Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
GreenIT
üzenetére
Nekem nincsenek ügyfeleim, egy nagy cégnél vagyok salaryman és sosem találkozom ügyfelekkel (munkaügyben legalább is). Itt csak jóérzésből (és tanulási szándékkal) osztom és kapom az észt.
Senkit nem akarok elhappolni és sosem kértem pénzt segítségért.Másrészt - a CRM egy jól fizető és meglehetősen zárt üzleti szegmens. Senki nem fog ingyen fejleszteni egy viszonlag bonyolult (és fiztős verzióban amúgy jól jövedelemező) üzleti rendszert. Ez nem egy middleware, amire lehet üzleti logikát építeni és jól keresni a fejlesztéssel, tanácsadással - neked valami kulcsrakész ingenyes szolgáltatás kell. Ezt pedig (vagy vcalószínűség szerint) nem fogod megkapni.
De ezeket nézd meg - és válogass: [link]
És bár úgy írja, van ingyen ebéd - valójában nincs:
- Fizetős szoftver Free Tier változata: korlátozva van a felhasználók, ügyfelek, lekérdezések, üzleti logika, stb.
- Open Source: neked kell telepíteni, konfigurálni, karban tartani
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OpenMediaVault
- Spórolós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+ 22Hó Gar
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook aiR m2 Midnight '13,6 8/256GB
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest