Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Socket AM4
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
GreenIT
üzenetére
Nekem nincsenek ügyfeleim, egy nagy cégnél vagyok salaryman és sosem találkozom ügyfelekkel (munkaügyben legalább is). Itt csak jóérzésből (és tanulási szándékkal) osztom és kapom az észt.
Senkit nem akarok elhappolni és sosem kértem pénzt segítségért.Másrészt - a CRM egy jól fizető és meglehetősen zárt üzleti szegmens. Senki nem fog ingyen fejleszteni egy viszonlag bonyolult (és fiztős verzióban amúgy jól jövedelemező) üzleti rendszert. Ez nem egy middleware, amire lehet üzleti logikát építeni és jól keresni a fejlesztéssel, tanácsadással - neked valami kulcsrakész ingenyes szolgáltatás kell. Ezt pedig (vagy vcalószínűség szerint) nem fogod megkapni.
De ezeket nézd meg - és válogass: [link]
És bár úgy írja, van ingyen ebéd - valójában nincs:
- Fizetős szoftver Free Tier változata: korlátozva van a felhasználók, ügyfelek, lekérdezések, üzleti logika, stb.
- Open Source: neked kell telepíteni, konfigurálni, karban tartani
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteDesk 800 G3 (USDT), i5-6500T, 8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- BOYA BY-V2 2.4 GHz-es, ultrakompakt, duál vezeték nélküli mikrofon szett
- LENOVO ThinkPad Yoga 370,14",FHD, i5-7300U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,LTE,TOUCH
- 2018 MacBook Air 13 Retina, i5, 256 GB SSD / 8 GB ram, nemrég hőpasztázva + tisztítva, karcmentes,
- LENOVO ThinkPad s3 YOGA 14",i5-5200U,8GB DDR3,256GB SSD, WIN10,TOUCH
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD Nvme.
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Bomba ár! HP ZBook 17 - i7-4800MQ I 32GB I 256SSD+750GB I Nvidia I 17,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Z Flip5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest