Hirdetés
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
partytime25
üzenetére
Igen, van. Minden előfizetőnek a saját országában (ahol igénybe veszi a szolgáltatást) kell előfizetnie. Épp ezért olcsóbb pl itthon a havi díj mint máshol.
-
partytime25
tag
Sziasztok...
Kérdésem az lenne itt van valami régiómegkötés szerintetek?
Vannak cd key shopok US ben ahol olcsóbb a premium megvétele viszont nem tudom hogy azt ha accomra aktiválom működik e minden rendesen ... elvileg kellene csak gyakorlatilag nem tudom...
Esetleg valami ötlet?

-
pockos13
aktív tag
Sziasztok. 15GB-os net csomag elég egy hónapra az alkalmazásnál? Max napi 1-2 órát hallgatok zenét amíg beérek a munkahelyemre meg hazamegyek
-
törölt tag
koszi a valaszokat. remelem lesz valami hasonlo opcio, amivel kesobb ilyen mixeket fog magatol osszerakni, mert ez zsenialis otlet.

-
törölt tag
eleg regota hasznalom mar a spotifyt, de ilyet korabban nem tapasztaltam. par napja talaltam egy nagyon jo playlistet. a lenyeg, hogy a zeneket mix szeruen, jol keverve (vagyis pl nem trappolva) jatsza le. van, hogy egy adott track egy perccel elobb er veget vagy kezdodik korabban. na most a kerdes, hogy ez hogy lehetseges? lementenem magamnak sajat neven, mert a nagyon tetszik es felek, hogy a Spotify egyszer csak elbarmolja vagy rafrissit. hogyan tudnam ugy magameva tenni, hogy megmaradjon a jovoben is?
"Techno Bunker" a hivatalos neve, ha valakit erdekelne. erdemes az elejetol hallgatni par zenet es akkor vilagos lesz, hogy mirol beszelek.a valaszt elore is koszi.

-
Valaki tapasztalt olyat rajtam kívül az utóbbi 2-3 napban telefonon, hogy amikor lezárja a kijelzőt elhallgat a zene? Ilyenkor van, hogy a program teljesen eltűnik az értesítési sávról / zárolt képernyőről is, de a futó programok között ott van, illetve van, hogy kijelző kinyitása után ott a Spotify, de így ki van szürkülve.
A hiba rendszeren előjön, így kb. használhatatlan az egész. Telefon beállításaiban nem történt változás (Mate8), tehát nem zárja be a programot a kijelző lezárása után. -
törölt tag
-
mcwolf79
veterán
Olyan kérdésem lenne, hogy ha valamit letöltöttem közepes minőségben, de utána le akarok cserélni magas minősègre akkor le kell törölni a már letöltotteket? Vagy lecserèli magától? Ha letörlöm akkor az összeàllìtott zenèt újra össze kell válogatni? Vagy lehet valamilyen "backup-ot" készíteni az összeàllìtott listáról?
-
Keem1
veterán
válasz
mcwolf79
üzenetére
Ha jól tudom, nem, előbb le kell mondani a meglévő előfizetést. Előtte pár nappal lemondod, a fordulóig úgyis használhatod, aztán megszűnik. Előfizetsz egy családira és kiküldöd a családtagoknak a meghívót e-mailben. A többiek a meghívó linket megnyitva tudnak vagy belépni és csatlakozni, vagy regisztrálni és csatlakozni.
-
mcwolf79
veterán
Üdv! Szeretnék előfizetni a szolgáltatásra. Ki szeretném használni a 30 napos ingyen prèmiumot, viszont utána a családi csomagot szeretném használni. A 30 nap lejárta után lehet upgrade-elni a családi csomagra.
Köszi -
törölt tag
2 millió potyázó free user megkerülte a reklámokat
Tőzsde miatt többet kell majd rendőrködni a Spotinak
-
Sanyi.mTs
addikt
hogyan tudom egy általam létrehozott lejátszási listában megváltoztatni a számok sorrendjét?
-
kmarci25
veterán
válasz
Burt1793
üzenetére
Szerintem ez valami telefon specifikus dolog lehet. Nem vagyok ebben biztos, de én úgy gondolom, hogy ha egy másik eszközön használod a spoti-t, akkor a telefon csak akkor viselkedik távirányítóként, ha a háttérben fut az alkalmazás, így érzékeli, hogy ugyanazzal az account-tal másik eszközön léptek be. Ez alapján nekem úgy tűnik, hogy nálad abban történt változás, hogy fut a háttérben a spotify, talán beépült az automatikusan indulók közé.
-
Burt1793
veterán
válasz
üzenetére
De régebben nem volt ilyen, mármint el kellett indítani a spotify-t és csak utána jelent meg az értesítései sávban az app. Jó egy éve van korlátlan mobilnetem, azóta nem volt kikapcsolva soha, tehát feltűnt volna korábban, de csak 1 hónapja ilyen. Ezen kívül nálam nem jön elő a dolog.
-
válasz
Criminal017
üzenetére
Nálam is 7.x alatt csinálja, offline módban. Viszont nekem azután sem lehet törölni, hogy elindítom a zenét a notification-ből, majd újra leállítom. Elég idegesítő, ki kell lőni az alkalmazást, hogy eltűnjön a notification. Csak néhány hete csinálja amúgy. Remélem javítják...
-
Sziasztok!
Androidon tapasztalom, hogy a Spotify notification-je néha beragad, ha kihúzom a fülest, miközben szól egy szám. A beragadást úgy értem, hogy utána nem lehet kitörölni a notification-t annak ellenére, hogy a zene már nem szól. Ti is tapasztaljátok ezt?
-
turikoczka
aktív tag
Mobilinternettel használom csak utazás közben, de akkor azt nem értem hogy miért nem tölt a zene elején többet mert az kevésbé lenne zavaró. Szerencsére nem olyan gyakori a dolog, csak ha már előfizettem vannak elvárásaim

Columb:Azóta nem csinálja, lehet h megvan a megoldás

-
Rimuru
veterán
válasz
turikoczka
üzenetére
Kapcsolj ki minden "hangzas javito" dolgot (crossfade, normalize, stb)
-
Keem1
veterán
válasz
turikoczka
üzenetére
Esetleg instabil net? Nálam fix, de eleve a legjobb minőségre van állítva, wifi és mobilnet esetén is.
-
turikoczka
aktív tag
Valaki eltudja mondani miért ugrál le-fel a hangerősség?
-
JONAS77
aktív tag
Nem rég regisztrálatam magam én is a Spotify-on! Nagyon tetszik, remek az elgondolás, hogy bármelyik zenét, műfajt el lehet érni, letölteni saját hordozóra, Premium csomagot előfizetem, ez nem is kérdés!!!
-
Nova96
őstag
Srácok már párszor kérdeztem, de megkérdezem azért újra. Csak nekem töröl a mentet zenék közül?!
Most Logicnál vettem észre 2 számnál maradt csak pipa, feltünt, hogy randomban nem dobta fel a többi számát.
-
törölt tag
Sziasztok!
Már egy jó ideje nem érhető el Beyoncé Lemonade albuma, nekem ezt írja ki az előadó oldalán:"Beyoncé's album "Lemonade" is not currently available on Spotify. We are working on it and hope have it soon."
Már egy jó ideje ez a hibaüzenet fogad. Valakinek esetleg nincs róla valami információja, hogy mikor lesz következőleg elérhető az album?
Előre is köszi!

-
törölt tag
válasz
Sharkweb
üzenetére
Nem fognak nulláról UWP appot írni szerintem, ez ugyanúgy Chromium Embedded Framework alapú verzió. Ráadásul ahogy nézem rosszabbul jártunk: én vagyok vak, vagy eltűnt az oldalsávból a new playlist gomb? És eldugták a címsort 3 pötty alá, bénán néz ki most az egész teteje még a színek is elütnek fekete, szürke. Jobb klikk menü még megvan szerencsére a listáknál. Múltkor az albumborítón lévő nagy plusz jel tűnt el kis szívecske gomb kedvéért. Az utóbbi években egyre több gázos húzást csináltak a desktop playerrel sajnos.
-
Sharkweb
aktív tag
Az imént frissült a Windows áruházas verzió, és mintha UWP app vált volna belőle.
-
Lacc
aktív tag
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Akarmelyik szerintem.
Osszel vagy Decemberben (szoval eleg friss), ocsem a citromail-et hasznalta, arra nem ment ki a meghivo level, erre beirtam neki a gmail-eset, es arra kuldtem ki a meghivot.
Azon keresztul betudott regisztralni, es megadta ugyanazt a cimet amit en - copy-paste-eltuk, az a biztos -, nem volt problemank.
Igaz nem FB-s volt, de masik email cime volt a spotify accountjanal.modd3r ez valami program hiba, nalam is csinalt ilyesmit neha, de nem SD kartyan, hanem telefon tarhelyen, bar amint van elektpes wifi kapcsolatom, akkor ujra "aktivalja" a zeneszamokat. Nem tolti le, mert 1000+ zeneszam-ot nem is tudna olyan gyorsan. Nem egy ember panaszkodik erre.
Probald meg ezt, igaz regi. -
Sanyi.mTs
addikt
családi csomagba szeretnék behíni valakit, aki FB-vel regisztrált.
milyen email címre kell ilyenkor küldeni a meghívót? -
modd3r
őstag
Sziasztok! Pár alkalommal történt olyan az androidos alkalmazassal, hogy minden előzmény nélkül törölte az SD kártyára letöltött dalokat. Ilyenkor ha bemegyek a beállításokba, egyik tárhely sincs bepipalva. Nem mondom, hogy olyan nagy gond újra letölteni a dalokat, de kicsit zavar a dolog. Több alkalmazás verzióval is előfordult már.
-
Rimuru
veterán
válasz
batai15
üzenetére
Daily Mix
Ahogy hallgatsz zeneket megtanulja miket szeretsz ilyen iranyba ajanlgat, kesobb lesz daily mix egeszen 6-ig
leirasban irja hogy mik vannak benne azokhoz hasonlot ajanl, "radom" generalt "vegtelen" hosszu listak, egeszet nem tudod elmenteni de eltunni se fog max kicsit valtozik az alapja.
Amiket eppen listazni tudsz azokat lehet egyben egy lejatszasi listaba menteni (katt a 3 pottyre) -
batai15
félisten
Sziasztok! Mostanság meg jelent egy olyan hogy daily mix 1 2.
Hogy működik ez? Meddig el érhető?
Eléggé kedvemre való zenéket rak be, nem lehetne lementeni véglegesen a listát és offline letolteni? Köszönöm -
-
Lacc
aktív tag
válasz
martillo
üzenetére
Szia, ket dolgot csekkolnak, azt, hogy csak egy accountod legyen - es ugyanaz az allando lakcim.
De az sem problema, ha a szulok otthon elnek, es a gyerekuk meg egyetemen tanul masik varosban - rengeteg kerdesnel valaszoltam a spotify community-n, hogy ez nem problema.En ket dolog miatt ellenzem ezt a barati listat (kiveve ha egy kollegiumban vagytok egy szobaban...), egy reszt 5 euro ~ 1500 Ft havonta Magyaorszagon - Hollandiban 15 euro a premium csomag ara a fizeteshez merten -, legalis, egyszeru zene hallgatasert nem penz. (cigi, 5 sor ara, 5db chips, 5db BKV jegy, 8 energiaital), a tobbiek is ilyen arban vannak, mint a Dezeer, Google Music.
Masodreszt, ha sok magyar elne ezzel vissa, akkor konnyen kaphatunk retorziokat, hogy akkor magasabb lesz a csomag ara, vagy kivonjak a csaladi csomagot. -
-
martillo
tag
Sziasztok,
"Csaladi" csomagot tervezunk letrehozni barati korben.
Van barmilyen cim ellenorzesi procedura a jogosultsagot illetoen? Vagy az accountban kell azonos cimet megeadni, esetleg lakcimkartyat kernek?Vagy csak kikuldjuk a meghivot aztan mindenki alfogadja, hogy egy csalad vagyunk

Koszi
-
törölt tag
Eszembe jutott egy kérdés: desktop lejátszóban az albumborító részt nagyobbra állítottam mindig is. Én emlékszem rosszul, vagy a borító közepére ha vittem az egeret megjelent egy nagyobb + jel amivel eltárolhattam a könyvtáramba a dalt. Most csak iciri-piciri szívecske gombbal lehet. Miért Spotify, miért?
-
törölt tag
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
Nem voltam CD gyűjtő csak a helyet foglalja. Ugyanígy csodálkoztam akik bepolcozták a fél szobát DVD filmekkel százezreket ráköltve egy elavuló formátumra. 1 dolláros MP3 egy fokkal jobb volt, hogy nem kellett 3 dal kedvéért 12 dalt megvenni, csak az MP3 fájlokkal is utáltam bíbelődni. Mai gyerek mihez kezdene egy CD-vel?

Áldás a stream ár-érték-kényelem arányban! A 10 eurós ár helyett nálunk még vásárlóerőhöz is igazították az 5 euróval. Régen ez egy fél CD vagy 5 db MP3 volt csak, most egy hónapon át annyi órányi zenét hallgathatsz amennyit csak bírsz. És aki az 5 eurót is soknak tartja még mindig ott a reklámos lehetőség. Ajándékba én is szerettem régen adni kazettát, lemezt, most csak átalakult ugyanúgy adhatsz ajándékba zenét digitálisan is például a családi előfizetéssel. -
törölt tag
válasz
tomszli11
üzenetére
1 hónap próbaidő van prémiumra és néha 3 hónap 5 euróért ajánlat is. Az alap havi 5 euró sem sok szerintem több millió dalért cserébe. Nem tudom hány éves vagy, tudod volt idő amikor egy 10 dalos CD volt 4-5 ezer forint akkor is, ha téged csak 3-4 dal érdekelt. Ha mégis soknak tartod, hallgasd az ingyenes reklámos verziót.
-
tomszli11
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy jelenleg fut valami Spotify akció vagy 1-3 hónapos próba időszak?
Sajnos eredeti árason kicsit sokallom, viszont a családi csomaghoz is csak 2 ember tudtam össze szedni szóval, ha esetleg tud valaki valami okosságot, kupon kódot, azt nagyon szívesen meghallgatom, ha olyan akkor esetleg privátban.
Nagyon köszi előre is. -
devil-k
nagyúr
Sziasztok!
Régebben volt, de most nem találom azt a kiegészítőt, ami korrektül kiírná a zeneszövegeket. Van esetleg azóta változás ebben? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Megtaláltam, köszönöm!