Hirdetés
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
kmarci25
üzenetére
És ezzel a mondatoddal le is írtad, hogy miért tetszik jobban a Deezer.
Nem lenézve a Spotit, meg szép hogy Deezerhez szoktam hozzá annyi év alatt

Mint ha én annyira beírtam volna ide, hogy nem értem miért ezt használjátok :p
De most is csinál olyanokat, nem értem... Előrebocsájtva, hogy egy olyan szintű 'pc'-vel hallgatom munkahelyen, aminél az is legalább egy perc, mire az üres böngészőt megnyitja - de a sajátgép csak fél perc
XP + 1GB ram, azt hiszem mindent elmond. Leszedtem az asztali alkalmazását, szerencsére van xp-re, de már tuti nem fejlesztik, jó pár dolog működésképtelen benne (pl. a top50 listák csak hibára futnak, de DailyMix sincs, stílusok listája hiányzik), viszont legalább lejátssza a zenét, mert böngészőből attól megakad a hang, ha megmozdítom az egeret 
Így a connect az tök jó, telefonról elindítom, aztán a pc játssza. Viszont, most beléptem böngészőből is, és a két DailyMix lista nem egyforma
plusz csinál egy ilyet:
[kép]
A fotón mondjuk jobban olvasható a lista mint a monitoron, azon a legalsót alig látni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sorozatok
- Videós, mozgóképes topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 204 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

XP + 1GB ram, azt hiszem mindent elmond. Leszedtem az asztali alkalmazását, szerencsére van xp-re, de már tuti nem fejlesztik, jó pár dolog működésképtelen benne (pl. a top50 listák csak hibára futnak, de DailyMix sincs, stílusok listája hiányzik), viszont legalább lejátssza a zenét, mert böngészőből attól megakad a hang, ha megmozdítom az egeret 
plusz csinál egy ilyet: