Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
patow
senior tag
Sziasztok nem tudom lehet hogy kicsit elszúrtam valamit mert probálgattam a spotify-t és valamilyen egyhetes prémium szolgáltatásra rá ókéztam aztán ezt írja: Feltöltőkártyás Premium-előfizetésed 2016. 03. 21. napján lejár. Ha előfizetsz a szolgáltatásra, egy pillanatra sem kell nélkülöznöd a zenét, és nem kell majd minden hónapban feltöltened az egyenlegedet. Azt szeretném kérdezni hogy ez mennyibe kerül nekem és egyáltalán honnan vonja le tőlem ha fizetni kel érte ,és ha lejár az egy hét akkor mi történik mert igazából nekem nincs szükségem rá. A választ előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest