- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- RAM topik
- 24 év után feltámad hamvaiból az Elecom különleges irodai egere
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
GreenIT
üzenetére
Nekem nincsenek ügyfeleim, egy nagy cégnél vagyok salaryman és sosem találkozom ügyfelekkel (munkaügyben legalább is). Itt csak jóérzésből (és tanulási szándékkal) osztom és kapom az észt.
Senkit nem akarok elhappolni és sosem kértem pénzt segítségért.Másrészt - a CRM egy jól fizető és meglehetősen zárt üzleti szegmens. Senki nem fog ingyen fejleszteni egy viszonlag bonyolult (és fiztős verzióban amúgy jól jövedelemező) üzleti rendszert. Ez nem egy middleware, amire lehet üzleti logikát építeni és jól keresni a fejlesztéssel, tanácsadással - neked valami kulcsrakész ingenyes szolgáltatás kell. Ezt pedig (vagy vcalószínűség szerint) nem fogod megkapni.
De ezeket nézd meg - és válogass: [link]
És bár úgy írja, van ingyen ebéd - valójában nincs:
- Fizetős szoftver Free Tier változata: korlátozva van a felhasználók, ügyfelek, lekérdezések, üzleti logika, stb.
- Open Source: neked kell telepíteni, konfigurálni, karban tartani
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Crimson Desert
- Motoros topic
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB CM MasterBox MB520 TT 750W
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! i5-11400F / RTX 4060 TI / B560M-K / 16GB DDR4 / SSD 512GB BeszámítOK !
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest