Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egér probléma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diopapa
addikt
Sandi látványosan unja az egészet...
-
2 patch lesz még karácsony előtt hangár modulhoz. (de hogy mikor...)
-
Malibutomi
nagyúr
Na lesz valami videó mindjárt
34mill goal: New conferance video system
-
válasz
Diopapa #2593 üzenetére
Film Symphony Orchestra <- Star Citizen
The Mafia II Orchestral Score was composed by Matus Siroky and Adam Kuruc and performed by the Prague FILMharmonic Orchestra.
-
hú, a zene nagyon EPIC! tényleg szuper lesz, és mondták, hogy egy cseh szimfonikus zenekar játssza fel, és én arra tippelek, hogy ők dolgoztak a Mafia 2-vel is, ami baromi jó előjel, mert ilyesmik születtek belőle. a mai napig is imádom.
-
Szőrös
veterán
válasz
Malibutomi #2590 üzenetére
jah Én is , egyik monitoron WT másikon meg a stream megy
-
volt szó erről, hogy mikor mutatnak valamit, vagy mutatnak-e egyáltalán valami újat? mert ha végig Q+A lesz négy órán át, akkor inkább elolvasnám holnap a kivonatot, heh...
-
Apokalipsy1
tag
-
pisi szünet
-
már a hangár modulban lehet majd fejleszteni a hajókat, műszer egységeket venni, satöbbi. ez megint olyan, hogy lesz, aki totál felturbózza a hajóját a megjelenésre, hát nem tudom. az ilyen dolgoknak nem örülök, egyáltalán.
-
Apokalipsy1
tag
Tulvan terhelve starcitizen oldala nekem lassan jön be.
-
most vegyetek idris-t még van 69
@(#2581) KaiotEch
+1 csomagomat adom el (igazából el is adtam, ha minden igaz
)
-
KaiotEch
nagyúr
Gyeeeereeekeeek ez kibeszéli a krupmlit a földből
(#2579) Diopapa: Ennek az embernek soha nem volt gondja a rizsázással
-
Volfram42
senior tag
válasz
Apokalipsy1 #2575 üzenetére
Azért hagyják, hogy szerencsétlen ott üljön a padlón.
-
Apokalipsy1
tag
Elment a csaj
Jah nem ott a pénzem
-
Apokalipsy1
tag
Remélem azért bemutatját a detroyer concep art-ját.
-
ng0ofy
KORREKTOR
Most komolyan, 4 órán fognak a rajongói kérdésekre válaszolgatni? Azt hittem kapunk egy kis játékmenet bemutatót, azért vannak kitéve a joyok (:
Viszont a twitchen a chat nagyon pörög, ember legyen aki el is olvassa (:
-
KaiotEch
nagyúr
Szuper, felveszi amúgy vki? Egy magyar felirattal szívesen látnám YT-on
-
Apokalipsy1
tag
2 csaj is van irodában hmmm
-
haha a kis szemüveges az AI felelős, tudjuk, kit kell majd szidni, hehehe...
-
Djuree
félisten
na mit mondtam h meglesz estére a 32M.
-
haha, meghallgatták a múltkori kudarc miatt sírókat, és ez már a twitch-en megy!
ugye nálatok sincs hang?
-
Malibutomi
nagyúr
905.000 nézővolt régebben most 6000 -
Apokalipsy1
tag
elindult a stream.
-
Volfram42
senior tag
A következő az utolsó hajógyártó, kíváncsi vagyok utána mi lesz. Azért remélem nem kell sokat várni egy frissítésre a klienshez.
-
válasz
Revolit #2552 üzenetére
az RSI kezdőlapján.
a grafikon mellett balra. xxxxx SLOTS LEFT
jó ötlet lenne tartaniuk egy úgymond "beszámolót" arról, mire mennyi pénz megy el, ahogy szépen gyűlik a summa. sokan gondolom egy kicsit a sajátjuknak, befektetésnek érzik a játékot, és különben is, a transzparencia mindig jó!
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
Apokalipsy1 #2550 üzenetére
ja (: Pont az oldalt olvasgatom, meg akartam nézni mennyi idő van még, erre megvan a 32M... Viszont az utolsó fél órában egy darabbal sem nőtt a lakosok száma, csak a pénz ömlött. Ez is elárul valamit.
más: nem vettem chipset, se sört és négy órás lesz a műsor! Viszont szerencsére pont nálunk lesz főműsoridőben, köszi srácok ott a Star Citizennél (:
-
Apokalipsy1
tag
Meg van a lé
32M.
-
Volfram42
senior tag
Ez lehet, hogy elterjedt már én csak most lestem meg, egy kiszivárgott kép az idris-ről,
http://i.imgur.com/r7wdxeF.jpg -
Apokalipsy1
tag
Szerintem a levél már meg van irva csak fel kell töltenie.
Látom megelöztek már mind1.
-
ahogy most nézem még a live-stream előtt meglesz a $32M. vajon CR fog írni levelet az adás előtt/alatt?
-
Szőrös
veterán
Azért a WT egy kicsit más mert ott a propeller erőhatása miatt csavarodik a test ami miatt ellen kell tartani + a gép is rázkódik néha az erőhatások miatt és hát a joy kezelés sem tökéletes még.
Szóval itt egy kicsit könnyebbnek kéne lennie a joy irányításnak. -
Djuree
félisten
estére meglesz a 32 millió zöldhasú!
-
Diopapa
addikt
Hát 5-6k-ért nem, de a Thrustmasternek a sima és a Hotas X-e nem rossz, nekem is olyan van. A sima 8k körül, a Hotas X 12-14 körül szokott menni.
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
Drenadar #2539 üzenetére
Bizony, hogy jól fog jönni az alpha, mert hiába vagyok ügyes egérrel, pl a war thunderrel nem tudok jól lőni, mert a gépet tök jól elforgatom billentyűkkel, csak egérrel nem. Joyyal menne igazán, de nincs.
Egyébként tudtok ajánlani olyan joystickot, ami megbízható és 5-6 ezer forintért meg lehet venni?
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Malibutomi #2534 üzenetére
szerencsére a játék előtt lesz a lövölde modul, abban mindenki tisztába teheti az érzelmeit a csónakok iránt...
aztán miután ez megvan, kialakul a "hiearchia" melyik hajó az ász, majd jön a rebalance
-
Djuree
félisten
válasz
egér + billzettel biztos könyebb lesz irányítani. a war thundert is egyszerűbb, joy-al elég nehézkes, bár az adja meg az igazi feelinget, de akkor meg szétlő boldog boldogtalan. maradok az egérkémnél. jó kis mx-518 powa.
-
Revolit
senior tag
válasz
Na, tessék, akkor most itt is röhöghetsz a PH! fórumán
Amúgy nyilván nem 0. perctől képzelem el a dolgot, eleve egy Aurora LX-em van, amivel lássuk be, elég elfuserált ötlet lenne kalózkodni. Egy 325A-ra meg kell majd keresni játékban a pénzt inkább
Gondolkoztam, hogy megvenni most, de nem akarok beleesni abba az ördögi körben, hogy egy meg nem jelent játékra súlyos ezreket kiadok, mikor évente van egy játék, amit megveszem megjelenés tájékán max áron, most meg már rögtön majd két játék árát beleönteni egy meg nem jelent játékba... ráadásul nem is vagyok igazából nagy űrszimes, csak most megjött kedvemFreelancer-rel elvoltam anno
-
.LnB
titán
Az miért van, hogy megvan a Digital Scout - LTI csomagom ami tartalmaz Alpha hozzáférést, de miután bejelentkezek az oldalra akkor is aktív marad a Reserve Your Alpha Slot "menüpont"? Vagy ezzel nem kell folalkozni?
-
Malibutomi
nagyúr
A hivatalos fórumon amúgy mindig röhögök, mikor valaki beírja, hogy én leszek a kalóz és lesz nemulass, a másik meg hogy én meg Bounty Hunter, és kinyirok minden kalózt...azt lehet kiderül, hogy mindketten ultrabénák lesznek joy-al, és mehetnek takarítónak az Idrisre
-
Revolit
senior tag
Pontosan erre gondoltam, bevontatni hajóstul
szerk.: amúgy ez a kalózkodás lehet mégse lesz olyan jó mint azt elképzelem
Kereskedés meg nem nekem való... szóval marad a zsoldos
.tnm : igazából igen, ebben bízok, hogy lesz valami honor among kalózok vagy mi
Sőt, abban reménykedek, hogy megyünk majd együtt portyázni. Amúgy félreértés ne essék, nem a játékosokat akarom szívatni, nem erre fogok gyúrni, nem tudom hogy fog működni a rendszer, egyszerűen csak vonzz a kalóz lét
-
aha de akkor mindig kell, hogy ott legyen egy társad, hogy visszavigye a hajót, amivel jöttél. plusz a hajót körözni fogják, mivel épp leharcoltad ezért megvédeni se tudja magát, hajtóművei sem működnek, tehát ott az űrben kell nekiállni javítgatnod. és vagy csak törvényen kívülinek tudod eladni, vagy venni kell rá egy hamis hull id-t, ami drága lesz (ami miatt a törvényen kívülieknek is rossz vétel lesz egy ilyen hajó, tehát alacsony lesz az ára.)
többször utaltak rá, hogy másik játékos kisebb hajóit nem nagyon lesz érdemes lenyúlni. sokkal inkább arra megy ki a kalózkodás, hogy lődd szét a másik hajót és a rakományt pakold át magadhoz. (a nagyobb hajókra [idris és feljebb] persze ez nem igaz, de ott valszeg nem is kézzel kell majd pakolászni, hanem gépek emelik be a konténereket)
@(#2533) Revolit
és bízol benne, hogy lesz honor among thiefs? mert ebben a felállásban sitting duck leszel egy másik kalóznak
azt se tudom, hogy lehet-e egyáltalán hajót vontatni. a tractor beam elvileg arra van (kalózóknak), hogy a dockoláshoz rögzítsd magad a másik hajóhoz
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
Drenadar #2527 üzenetére
Ez eddig kimaradt, de már tetszik, érdemes volt végigszenvedni a könyvtári gyakorlaton a raktározást.
Én megyek bárkinek pakolni, elvagyok az ilyesmivel és utána a verekedés-lövöldözés is megy (online only)
Remélem nem lesz túl elnagyolt az FPS lövölde rész vagy az még nem biztos, hogy bekerül?
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Revolit #2525 üzenetére
hát mert ha csak nem egy jegygyűrűt viszel a hajón, számít mit hogyan raksz be
térfogat alapú lesz és nem csak súly... és nem úgy mint a legtöbb mmo-ba hogy behúzod az inventoryba, hanem neked kell bepakolni a cuccotpedig annyira vicces volt, mikor egy karakter hátizsákjában volt vagy 5db nehéz fémvért
teljesen logikus hogy ezek mind beférnek oda... nem ?
-
Djuree
félisten
válasz
Malachi #2511 üzenetére
úgy legyen, remélem nem szállnak el a mennyiséggel. amúgy sztem még megjelenésig kidobnak még ennél nagyobb hajókat is, főleg a vége felé mikor majd alig csordogál már a lóvé. ennek csak örülök, szeretem a nagy hajókat csodálni.
majd felvetetem magam egy bengal-ra takarítónak, onnan lépkedek majd felfelé a ranglétrán.
Drenadar: eve-ben úgy van...high sec-ben ott terem a concord fénysebeséggel és legyilkol 2 pillanat alatt.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Malibutomi #2519 üzenetére
én max a 325A-val merek majd egyedül repkedni
kíváncsi leszek arra a "speed" részre, mennyire fogja otthagyni az átlag hajókat, az M50 meg csak nem tud nagyon kárt tenni benne
-
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Malibutomi #2517 üzenetére
mindenki mindenkibe bele fog kötni... szerintem az fog jól járni, akik mindig igyekeznek "flottákba" menni, gondoljatok bele a sok kis hülyegyerek mindegy milyen hajóban lesznek csak azért is tüzet fognak nyitni bármire...
és a hornetes vidiől nekem úgy tűnt hogy a szétlőtt hajó maradványai akár még jó is lehetnek, ha össze lehet szedni... vagy azt csak a guberálóhajóval?
mindegy az tuti, hogy sokan anyagi érdekek nélkül is lőni fognak -
GypsFulvus2
őstag
Amúgy nem lesz több hajótípus szavazás? Nem látok most a honlapon.
-
.LnB
titán
Én nem értem a szavazásban miért nem szerepel a Tardis! Az nekem minden pénzt megérne
-
ng0ofy
KORREKTOR
-
Djuree
félisten
válasz
Drenadar #2506 üzenetére
hát elvileg még házasodni is lehet majd, gyereked is lehet, mert ugye itt majd öregszik a karaktered és utódod is lehet majd, akinek átadsz majd mindent és vele játszol tovább, bár lehet csak vmi béranya lesz meg lombikbébi. mittomén.
gondolom lakni sem ártana vhol, ha már normálisan meg akarják csinálni a játékot...
meg ez az idris is. limitált...volt...most megint lett. ennyi egy limitált hajót újra kirakni.
bár már el is fogyott megint a 100db.
-
Drenadar
Topikgazda
óóó azt ne mond, hogy Djuree lecsúszott róla és nem vette meg nekem
pedig azt mondta...
(#2504) Djuree : ez gy űrhajós játék, sztem nem véletlen hogy hajókra helyezik a hangsúlyt. Lakásokat ilyesmit akkor lehetne ajánlgatniuk szerintem, ha valami minimális szinten már be lehetne járni a kikötök környezetét, de akkor is túl sok lakás kéne... meg minek is lakások?
-
Djuree
félisten
válasz
Malachi #2502 üzenetére
érdekes izlésed van meg kell hagyni.
150 meg 250 dolcsi. hááát. kezd pénzlehúzássá válni kicsit a dolog. hnap megint 2 új hajó ugyanennyiért, aztán megint és megint. vmi új, fantáziadús, egyedi pénzköltési lehetőség is lehetne, nem csak hajók. űrállomáson lakásvétel stb., stb. ne nekem kelljen már kitalálni.
így előbb utóbb meg fog állni a pénz csordogálása...
bár ezek legalább idegen hajók, vmi új legalább... -
Szőrös
veterán
válasz
Apokalipsy1 #2492 üzenetére
Már megy a visszaszámlálás hivatalos oldalon most 10:57 van még hátra szóval igen , este 8-kor kezdődik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- Weboldal készítés verhetetlen áron! - Vállalkozásoknak, Portfóliónak, Cégeknek
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest