Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
patex1983
őstag
Az miért van, hogy néha egyes letöltött listákat újra letölt az androidos app? Ilyenkor,amig nem kap netet, nem is elérhető a korábban lementett lista... Na ez viszont rohadtul dühítő...
-
spammer
veterán
válasz
Csavargoo8
üzenetére
Angolos topikban segítenek neked: [link]
-
FoxiestFox
félisten
válasz
Csavargoo8
üzenetére
Google Translate?

-
Csavargoo8
csendes tag
Sziasztok!
Segítene valaki? A három hónapos 99 centes akcióban szerettem volna előfizetni böngészőn keresztül. A fizetés előtt feldobott egyy olyan üzit, hogy nem vagyok rá jogosult, részletek a tovább gomb megnyomása után. Rányomtam, erre levonta a 310ft-ot, de maradtam free. Ilyenkor mi a teendő? Járt már más is így? Reklanálni valóban csak angolul tudok?
-
gabee jr
tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
hehehe

Van, ha reggelesz egy új fiókot. Ez az 5 eurós ár így is a legolcsóbb a régiónkban. -
Alvin_ti4200
félisten
Jelenlegi premium előfizetőként amúgy van lehetősége erre a három hónap 0,99 eurós akcióra vagy az csak új "belépőknek" áll?
-
zack
nagyúr
Előfizettem. Maradni mindenképpen marad, még ha nem javítottak ki mindent, akkor is, mert csak 2017.03. hóban fogja levonni a következő 5 Eurot, szóval ezzel a megszakítással kivételesen jól jártam, és így hogy visszautalták az 5€-t + 2 hónap ingyen lesz, kárpótolva érzem magam. Korrektek.
-
n3m3r3
tag
válasz
unravel
üzenetére
Gondoltam hogy nem lesz kóser, ment a levesbe a listám. A korábban hallgatottaknál is túl kevés a megjelenített számok mennyisége. Találtam viszont egy ilyet: https://ifttt.com/spotify
A "Backup Playlists" applet mentést csinál bármelyik lejátszási listáról, hétfőn kiderül működik-e.
Használ ilyet valaki? -
unravel
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
tudsz jobbat?
-
n3m3r3
tag
Sziasztok!
Nincs meg valakinek az Eheti Kaland 2016-11-21. heti válogatása a számokról? Köszi!
-
unravel
őstag
Nekem most valami elképesztő gyors a Spotify 7.0.0.1369 androidon. (Sony Xperia Z3C)
-
Keem1
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Trükközéssel meg tudják oldani.
Két fiókot használnak, az egyiken lejátsszák a népnek, a másikon válogatnak. Egy megosztott playlistre dolgoznak. A játszó fiók azt a playlistet játssza le, míg a másikról ugyanazt a playlistet szerkesztik.
Bár kicsit bonyolult így, de megoldható
-
Primary92
senior tag
Házi bulira van valami jó megoldás?
Eddig olyan lejátszót használtunk (MediaMonkey), ahol fejhallgatóval meg lehet hallgatni előre a számokat, majd egy ablakba áthúzva, vagy duplán kattintva bekerül egy playlistbe, amit szépen sorra játszik a gép.
Valami hasonló funkcionalitást meg lehet oldani? Belehallgatok, és kiválasztom a sorvégére, miközben folyamatos a lejátszás. Akár két pc is szóba jöhet -
zack
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Persze hogy elfér. Ráadásul kérdezték is. A többi meg nem érdekel.

-
zack
nagyúr
válasz
patex1983
üzenetére
Jobb a Spotify felülete, és bár a Tidal sokat fejlődött a zenék mennyisége terén, ebben is jobb a Spotify.
A fülesemmel kijönne a Lossless és mp3 közötti különbség, de az esetek 90%-ban autóban hallgatom, és ott azért nem hallani annyira a különbséget, mert a V6-ot is hallgatom. Az se rossz muzsika.
-
sszemtelen
őstag
Sziasztok!
Az lehet hogy a bezárt alkalmazás is szippogatja az akkut bátran?
Köszi!
-
zack
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Igen. Androidos klienset használtam, csak azért váltottam Tidalra, mert nagyon nem akart működni.
-
gabee jr
tag
Nem burny én ugyan így vagyok, mint te.
Otthoni paypal számláról ketyeg a premium, de itt használom Erzsikém országában. Nem lesz vele gond, csak arra figyelj, hogy minden hónapba le tudják vonni az 5 eurót, ennyi. Premium előfizusok korlátlatul használhatják a fiókjukat külföldön. Hajrá!
-
burny
aktív tag
Remélem nem teszek fel hülye kérdést:
Angliában vagyok, megtettszett a spotify, és prémiumra akarok előfizetni tehetném angol bankkártyával £9.99/hó (3 hónapos akció után) de fizethetnék paypal-on keresztül magyar kártyával 5 euró-ért. Kis pénz is pénz

Ebbe belefognak-e kötni, mert nem abban az országban használom mint ahonnét előfizettem?
-
zack
nagyúr
A többi probléma is megöldódott? Elnémulás hívás közben, majd hívás vége után automatikusan vissza?
-
sszemtelen
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Köszönöm a választ, ment is a prémium

-
gabee jr
tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
"(úgyis fogsz, de tételezzük fel, hogy valamilyen furcsa oknál fogva nem)"
Na itt nagyon felnevettem, na de csak azért mert én is magamra ismertem.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
sszemtelen
üzenetére
A Mac-es kliensben már hetekkel ezelőtt javították, gondolom, a Windows-osban is. 1.0.42-től már minden oké (már 1.0.43-nál járunk).
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Rated921
üzenetére
Automatikusan megy tovább a Premium előfizetés, ahogy az e-mail alján olvasható. Ha nem szeretnél a három hónap letelte után havidíjat fizetni (úgyis fogsz, de tételezzük fel, hogy valamilyen furcsa oknál fogva nem
), akkor az utolsó nap mondd le a premium előfizut a profilod beállításainál (vagy a weboldalon vagy az alkalmazáson keresztül). -
Keem1
veterán
válasz
sszemtelen
üzenetére
Ha a hdd használatnál fasorban sincs a spoti, az azt jelenti hogy megoldódott?

Rated921: forduló előtt lemondod és kész.
-
sszemtelen
őstag
Sziasztok!
Megoldódott már a hatalmas adatírás hiba a pc-s verzióban?

Előfizetnék a premiumra, s akkor lenne értelme leszedni az asztali klienst (a webes helyett), viszont nem szeretném ha az egyetlen ssd-met kinyírná..Köszi!

-
Rated921
csendes tag
Sziasztok!!
Először is bocsi, ha volt már ez itt téma!

Most kaptam emailt, hogy 3 hónap most akciósan csak 1 euró..
Valaki tudja ez hogy működik?
Mert ennyiért nagyon megéri, de nem akarom,hogy utána ha letelik a 3 hónap, akkor levonjon pénzeket a kártyámról..
Szóval ha csak erre a három hónapra szeretnék előfizetni, azt lehet?

Előre is köszi a Válaszokat!
-
Primary92
senior tag
Hogyan lehet megválni ezektől a kezdőoldali Digsteres bemutatóktól? Sokszor azt sem tudom, hogy honnan szól, mert ugye akkor is üvölthetnek, amikor áll a lejátszás.
-
mzso
veterán
válasz
spammer
üzenetére
Az is lehet, hogy változtattak a masterelésen akkor. Én minőségcsökkenést nem vettem észre csak azt, hogy több a mély mint ami megszokott.
Azzal meg a f@sz ki van, hogy itt mindenki folyton téríteni akar, ahelyett ténylegesen a beszélgetés tárgyára reagálna. Pl, ez esetben, hogy hallanak-e változást (akár prémiumban, akár ingyenesben.)
-
spammer
veterán
Hmm, nem tudom mi van, de most nekem is úgy tűnik, mintha variáltak volna valamit. Linuxon használom, klienst nem frissítettem, de mintha gyengébb minőség lenne, kicsit mintha dobozból szólna. Free verziót használom, de eléggé úgy tűnik, hogy valamit piszkáltak a stream beállításain.

-
unravel
őstag
nekem tetszik ha playlisteket osztotok meg

-
Alvin_ti4200
félisten
Oliverda playlistjén felduzdulva én is megosztanám a legsikeresebb válogatásomat, amelyet ebben a pillanatban, ahogy ezeket a sorokat írom már 1631-en követnek
Közel három éve kezdtem el felépíteni, mivel nem találtam számomra ízlésesen összeállított (elektronikus) Hardcore listát. Alapjában véve UK Hardcore és Happy Hardcore stílusokból építkezik, a jövőben is ezeken lesz a fókusz 
-
Oliverda
félisten
Volt időm kicsit összegyűjteni az elmúlt időszak olyan zenéit amin megakadt a fülem, és ehhez csináltam playlistet is, amit a tervem szerint majd folyamatosan frissítgetek. Elég vegyes a felhozatal, indie, alternative rock, electronica, dream pop, trip rock, psychedelic rock, és a többi. Ha esetleg valakit érdekel egy ilyen egyveleg:[link]
-
Nem lehet, hogy letöltötted a zenét, de sz*rabb minőségben? Én akkor érzem, hogy mélyebbek a zenék, mikor újrarakom a spotify-t és nem állítom be a magas minőséget, aztán valami közepesen tölti le és az "nem az igazi". Illetve ha desktopos felületen nincs bekapcsolva a magas minőségű lejátszás.
-
mzso
veterán
Mi van a legújabb spotify-jal, hogy manipulált a zenék hangzása? DSP, equalizer, vagy mi? (100%, hogy valamit csináltak...)
Ki lehet ezt kapcsolni?
Nagyon dübörögnek a zenék. az amúgy is mély kiemelő fejhallgatómmal marha idegesítő tud lenni... -
én00
újonc
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Én is erre gondoltam, mivelhogy felajánlja a 30 napos próbaidőszakot . Szerintem nem tenné ezt, ha automatikusan átváltana a prémium előfizetésre. Remélem tényleg így lesz. Akkor gondolom egyszerűen csak meg kell várnom míg átvált újra az ingyenes spekcióba, aztán törlöm. Köszönöm

-
én00
újonc
A spotifynál elkezdtem ezt a 7 napos prémium időt, de szeretném visszamondani mert inkább az Apple musicra szeretnék előfizetni. Viszont ha a fiókomba lépek, nincs olyan opció hogy előfizetés lemondása. Megnéztem a telefonon is, de ott sem látok ilyet. Csak ezt látom:
Előfizetés és fizetés
Spotify PremiumFeltöltőkártyás Premium-előfizetésed 2016. 11. 23. napján lejár. Ha előfizetsz a szolgáltatásra, egy pillanatra sem kell nélkülöznöd a zenét, és nem kell majd minden hónapban feltöltened az egyenlegedet. És alatta az előfizetés opció, és semmi más. Hogy tudom én ezt lemondani? Nem szeretném ha automatikusan fizetnem kéne.
-
Keem1
veterán
válasz
freeknight
üzenetére
Nem tapasztaltam ilyesmit. Legfrissebb appot használom, zenék SD kártyán vannak. Gyors mint a villám, eddig kb. 2-3 verzióval ezelőtt fagyott le életemben először és utoljára (de akkor kétszer is), frissítések után visszaállt a rend. Pedig sok lejátszási listát használok.
Javaslat: nullázd a beállításaiból ("... törölsz mindent, az appot kivéve..") és próbáld újra. Vigyázz, ezzel újra be kell jelentkezned, plusz a letöltött zenéket is törli (csak a készülékről nulláz, amúgy minden zene megmarad). Eléggé tud szemetelni, én ezt havonta megcsinálom (mondjuk egy szombat este, töltőre dugva, nem sokkal lefekvés előtt, aztán újra belépek, bekattintom a letöltendő listákat, aztán éjjel ráér újra szinkronizálni őket. -
freeknight
őstag
Sziasztok, az android alkalmazásról érdeklődnék.
Mostanában teljesen használhatatlan, percekbe is beletelhet, hogy megnyisson egy lejátszási listát, beletekerjek/elindítsak egy számot, lejátszási listákon görgetve megfagy pár pillanatra. Ez lehet attól hogy az appon belül az sd kártyára tettem az alkalmazást (bár csak az internetes listákkal és zenékkel van bajom, a tárhelyen lévőkkel nem), vagy ez ilyen másnak is és eljött az ideje apple musicra váltanom? -
gabee jr
tag
Nekem semmi bajom nincs a frissített verziókkal, mindig örömködök ha jön egy új.
-
mzso
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Igaz. Hirtelen összekevertem. A playlisten tud sehol máshol nem, pl előadő oldalán vagy albumoknál, magyarul ott ahol a legtöbbet használom...
-
mzso
veterán
Valaki azt mondta, hogy régen tudott playlistben is keresni a Spotify
Tud valaki egy max verziószámot mondani?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Azért kérdezem, hátha van egyszerűbb megoldás.

Jajj...
Akkor még várok egy kicsit.

Én is ilyen zenéket hallgatok. Be is tettem követésbe.