugye?
-
GrooveHero
addikt
Abból veszed észre, hogy beenged, hogy loading közben meg akad kissé, olyan mintha lefagyott volna. Amúgy engem is kb 20-adjára engedett be.
És akkor most egy kis elemzés, spoilerveszély ne olvasd tovább, ha még nem próbáltad ki!!Na igen, sok minden látnivaló nincs. Szép nagyon az egész, de vannak azért bugok, bár ezek inkább firrst person nézetben jönnek elő. Bele lehet látni a grafikába amikor beül a székbe, amúgy a mozgás nem lenne rossz, de mindenáron meg akarja csinálni az action-t, még akkor is, amikor véletlenül nyomtam F-et. Ezt javíthatnák, hogy meg lehessen akadályozni a manőver végrehajtását. Hátsó nézetben kevesebb a hiba, plédául a létrára felmenés is hibátlan, de ezt first person-nál nem mondhatom el. Olyan mintha odatapada hozzá mászás közben, a tetejéről meg csak akkor megy fel arra a függő cuccra, ha nyomom az F-et, meg az előrét. Körbefutottam felül is, de first personban mindenáron a létrához ugrik és szép nagy bug lesz, amikor elmegyek a létra mellett. Kell még rajta csiszolni, de gondolom nem lesz nehéz, ha már idáig eljutottak. Szép munka, le a kalappal
-
Szőrös
veterán
válasz
GrooveHero #114 üzenetére
mehh nekem egyfolytában time out-ol
-
GrooveHero
addikt
Bentvagyok wáááááááááááááááááá
-
GrooveHero
addikt
válasz
Malibutomi #112 üzenetére
Helyesbítek, engem is a launcherhez dob vissza
Megy folyamatosan a próbálkozás -
Malibutomi
nagyúr
válasz
GrooveHero #111 üzenetére
Engem nem sztalra dob, hanem vissza a launch gombhoz, 5-10 probából azért be lehet jutni.
Viszont bejövös a launcher zenéje.Kicsit irigylem azért akiknek business hangárjuk van tele hajókkal, de azt a pénzt inkább a gépbe tolom
-
GrooveHero
addikt
válasz
Malibutomi #110 üzenetére
Na maj' minnyá, azonnal lent van a peccs. Pedig már beizzítottam MSI AB-t
Loading, aztán connection error..account login timed out
kár, hogy rögtön kidob asztalra, nem lehet reconnect-et nyomni -
Malibutomi
nagyúr
Na MSI AB ugyan nem megy, de a fraps müködik.
Nálam ezek az fps-ek:
Medium: 40-50
High: 35-40
Very high: 25-35Hogy pörög a topic, az eddigi idöszakhoz képest
-
Malibutomi
nagyúr
Na screenshot F12
Star Citizen>Libraries>Documents>Star Citizen>CitizenClient>User>Screenshots
-
Szőrös
veterán
srácok akinek működik a hangár modul : milyen oprendszeretek van ? most tényleg csak 64 bitesen müxik ?
-
GrooveHero
addikt
válasz
Malibutomi #101 üzenetére
Helyes, én is megvizsgálok ma minden pixelt
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
GrooveHero #100 üzenetére
Sajna nem. Persze egyből felmásztam a hajó tetejére
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO