Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
És gondolom, a projektben résztvevő összes cég azt állítja magáról, hogy csak minőségi szoftvert adnak ki a kezükből, a szakmai kiválóság az elsődleges.
Szerintem amúgy nem szar a terv, csak a tervező bizonyára elfelejtette, hogy a munkája nem ér véget a Generate gomb megnyomásával. A többi résztvevő meg nem volt elég tökös visszadobni a félkész produktumot. Pénz van, idő nincs, nyilván a gányolás felé húz ezek után minden résztvevő szíve. Nem szar ez, hanem kihívásokkal tűzdelt. Azt meg minden fejlesztő szereti, sokan a cv-be is beírják, a kihívás fontos.

(Sosem értettem, miért nem illik megosztani a nyilvánvaló ostobaságokat elkövető (jogi) személyek / projektek nevét. Mások okulására és tájékoztatására, hogy "ide ne gyertek dolgozni, ha nem akartok inkompetens, egyeztetésre képtelen egyedekkel együtt dolgozni". Mindig csak a cukormáz látszik. Pedig hibázni jó dolog, de azt nem beismerni totális káoszba vezet. És kinek van kedve káoszban létezni? Habár biztos akad olyan is, de én nem tartozom közéjük.)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- ADATA Legend 710 512GB PCIe Gen3 X4 M2 NVMe / Beszámítás OK!
- Kioxia XG8 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 7000-5800 MBs - Eladó
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- Apple iPhone Xr 64GB piros / ÚJ AKKU/ ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, szép állapot 87% akku (323 ciklus)
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest