Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
Van infó arról, hogy mit tartalmaznak a frissítések?
-
Dr.Zola
csendes tag
Sziasztok
A legujabb verzioval (ios), hol lehet torolni a cachet? Volt par offline albumom, es kivettem, hogy mar nem kell. De a telon ugyan ugy ott tronol a cachebe es a nem offline zenek is 1 resze amit az utobbi idobe hallgattam. Regen, volt olyan, hogy cache torlese vagy mi ... spotifyn belul. De ez eltunt. Kezd mar nagy meretu lenni a telon a spotify.
-
Nova96
őstag
Valaki árulja már el csak én szívok e azzal, hogy egy banda számait elmentem majd pár hónap múlva vissza nincs elmentve, ez miért lehet?
-
generic
senior tag
valahogy meg lehet tudni? hány db. zene van lementve a saját dalokhoz?
-
törölt tag
Sziasztok!
Regisztráltam a Spotifyra, de a felhasználó nevemben hiába írtam nagybetűt is az végig kisbetűvel regisztrálta be. Ez ilyen itt? Vagy mi a bánatért nem jelezte a regnél? -
devil-k
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #184 üzenetére
Raiffeisen kártyám van, Mastercard.
-
devil-k
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #182 üzenetére
VISA és Mastercard kártyával (is) lehet fizetni. Csak beírod az adataidat. Ilyen szempontból ügyefogyottá válik az átutalás. Nem feltétel a Paypal.
-
tothjozsi96
addikt
-
devil-k
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #180 üzenetére
Itt szinte mindenki azzal rendelkezik. Igen, jobb.
-
tothjozsi96
addikt
Valaki rendelkezik itt Premium-al?
Tényleg jobb a hang minősége? -
Meghülyült teljesen nálam a Spotify a gépen. Naponta 5x írja ki hogy frissíteni akarja magát, de ha rányomok csak újraindul, és ennyi.. Minden nap ezt eljátssza.. ötletek?
-
unravel
őstag
"találtam egy zenét, ami spotify-on jó minőségű"
Az ott is lesz mindig jó minőségben, bármikor eléred, hallgathatod."spotify-ból csengőhangnak"
Bocsi, te vagy az első a Földön akinek számít a csengőhang bitrátája.+Vannak csengőhangletöltőprogramok amik arra specializálódtak. A Spotify ne legyen már az.
-
unravel
őstag
a, visszateheted a régebbit és letiltad az autamatikus frissítést
így:Go to C:/Users/<Name>/Appdata/Roaming/Spotify
1. Make a new empy text file
2. Name it Spotify_new.exe
3. Right click the file and make the file read only
1. Make a new empty text file
2. Name it Spotify_new.exe.sig
3. Right click the file and make the file read only
b, megvárod a frissítést míg visszateszik
-
marsu.
senior tag
Sziasztok. Anno egyszerűen be lehetett húzni saját lejátszási listába a számítógépen megtalálható, letöltött dalokat a PC-s programba (majd pedig innen összeszinkronizálta magát). Most pedig nem engedi. Prémium vagyok, sajna van pár olyan dal ami nincs (még) benne a Spotify rendszerébe. Ezt a lehetőséget teljesen ki is vették? Elég ge*i húzás lenne... Win7 & i5s
-
unravel
őstag
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
Spotify prémiumot fizetek. Androidos telefonon használom. A zenéket hová menti meg milyen fájlba? Mp3-t lehet belőle kreálni? Csengohangot hogy tudok beallitani?
-
-
Gabesz87
veterán
Üdv. Azt meg tudjátok mondani, hogy kb mekkora adatforgalmat használ a spotify? Nem szoktam/tervezem hosszasan használni, max 15-20 perc melóba ill melóból kocsiban. Win.Phone-on használom (az app amúgy nagyon tetszik), 1 GB 4G adatforgalmam van.
-
V.Stryker
nagyúr
Olyat nem lehet esetleg, hogy ha egy szám alapján rádiót indítok, akkor oda manuálisan egy-két számot még betegyek?
-
bump3r111
tag
Sziasztok, valaki használ Spotify Samsung Smart TV alkalmazást? Immáron 2 napja nem működik, előtte tökéletesen ment, szépen szinkronizálta a fiókom adatait. Valakinek hasonló probléma? (ingyenes 1 hónapos prémium változat van, de fel sem ajánlja a bejelentkezést, stb.)
-
Mióta frissült a PC-s alkalmazás, néha gondol egyet, és mondjuk fél perc után indítja el a zenét.. Nektek nem csinál ilyet? Internet sebesség teljesen jó. Elég bosszantó így..
Van prémium előfizetésem -
Kephamos
addikt
Nincsenek többé appok a windows kliensben?
-
V.Stryker
nagyúr
Windows-os programnál beállítható valahogy, hogy valami gyorsbillentyűre vagy billentyű kombinációra léptesse a számokat előre?
-
unravel
őstag
OFF
Megérkezett Magyarországra a TIDAL is.
-nagyonszépenszól !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (hihetetlen)
-azt hittem kevesebb zenéjük van
-nem olcsó (7 nap próba után 1999)
-a web player csak chrome-mal viszi a losslesst -
mekker
őstag
Most van egy fiókom, amit nem tudok csatolni Fb-hoz (átmeneti hibát ír), illetve egy facebookos Spotify fiókom, amit szintén nem tudok hozzácsatolni (első indításnál ajánlotta csak fel, viszont akkor rossz jelszóval próbálkoztam, másodszorra már nem dobta fel a lehetőséget).
Mit lehet tenni? -
devil-k
nagyúr
válasz
V.Stryker #144 üzenetére
Ez a Spotify saját promóciója, szolgáltatóktól függetlenül.
-
generic
senior tag
Sziasztok, gondolkodom premium vásárláson.
Valaki el tudná magyarázni hogyan működik az offline zenehallgatás? Letölti a telefonra a zenéket valamilyen formátumban? Szóval ugyanúgy foglalja a helyet telefonon, mint ha felraknám mp3-ban?
-
-
HoaryFox
őstag
Ha bezárod a főablakot, akkor nekem csak simán leteszi az értesítési ikonokhoz, a tálcagomb eltűnik és megy tovább a zene
Szerk.: Ja nem, mégsem
Akkor passzolok
Szerk2.: Megvan a megoldás
Értesítési területnél lévő Spotify ikonra jobb klikk és "Elrejtés a tálcán bezáráskor". És voilá, ha bezárod a főablakot, csak az értesítési ikon látszódik!
-
storm3
senior tag
Láma kérdés,de PC-n le lehet valahogy rakni óra mellé? Én nem szeretem,ha a tálcám 'tele' van,zavar.
Blockify-vel istenes a free verzió is, androidon nem használom egyelőre.
-
fausto
addikt
Érdekes, korábban telefonon volt a beállítások hangszínszabályzó, de a tabletemen nem. Most a telefonom újra raktam az android-ot (rom-ot cseréltem), újra feltelepítettem a Spotify-t és már ott sincsen
Ezek szerint az androidos app-okban sehogy sem lehet elérni az EQ-t? -
L4D1K
őstag
Sziasztok, előfizettem prémiumra, hogy jobb hangot kapjak reklám mentesen, valamint hogy tudjam vezérelni telefonról is.
Minden tökéletes és nagyon szeretem, de az utolsó dolog eddig megbukni látszik windows phone 8.1 en.
Használ vki itt WP telefont távirányításra?
-
csab2
veterán
válasz
Matthewus #118 üzenetére
Szia! Van előfizetésem, csak az zavart meg, hogy albumoknál nincs ott az offline hallgatás lehetősége, nincs ott a kapcsoló csak lejátszási listáknál. Míg iPhoneon albumoknál is megvan a lehetőség. Egyébként ez nagyon nagy hülyeségnek tartom, és nem is értem, hogy miért így van.
-
unravel
őstag
válasz
V.Stryker #121 üzenetére
Szia
Le vagy inkább rábeszélnétek a Premium tagságra?
Nagyon sokmindentől függ hogy neked megérné-e. Rajtad kívül senki nem fogja tudni erre a választ.Egyébként nem szinkronizálja össze a notin és a telón hallgatott zenék listáját?
Mit értesz pontosan szinkronizáláson? Minden szám elérhető notin és telón is. Viszont hogy netkapcsolat nélkül tudd hallgatni (le kell tölteni), ahhoz premium fiók kell.Telefonon hallgattam tegnap egy számot hazafele, ami tetszett és otthon a notin viszont nem volt ott a lejátszási listában? fizetős szolgálatatás lenne?
Historyban nézted? Egyébként nekem sincs benne. Last.fm-re küldöm a lejátszott zenék listáját. -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Le vagy inkább rábeszélnétek a Premium tagságra? Azért vonz egy kicsit, mert a T még adna hozzá 500megát spotify-re, ami már egész jó lenne, csak így az ingyenes is majdnem jó, leszámítva,hogy néha nem tudom tovább tekerni ha nem tetszik.
Egyébként nem szinkronizálja össze a notin és a telón hallgatott zenék listáját? Telefonon hallgattam tegnap egy számot hazafele, ami tetszett és otthon a notin viszont nem volt ott a lejátszási listában? fizetős szolgálatatás lenne?
-
Jazz
veterán
Működő automata reklám halkításról van valakinek tapasztalata? (xp alá. EZblocker csak win7/8)
-
Feralheart
tag
Most láttam, hogy a telekom ad egy hónap ingyenes prémiumot és még a sima prémiumot se használtam fel. Szerintetek melyikkel kezdjem?
-
csab2
veterán
Laptopon nem lehet offline hallgatni a számokat? Vagy fordítva, minden szám eleve offline? Csak mert nem találok ilyen beállítást.
-
HoaryFox
őstag
Sziasztok!
Mai nap én is csatlakoztam a Spotify használók táborába, ma még csak PC-n használtam, de ki fogom próbálni Androidon
Jelenleg az 1 hónap "free premium"-ban vagyok, de így első blikkre meg fog maradni!
Am egy kérdés: mi van akkor tegyük fel, hogy valaki offline-ba ment 10000 számot ami ugye a korlát. Akkor már 10001.-et nem menthet offline-ba vagy mi?
-
fausto
addikt
Hello,
Androidon használom leginkább, az lehetséges, hogy telefonon van hangszínszabályzó, tableten viszont nincs? Vagy én vagyok béna, mert a beállításokban nem láttok ilyet a tabon... -
unravel
őstag
Szia
Első alkalommal nekem sem tudta levonni a havidíjat és kaptam értesítőket hogy nem sikerült meghosszabítani a Premiumot és csiáljak már valamit. Az is fura volt hogy csak kb. 2-3 hét után kapcsolták vissza normál fiókra.
Az elmentett zenéidnek nincs köze a fiók típusához, minden lejátszási listád megmarad.
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Most vonna le a Spotify az egyenlegemből, azonban még nincs a kártyámon pénz. Ilyen esetben, ha nem tudja levenni, nem tűnik el az account-omból az összes zene, igaz? Tehát ha újra aktiválom a Premium accountot, akkor a Songs menüpont alatt újfent látni fogom az eddig elmetett zenéimet?
-
llaszlo
veterán
Ez miért van? Van egy szám amit a gépen megtalálok, elmentettem playlistbe. A telón, viszont nem találja. Ott van a listában, de ha rámegyek, akkor kiírja, hogy "This song is not available". Premium fiók ráadásul.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Feralheart #101 üzenetére
Tök mindegy, hogy melyik eszközödre töltesz, ha mondjuk a fiókodnak van egy limit korlátozása ilyen téren.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest