Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Micro Four Thirds
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Eddig volt, ezután is lesz
Mármint a kép, aham. Aminek ugye akkor lenne értelme, ha lenyitás előtt is látszana, mert lássuk be, ha valaki megnyitja az Összefoglalót, jó eséllyel sejti hol is jár éppen.

Van egy majd 1600 számos playlistem, arról megy a kevert lejátszás. Nem minden nap jön be ugyanaz
De ez már túl nyújtott randomizálás, nem is azt hallgatod, amit éppen aktuálisan akarsz. Nekem ilyen volt évekig a TV-ben a VH1, le is mondtam a TV előfizetést, egy évben 2x jóanyám nézte rajta az RTL Klubot, amúgy mi soha semmi adót nem néztünk, havi 3100-ért ment a háttérben valami zenecsatorna. Végre nem voltam lusta és elbattyogtam a Digihez lemondani, erre a háttérzajongásra a Spotify is tökéletes...ééééés hoppa! Én döntöm el éppen mit akarok hallgatni.
Ez a playlist max arra jó, hogy kizárd azokat, amiktől mondjuk félrenyelsz, ha meghallod.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Látom időközben a weboldalra is sikerült felszerkeszteniük ezt a bonyolultabb szöveget:
Válts Premiumra – a 3 hónap ára most csak 4.99 EUR
(lehet náluk is lusta a Tg!)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex 7040 SFF, i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)