- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
És gondolom, a projektben résztvevő összes cég azt állítja magáról, hogy csak minőségi szoftvert adnak ki a kezükből, a szakmai kiválóság az elsődleges.
Szerintem amúgy nem szar a terv, csak a tervező bizonyára elfelejtette, hogy a munkája nem ér véget a Generate gomb megnyomásával. A többi résztvevő meg nem volt elég tökös visszadobni a félkész produktumot. Pénz van, idő nincs, nyilván a gányolás felé húz ezek után minden résztvevő szíve. Nem szar ez, hanem kihívásokkal tűzdelt. Azt meg minden fejlesztő szereti, sokan a cv-be is beírják, a kihívás fontos.

(Sosem értettem, miért nem illik megosztani a nyilvánvaló ostobaságokat elkövető (jogi) személyek / projektek nevét. Mások okulására és tájékoztatására, hogy "ide ne gyertek dolgozni, ha nem akartok inkompetens, egyeztetésre képtelen egyedekkel együtt dolgozni". Mindig csak a cukormáz látszik. Pedig hibázni jó dolog, de azt nem beismerni totális káoszba vezet. És kinek van kedve káoszban létezni? Habár biztos akad olyan is, de én nem tartozom közéjük.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Parfüm topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest