Hirdetés
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
kmarci25
üzenetére
És ezzel a mondatoddal le is írtad, hogy miért tetszik jobban a Deezer.
Nem lenézve a Spotit, meg szép hogy Deezerhez szoktam hozzá annyi év alatt

Mint ha én annyira beírtam volna ide, hogy nem értem miért ezt használjátok :p
De most is csinál olyanokat, nem értem... Előrebocsájtva, hogy egy olyan szintű 'pc'-vel hallgatom munkahelyen, aminél az is legalább egy perc, mire az üres böngészőt megnyitja - de a sajátgép csak fél perc
XP + 1GB ram, azt hiszem mindent elmond. Leszedtem az asztali alkalmazását, szerencsére van xp-re, de már tuti nem fejlesztik, jó pár dolog működésképtelen benne (pl. a top50 listák csak hibára futnak, de DailyMix sincs, stílusok listája hiányzik), viszont legalább lejátssza a zenét, mert böngészőből attól megakad a hang, ha megmozdítom az egeret 
Így a connect az tök jó, telefonról elindítom, aztán a pc játssza. Viszont, most beléptem böngészőből is, és a két DailyMix lista nem egyforma
plusz csinál egy ilyet:
[kép]
A fotón mondjuk jobban olvasható a lista mint a monitoron, azon a legalsót alig látni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

XP + 1GB ram, azt hiszem mindent elmond. Leszedtem az asztali alkalmazását, szerencsére van xp-re, de már tuti nem fejlesztik, jó pár dolog működésképtelen benne (pl. a top50 listák csak hibára futnak, de DailyMix sincs, stílusok listája hiányzik), viszont legalább lejátssza a zenét, mert böngészőből attól megakad a hang, ha megmozdítom az egeret 
plusz csinál egy ilyet: