Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- Milyen házat vegyek?
- Androidos tablet topic
- Autós kamerák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
CtiveR
tag
Sziasztok, ma kaptam meg az új bankkártyám (OTP). Két napja szólt a spotify, hogy fizessem a premiumot, de meg akartam várni az új kártyát, most viszont nem fogadja el, minden adatot helyesen adok meg mégsem jó, azt is próbáltam, hogy paypal fiókomhoz hozzáadtam és úgy sem tudna levonni, minden alkalommal jön az sms a sikertelen kártyás vásárlásról... lemondtam a premiumot, majd próbáltam újból előfizetni és így sem.. a kártya működik, most ugrottam le a boltba vásároltam csak azért is, hogy lássam jó-e... Valakinek hasonló problémája volt már?

-
Jaffa75
őstag
válasz
gyulaszu
üzenetére
ahogy Aweriot is írta, vannak olyan alkalmazások (a YT mellett az Accuweather is például), amelyekért fizetnek a gyártók.. Nem én találtam ki, hanem amikor a megfelelő topicban utánakérdeztem - egyszer csak elérhetetlenné vált a készülékemen - ott mondták egybehangzóan a hozzábbértők! A Spotify nem biztos, de nem is állítottam ezt!

-
törölt tag
Maximális tisztelet mellett mondom: nagyon sokat ezen nem lehet vitázni. 😊 Nálad ott van és működik, nálam is van ikon, de rákattintva annyit ír, hogy az alkalmazás nem érhető el. Ezek tények. 😃 Végül is ennyivel tovább is léptem rajta, mert ez csak TV, nem izgat. 😆
Ui. természetesen aktív Wi-fi van, úgy csekkoltam le.
-
Keem1
veterán
válasz
üzenetére
Nem vitatkozni akarok, de tényleg ott van LG okostévén és működik is

Egy barátomnál a buli hangulatot az a tévé szolgáltatja 7.1-es házimozi rendszeren, ha összejövetelt tartunk.
A vízszintesen gördíthető app listában van, ahol pl. a youtube is. Még én is tudom telefonon b.zerálni, mivel ugyanarra a wifire csatlakozom. -
Keem1
veterán
A cimborámnak is Lucky Goldstar tévéje van, én ott nem jöttem rá ilyesmire sajnos. De tovább megyek, még Androidon is csak nagy nehezen.
De hátha segít (nincs most előttem LG tévé), Androidon a lista fölötti szűrő mellett volt egy ikon (két vízszintes vonás és alatta egy lefelé mutató nyíl), amire előjött a rendezés menü. Ha a tévén nincs ilyen, akkor nem tudod rendezni.
-
.LnB
titán
Az LG-s smart tv-s appban, hogy tudom a lejátszási listákat rendezni. Úgy, hogy a legkorábban hozzáadott legyen legelöl? Lehet egyáltalán?
-
Sziasztok!
Hogyan tudom a Spotify-ban a magyar újdonságokat listázni? Van rá lehetőség?
Köszönettel:
Z
-
qqzs
őstag
Spotifyon van 5.1 es zene?
-
törölt tag
válasz
mobilizmo
üzenetére
Nem az ügyeskedés mellett vagyok, viszont azt felejtsük már el ez csak kelet-európai magyaros dolog. Mert nem az. Mindenhol, USA-ban is kihasználják a népek a kiskaput, (másban is összeállnak a Netflix jelszót is megosztják) ezért teszteli a Spotify a GPS ellenőrzést USA-ban például. Ahol számít, ami nem gombostűnyi piac mint a magyar.
A Spotify hibája kezdetektől családi csomagként reklámozták, hiába az apróbetűs rész szerint az egy címen élő nem rokon barátnőd oké, viszont a másik utcában vagy városban élő testvéred nem oké.
Kiengedték a szellemet a palackból, most vagy ellenőrzik nagyjából valahogy vagy árat emelnek vagy beadják a derekukat és nem foglalkoznak vele. -
válasz
devil-k
üzenetére
Ne haragudj, ez nem kiskapu. A szabályzatba egyértelműen bele van írva, hogy egy lakcímen kell laknia a családi csomag felhasználóinak. Azt hogy ezt nem ellenőrzik, az több dolognak köszönhető, többek között annak is, hogy az átlag nem magyar tiszteletben tartja. De ha Magyarországról majd tömegesen csinálják és a visszaélések elérnek egy ingerküszöböt, akkor szépen majd itthon letiltják ezt az előfizetési módot.
Köszönhetően a jó magyar kiskapus mentalitásnak (ami simán csalás szerintem). -
yanesz
tag
Sziasztok,
5en elofizetnenk a családi csomagra.muszaj egy címen lenni ennek az öt embernek? -
Mr.White
senior tag
Helló!
Nézegettem az AppData/Local/ mappáját és feltűnt hogy a spotify mappa 12 gigás.Ez normális?Van vagy 6 playlist mentve, meg pár szám kedvelve.Kicsit sokallom egy zenelejátszónak a 12 gigás méretet.

-
Aksomatic
senior tag
Sziasztok!
Egy Galaxy S7-en használom a Spotify-t. De nagyon gyakran megfagy, lelassul nem tölt be. Mi lehet a probléma? -
ati21
csendes tag
Sziasztok.
Egy kis segítségre lenne szükségem. A spotify ingyenes verzióját használtam eddig probléma mentesen, azonban néhány napja nem tudok belépni a rendszerbe.
Próbáltam kérni új jelszót azonban azt az üzenetet kaptam hogy az email címemhez nem tartozik aktív spotify fiók.
Próbáltam újra regisztrálni itt azonban azt az üzenetet kaptam hogy az email címem használatban van
Mi a teendőm hogy újra hozzáférjek a fiókomhoz?
-
borges7
aktív tag
Megint kezdi ezt a frissítéses baromságot. Múltkor megcsináltam amit írtatok a Temp mappával, utána jó volt, de most megint vacakol. Nincs valami "végleges" megoldás erre? elég ciki, hogy a felhasználónak kell barkácsolgatni vele
-
törölt tag
hali
múlt hónap végén volt egy 3 hónapos akció havi 1 euróért, előfizettem 28-án paypallal akkor láttam is a weben a tranzakciót eltelt azóta 32 nap de nem látom az újabb 1 eurót hogy levonta volna. -
Sanyi.mTs
addikt
Egy albumot be lehet tenni a lejátszási listába újként, ha
- nem akarom letölteni,
- nem akarom kézzel létrehozni az előadó/album nevű listát?Android kliens
-
zsoltyy
tag
válasz
üzenetére
Köszi. A te verziód működik. Az attól újabb nem.
Arra esetleg valami ötlet, hogy az androidos kliens miért halk? Az autóban is jó sokat kell hangosítsak rajta és a fülesen keresztül is elég gyenge. Beállításokban hangos-ra van állítva.
Mindegyik telepített lejátszó hangos. Konkrétan fél hangerőn tudnak annyit, mint a spoty kliens maxon. -
zsoltyy
tag
válasz
üzenetére
Köszi. Közben megoldódott.
Egy régebbi verzió fel ment, de megpróbálom ezt az újabbat amit Aweriot ajánlott.Ez nekem most megy: 1.0.50
Vagy megpróbálom frissíteni kliensen belül.
@MADcat:
Spotify oldaláról töltöttem. De a futtatás gombra kattintva nem történt semmi. Rendszergazdaként se. -
zsoltyy
tag
Üdv.
Win7-re nem lehet asztali klienst telepíteni? Nem nyílik meg az exe fájl.
Van erre megoldás? W7 Ultimate 64bit -
Sanyi.mTs
addikt
Spotify zenét be lehet állítani csengőhangnak?
-
válasz
30z.Samu
üzenetére
Fene se érti, de ha 5 pénzt vonna le jó lenne, de az nem tuti szerintem. Gondoltam, hogy nem pár euróért kérdezgeted, lehet csak azoknak egyértelmű amúgy a dolog, akik még soha nem fizettek elő, így én akkor könnyen okoskodok, bár nem annak szánom.

Itt kéklufi összefoglalta az azonosíthatóságot is. Nekem az a kérdés, hogy itthoni IP-ről jelentkeztél-e be, már önmagában nem férhetne be a topikba, de nem vagyunk egyformák persze.....
-
30z.Samu
titán
válasz
ubyegon2
üzenetére
Áhá! Viszont érdekes, mert ugyanúgy 3 hónapot vonna le, csak 5€-ért. Ennyiért is jó deal, mint írtam nem sz@rrágóskodásból kérdezem, csak a reklámban sem említik ezt meg (miközben hallgatod a zenét) hogy kizárólag új előfizetőknek ennyi. Na mindegy, akkor úgy fest fény derült a dologra, köszi!

-
-
-
30z.Samu
titán
Sziasztok! Lehet volt már a kérdés, sorry hogy nem olvastam vissza. Most nagyon megy a reklám a Spotify-on hogy 0.99€-ért 3 hónapot kapsz ajándékba, viszont az e-mail-ben és az oldalon a rendes árát írják. Most akkor hogy van? A 0.99-cel benéztek valamit amikor csinálták a magyar oldalt vagy mi? Mert ez így eléggé megtévesztő... Köszi szépen előre is válaszotok!

-
forguet
senior tag
Sziasztok!
Rendeltem uj hangcuccot a nappaliba es ez alkalombol szeretnek spotify premiumra valtani.
Mivel csak februarban lesz meg a cucc, nem tudom h erdemes e meg a decemberi akcioban valtani vagy szokott lenni maskor is hasonlo akcio (1eur / ho)?
Koszi -
OK, így érthető már a dolog. Amúgy én nem beszéltem IP-ről, azzal tisztában vagyok, mit tud a Google, egyszer megnéztem benne, miket csináltam az azelőtti hónapokban....durva. No de kussolok, mert valami szabályzatról esett szó, elég katonásan hangzik......
(valami itt félreértődött szerintem kicsit) -
Rimuru
veterán
Na szoval gyorsan osszefoglalnam.
Otthoni eszkoz eseten egyszeruen IP cim alapjan tudnak azonositani, PC, smart-tv, google home, alexa, stb kipipalva, de ha mondjuk dinamikusan kapna IP-t minden eszkoz (az ISP-tol) akkor is latszik hogy valaki pesten vagy decberenben el.
Egyeb okos eszkozon (telefon, tablet) lathato hogy van-e gps, es ez alapjan siman lehet kerni a bekapcsolast.
Az pedig nem gond hogy nem egyszerre tartozkodik mindenki ott, elozmenyek alapjan latszodik ki jart mar ott, es milyen frekventaltan. (azert neha csak haza megy az ember akkor is ha pl kollegista, nem?
)ubyegon2, ezert is hibas a felteves hogy nem tud semmit kezdeni az IP-vel es GPS-szel, cella informaciokkal, stb. Pontosan lehet tudni egy emberrol hogy hol lakik, hol dolgozik, hova jar enni, hol szorakozik.. (ki is hasznaljak a cegek - big data)
-
válasz
üzenetére
Ok Főnök, így lesz, de túlérzékeny vagy. A tudnivaló így szól: "A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése! Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!". Ez itt egyik sem, tehát maradhatna ha engednéd, de nem engeded. Mindegy, te vagy a Főnök, tehát a téma tiltottá vált itten.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Warships
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- World of Tanks - MMO
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.