Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen processzort vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
helgi
aktív tag
az a baj,hogy nem látszódik még semmi. mert ugye elite-ben a cargo capacity-ból fogy az üres hely, ill., ha teszel fel fegyókat, felszerelést, akkor a cargo capacity mennyiségéből számolja le.
Freelancernél meg ugye minden hajonak megvannak a maximálisan feltehető cuccok milyensége.
ezért kérdeztem volna azt, hogy adott hajónal van a hull cargo mass, ugye, ami a tömege?, vagy a maximális tömege-e?, mert ugye ha teszed fel a fegyókat,felszerelést, akkor az ugye terhelődik vmire. és mert a raktér ugy néz ki hogy fix, akkor lehet hogy a hull-cargo mass a felelős(+a hajó energia elláto rendszere) a fegyók+felszerelés behatároltságáért.na ezt megfogalmaztam
-
helgi
aktív tag
válasz
Malibutomi #396 üzenetére
Malibutomi, mi az 5$-os külömbség az original digital scout és az original digital mercenary közt?
mert nem látszik ki. esetleg a hajó nem es-es hanem mr-es? -
Malibutomi
nagyúr
Ezt már egyszerűen nem is értem. 2 napja lett meg a 18 misi, és már 300K megint bejött.
Megint egy hét alatt meglesz a milla? Teljesen hihetetlen ami itt megy.... -
helgi
aktív tag
válasz
Malibutomi #392 üzenetére
Naigen. Sokat nézegettem. És a brossúrát is. A kettő közt az a különbség,hogy mást irnak a mass-ra. ezért nem egyértelmű.
-
helgi
aktív tag
Malibutomi, mi az 5$-os külömbség az original digital scout és az original digital mercenary közt?
mert nem látszik ki. esetleg a hajó nem es-es hanem mr-es?Szóval eddig akkor maradnék a original digital scout-nál.
-
helgi
aktív tag
válasz
Malibutomi #389 üzenetére
igen,de nagyobb a tömege. ezért gondoltam,hogy jobban terhelhető. de ahogy mondod, még semmit se tudni.
-
helgi
aktív tag
válasz
Malibutomi #382 üzenetére
mert nem látszik ki. esetleg a hajó nem es-es hanem mr-es? -
MuldR
tag
A hangarba hol tudom megnezni az adatokat? Nekem sehol sem ir ki semmit a hajorol.
Kinyitni tudom a 2 ajtot, beszallni, beulni a vezeto ulesbe, meg kint az a holopanelt beinditani, de az sem ir ki semmi infot, csak hogy ships, weapons meg talan engines.
Meg az agyat se tudom kihuzni....valakinek sikerult mar 300as sorozatban? -
helgi
aktív tag
válasz
Malibutomi #382 üzenetére
értem. kár, mert igy teherbirás szempontjából a 315p lenne a jó...
-
helgi
aktív tag
Pontosabban az érdekelne, mennyia a súlya telerakva fegyóval és felszereléssel és azok nélkül.
.
-
helgi
aktív tag
Vagy ha valaki meg tudná nézni, hogy a hangárban lévő hajónak az adati közt a mass, vagy hull cargo mass-nál mennyit ir ki azt megköszönném..
Merthogy kiváncsi vagyok, hogy a weapons&equipment cuccok hogyan is néznek ki súlyban.. -
Volfram42
senior tag
Egy Freelancer-en én is gondolkodtam, Cutlass nem kell, még nem akarok kalózkodni az meg inkább arra van. Aztán inkább úgy vagyok én is, hogy elég egy hajó is az elején, mert akkor meg az Aurora-t hanyagolnám el.
Remélem már az első nap egy guild-ben vagy miben leszünk közösen meg kitermeljük hamar egy árát a játékban. Aztán, megjelenésig még sok idő van lehet egyik reggel elmegy az eszem és megveszem, akkor szólok mindenképpen. -
Cifu
félisten
válasz
BlackTreff #372 üzenetére
A Single Player kampány neve Squadron 42, és lehet single player illetve co-op módban is tolni majd.
-
Szőrös
veterán
Arról esetleg van info hogy a hajók olcsóbbak lesznek ? Bár kibaszás lenne azokkal akik már megvették .
De nagyon filózom még egy ladikon. Egy Cutless vagy Freelancer beleférne a büdzsébe .
Ha abból indulok ki hogy az $ - UEC váltás 1 - 1000 arányba megy és az Aurora tényleg 75k UEC amit 25 dodóért adnak akkor háromszoros a hajók ingame ára.
Így nagyon megéri mert pl a 100 dodós Cutless ingame 300k UEC lesz ami az elején biztos hogy horror összeg.
Két személes mindkettő , haverral lehet ökörködni benne , kereskedelemre is jó . hmm.
Mondjuk Freelanceren van turret meg jump drive a Cutlesen meg nincs.
HmmhmmVolfram mit mondasz ?
-
Volfram42
senior tag
Most nézem, hogy én nem is Original backer vagyok, hanem Veteran backer. Mi a különbség a kaettő között? Ugyanúgy LTI-s csomagokat tudok venni.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
BlackTreff #372 üzenetére
Lesz egy Wing Commander szerű hadjárat, de nem lesz kötelező végigcsinálni, lehet ugrani egyből az online részbe is majd.
Én is remélem hogy kihasználják a szabadságot, és nem marad benne kihasználatlan a sok lehetőség
-
BlackTreff
tag
válasz
Malibutomi #371 üzenetére
Hatalmas potenciál van a játékban én is remélem, hogy minél többet kihasználnak belőle!
Úgy hallottam, hogy lesz Single Player része is, jól tudom?
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
BlackTreff #369 üzenetére
Hát reméljük minél nagyobb szabadságot kapunk!
Amit Malachi irt az is jó lenne, akár elhagyott roncs hajó, amit aztán FPS-ben fel lehet deríteni...huhuuu
-
MuldR
tag
válasz
Malibutomi #350 üzenetére
Egesz pontosan ezt vettem:
https://robertsspaceindustries.com/store/169-arbiterEbbol at lehet 4 honaposrol LTIsre valtani a 325a-t?
Jol ertem, atkuldom neked giftkent a hajot, es te visszakuldod LTI-s kent? -
BlackTreff
tag
válasz
Malibutomi #367 üzenetére
Arra gondolok, hogy azért valószínűleg korlátozva lesznek ezek a dolgok, pl. csak 5 ilyen "árus" van az egész játékban és akkor mindenki ott fog lebzselni körülöttük, hátha egy szerencsétlen rabló arra jár?
Úgy tudnám elképzelni, hogy egy küldetés sorozat után (valami jó kis storyval...) lehetne levetetni a vérdíjat, persze még így is jókora pénzmag fejében!
Bár én is jobban örülnék inkább a totális szabadságnak, mert azért tényleg nagyon epic lenne, ha ilyen dolgokat meg lehetne csinálni! -
válasz
Malibutomi #367 üzenetére
én azt remélem nagyon, hogy minden csillagrendszerben lesz legalább néhány rejtett hely, amit nagyon nehéz megtalálni, vagy szinte csak véletlenül lehet ráakadni. durva loot, vagy talán EGYEDI HAJÓ, esetleg elhagyott bázis... de sose tudhatod majd, hol kibe/mibe futsz éppen.
nagyon sok érdekes lehetőség adott, remélem mindet ki is használják
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
BlackTreff #366 üzenetére
Hát az már adott, hogy bázist lehet birtokolni. Innentől a többihez mi kell? Semmi, játékos kommunikáció
-
BlackTreff
tag
válasz
Malibutomi #365 üzenetére
Azért kétlem, hogy ennyi szabadságot adnának a játékosoknak...
-
Tnil
tag
Itt jön be az a (csodálatos) dolog, ahonnan megint kiderül, hogy ebben játékban az információ hatalom, hogy ha egy fejvadász megtudja, hogy hol van egy ilyen hely, nagy előnyre tesz szert, a többi fejvadásszal szemben. Gondolom az meg nyilvánvaló, hogy nem fogja mindenkinek szétkürtölni, hogy hol van a kis "ID változtató" helyecske, mivel azzal a saját profitját tenné tönkre.
-
válasz
Malibutomi #361 üzenetére
és ki akadályozza meg, hogy a pórul jártak az eldugott helyeken cirkáljanak, a rosszakra vadászva. vagy, ahogy írtad, a fejvadászok...
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Enxtheone #358 üzenetére
Lehet bounty a fejeden. Egy player bounty hunter meg nem biztos hogy előre bejelenti, hogy miért keres téged.
Most hogy belegondolok, ez milyen állat már, el akarsz kapni valakit, mondjuk egy kalózt,nagyjából kinyomozod merre van, aztán elkezded hiresztelni hogy tudsz valami nagy zsákmányt, azt ha ráharap és előbújik jól hasbalövöd tárgyalás közben mint Han Greedot.
-
Enxtheone
tag
Szóval ha lopott hajóm lesz akkor körözni fognak mindenhol kivéve a lawless területeken?
Gondolom akkor a főbb területeken sok npc hajó lesz, de ezen kívül mi lesz még? -
GrooveHero
addikt
Na akkor itt is van
-
GrooveHero
addikt
válasz
Malibutomi #354 üzenetére
Igen, leszedtem, belenézegettem. Nagyon frankó, majd kicsit tüzetesebben is átnézem, de előbb töltöm fel.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Volfram42 #352 üzenetére
Na akkor nem vagyok egyedül, persze nekem is tetszik a freelancer, meg a constellation is, de nekem ez is a játékhoz tartozik, hogy fejlődhessek, boldoguljak. Bár szerintem a játikidő egy jó részét fogja kitenni, hoyg keringek egy forgalmasabb bolygó/állomás körül, és nézem a látványt / forgalmat.
Na ide is felraktam a #336-ban említett Jump Point issue-kat:
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
GrooveHero #338 üzenetére
Sikerült leszedni, felpakolni a cuccot? Felrakom google drive-ra is.
-
Volfram42
senior tag
válasz
Malibutomi #350 üzenetére
Én is original backer vagyok, ha kell segítség, de szerintem megoldod.
Én is pont hogy vagyok, mint te, hogy az aurórából akarok tovább jutni.
Illetve, ha tényleg annyira részletes lesz egy-egy hajó, mint remélem akkor biztos sok gyakorlás kell, hogy egy gépet profin kezeljen az ember.
-
Malibutomi
nagyúr
Az original backerek (mint én) tudnak venni még TI packokat.
Ha gondolod elvileg át tudom váltani neked, úgy, hoyg elgifteled nekem a packodat, én beolvasztom, megveszem ugyanazért az árért az LTI packot, és visszagiftelem.
Illetve ha csak hajót vettél külön azt hiszem azzal is müködik ez, de meg is nézem mindjárt pill.Itt be is linkeltem az eltéréseket a nebie és original backagek között: [link]
-
MuldR
tag
válasz
Malibutomi #344 üzenetére
Hogy tudtok LTI-st szerezni? En most vettem egy 325a-t, de csak 4 honapot adott hozza. Egyedul az 5000 usdshez volt LTI irva. Pedig mar gondolkoztam egy Constin, ha LTIs lett volna, de ahhoz is csak 6 honapot adnak. Igy nem kell.
-
lehet cserélgetni mindent, de tippre fegyver hardpointra csak fegyver megy fel.
de vehetsz más hajtóművet, pajzsot, thrustert, nem is tudom, ja rakéta pilont.
mondjuk a Freelanceren elég hülye helyen van a rakéta hardpoint, a törzs leggyengébb részénél, ráadásul FELÜL. nem lenne nehéz leszedni, azzal meg szerintem viszlát a hajónak is. persze, csak ha már lemerültek a pajzsok.
-
helgi
aktív tag
Gondolom a hardpontokon lévő fegyókat lehet cserélgetni másra(tractor beam). Ebből gondolom, hogy a felszerelést: thruster, pajzs,engine, egyebek, - hogy ezeket is lehet cserrélgetni..?
-
GrooveHero
addikt
A pendrive és ez az egérpad marhára bejön, de kicsit sokallom érte a pénzt
-
Malibutomi
nagyúr
-
GrooveHero
addikt
Amúgy olvastam, hogy most, hogy elértük a 18 millát, akik segítetettek elérni azok kapják meg a koordinátákat. Ebbe is mi is beletartozunk? Mert mi már korábban megvettük, ha megvetettük a részünket, amikor még talán 17 milliót sem érte el a számláló. remélem minket is beleértenek abba, hogy kik kapják meg a koordinátákat
-
válasz
Malibutomi #341 üzenetére
fu, kösz, hát a szemem éppen nem szúrta ki.
-
válasz
Malibutomi #339 üzenetére
"Azt tudjátok, hogy a hangárt lehet nagyobbra cserélni pénzmagért? Mármint business vagy premium hangárra."
ezt keresem dél óta, hogy hogyan!!!
hogyan? -
Malibutomi
nagyúr
válasz
GrooveHero #338 üzenetére
Nyugodtan, nekem van data premiumom, azért raktam oda.
Esetleg ggogle drivera tudom még, de inkább rádhagyom.
Meglesz az olvasnivalótok ma estére...nagyon jó cuccok.Azt tudjátok, hogy a hangárt lehet nagyobbra cserélni pénzmagért? Mármint business vagy premium hangárra.
-
GrooveHero
addikt
válasz
Malibutomi #336 üzenetére
Köszi. Leszedem a rar-okat és felteszem Dropboxra meg MEGA-ra és bedobom a linkeket, így gyorsabban is lehet majd tölteni
-
egyelőre semmire, szerintem másik vadászt már nem veszek, maradok az Auroránál, és majd fejlesztem valahogy. egy Freelancernek látnám értelmét mellé, de az meg 110USD, szóval kihagyom.
nagyon távoli még az egész, látni kellene, mi mennyibe kerül majd a játékban, mi hogyan működik, szóval nem verném most ilyen költségekbe magam, ha mondjuk pár hét alatt, átlagos játékkal összejönne egy Freelancerre való.
-
helgi
aktív tag
Ezért: Featuring a more robust power plant and a custom scanning package, exclusively designed by Chimera
Communications, -
helgi
aktív tag
jó, maradok a 315p-nél.
-
nyomj a hajó alatti "view brochure"-re, letölt egy elég durva PDF-et, amiben MINDEN benne van a 300-as sorozat összes hajójáról, táblázatokkal. délelőtt nyálaztam át én is.
itt meg az összes hajó minden eddig nyilvános adata, táblázatban.
-
helgi
aktív tag
-
Enxtheone
tag
Én is kereskedő akarok lenni, valami nagyobb, többszemélyes hajóval. (Ferengi corp lesz a nevünk)
A játékot úgy kezdjük majd hogy alap hajókkal megtámadunk egy "bevásárolt" játékost, és ellopjuk a nagy hajóját, vagy megkérjük hogy mutassa meg a hajóját, és majd egy plazma puskával szitává lőjük. -
helgi
aktív tag
Hát skacok, én még mindig nem tudtam eldönteni hogy melyiket vegyem.
Persze az - original: -digital scout
-digital bounty hunter
-pathfinder
-arbiter
közül...
utóbbi 3 közül jó lenne tudni több paramétert a hajókról,pl.fegyver felfüggesztések azonosak-e,stb..
mert igy ránézésre a videókról az derül ki,hogy azonosak. és akkor maradna a digital scout és a digital bounty hunter.. -
válasz
Malibutomi #323 üzenetére
Na ja csak nem lesz könnyű mert addigra nagyon sokan alaposan bevásárolnak majd mindenből, azt nem tudják megakadályozni. Ettől tartottam már korábban is, szerintem nem lesz kiegyenlített a helyzet induláskor. Aztán meglátjuk persze.
-
válasz
Malibutomi #321 üzenetére
Jó lesz? Mert a mai stretchgoalos üzenetben az állt, hogy ha elindul a játék, sokkal drágábbak lesznek a hajók...
De az tuti, hogy nem költenék most tízezreket egy kereskedőhajóra.
-
bár még nagyon keveset tudunk a játékról, azért kérdezek valamit. van nekem ez az Aurora MR. közepes raktér, alap fegyverek, nem lehet vele ugrani.
volna értelme mellé bármilyen egyszemélyes hajót venni, ami jobb? egy 315p-t, vagy 325a-t? csak kicsit nagyobb a raktere, de erősebb mindenben - viszont akkor mire használnám az Aurorát? el lehet azt majd adni vajon?
vagy, ha kereskedni akarnék, akkor mindenképp legalább Freelancer méretű hajó lenne értelmes választás?
én igazából úgy képzelem a játékomat, hogy elindulok, próbálok valahogy kereskedelemmel pénzt gyűjteni, de nem hiszem, hogy bárkit is megtámadnék, vagy harcolni akarnék. így meg jobb lenne valami nagyobb rakterű, hosszú hatótávú, de fegyveres hajó, szerintem.
igazából azt se tudom, mi lesz majd pontosan az MMO részben, lesznek-e küldetések, megoldandó feladatok, ilyesmi...ez lesz az első ilyenem, eddig csak FPS multit nyomtam, néha.
-
igen, nekem is sikerült beülni, meg végre kipróbáltam a holo tablet.
vettem egy CF-007 Bulldog Repeatert, és nagyobb lett a hangár! nekem ez új. fel is tettem a kicsikét, a bajom csak az, hogy nem párban adja, szóval 8000 UEC egy darab... így felemás a hajó.
ekkora most a hangár, kettő hajó is elférne benne.
-
hm, lehet, hogy rosszul láttam, és kisebb, de akkor is patch.
az Aurorában működik mindkét ajtó, (jobb-bal) igaz, most a fellépő létrák tűntek el, meg elég bugosan nyílnak.
a fal újra látszik, és a létrák is, az megjavult. launcherből eltűnt a zene. hirtelen ennyit vettem észre. -
jön egy több GB-os peccs, úgy néz ki, az eddigi bugokat megjavították. még nem jött le az egész, települ...
-
Szőrös
veterán
válasz
Malibutomi #308 üzenetére
ez szerintem nem aréna lesz. szimplán földi harc , talán olyasmi mint a PS2. vagy nem
-
Volfram42
senior tag
En nem hittem a szememnek. Nagyon megorultem neki. Kiengesztelhetem a dust512 miatti csalodasomat. Olcsobbak lettek bizonyos cosmetic termekek. A workbench viszont nem, mert ott lehet majd tulhajtani a modulokat. Veszek is egyet.
Az aurora mev 75000 penz lesz majd a jatekban. Legalabb mar ezt is tudjuk.
-
Szőrös
veterán
Estét Polgártársak !
Megvan a 20 milliós goal is :
"First person combat on select lawless planets. Don’t just battle on space stations and platforms… take the fight to the ground!" -
Szőrös
veterán
Wingman's Hangar ep037
https://www.youtube.com/watch?v=06FIAAn2jjs1:11-től landing zone.
ps : ööö hogy lehet yt videót beilleszteni ?
-
helgi
aktív tag
Srácok, azt meg lehet tudni,hogy a hajóknak mennyi a sebességük, illetve mekkora távolságot tudnak megtenni 1 ugrással? vagy nem tudom hogyan vannak ezek a dolgok..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro