- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
válasz AndrewBlase #886 üzenetére
Pont ez is az a vízkőoldó ami semmit se ér. Ez még rosszabb, mint a Lidl-s (túl híg és mar, de a vízkő meg ott marad).
Tesco-ban volt akciós, így inkább vettem Cilit Duo-t, ez már legalább valamit okoz. De az régi jóféle bevált vízkőoldót sehol se kapni már (ami olcsó volt, nem mart meg semmit, de sec-perc alatt leszedte a mosógép dobjáról szinte azonnal a vízkövet ). Valami ilyesmi csak nem henger alakú palackban volt:
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
erzol
őstag
válasz maestro87 #900 üzenetére
Nekem ennyit megért.
Fél éve használom, azóta hibátlan.
víztakarékos zuhanyfej -
DavidQ
tag
Ki merem jelenteni, megtaláltam a világ leghatékonyabb vízkőoldóját. A neve Vexal és tényleg NAGYON DURVA! A padlócsempe fugájáról a ~30 éves koszt olyan szép fehérré varázsolta, hogy csak pislogtam. Nem olcsó, de nagyon megéri az árát.
1 literes: [link]
10 literes: [link]
22 literes változat: [link]
(ha innen rendelitek, és feliratkoztok a hírlevélre, az első rendelésből -15% kedvezmény)Külön tudom ajánlani csodaszivaccsal és akkor erőlködni sem kell a súrolással. Én rögtön egy 10 literes adagot rendeltem, de nem bántam meg
Nem minden kínai szirszar szar!
-
DavidQ
tag
Megnéztem neked. Azt írja, hogy a minőségét megőrzi a gyártástól számított 3 évig. A gyártás időpontja nálam 2017.06.27.
Szerintem maga a forgalmazó (Trendeco) végzi a szállítást is, mert nem futár hozta ki. Illetve telefont sem kaptam arról, hogy jönne a termék. Javaslom, hogy rendeléskor írd a megjegyzésbe, hogy legalább telefonon értesítsen a futár.
-
maestro87
őstag
Olyat inkább nem vennék.
(#903) erzol: Tudtam, hogy írni kellett volna, hogy hagyományos méretűt keresek. -
DavidQ
tag
válasz Laca1212 #908 üzenetére
Valóban elég borsos ára van a kiszállításnak. Én is ilyen megfontolásból rendeltem 10literes kiszerelést. Így a 7772 Ft-os termékből lejött 15% kedvezmény (1165ft), ami olyan mintha a futár "csak" 740ft lenne.
Persze ez az 1 literes kiszerelés esetén nem működik és azzal is tisztában vagyok, hogy nem mindenkinek van 8500 forintja vízkőoldóra, főleg nem látatlanban.Nem minden kínai szirszar szar!
-
Vagany
őstag
válasz maestro87 #907 üzenetére
Nálam is széttört, simán a víznyomástól pár hónap alatt. Sajnáltam mert amig ment addig szerette a család. Visszaraktam egy régebbi tartalékot, és most rendeltem egy újabbat az ebay-es topik egyik tagja ajánlása alapján, de ez még nem érkezett meg.
[link]-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
Bicskás
senior tag
Hali.
Engem is érdekelne a rózsa téma, de nem kéne 666 világmegváltó funkció, viszont cserébe elvárnék némi tartósságot, mit javasolnátok kb 1500-2000 HUF-ig pl. Aliról ?
Üdv: Bicskás
[ Szerkesztve ]
-
DavidQ
tag
Nem értem, hogy manapság hogyan lehet pofájuk elkérni ennyi pénzt egy szimpla kiszállításért. Aki narancs megyés annak esetleg jobban megéri közvetlen a gyártótól rendelni: [link]. Úgy "csak" 2500ft a kiszállítás. Mondtam én hogy nem olcsó ez a vízkőoldó
Viszont tényleg elég hatékony szer!Kezeletlen (pontosabban félig kezelt) padlófuga: [kép]
Kezelt padlófuga: [kép]
Jó, fényképen minden apró szem kosz jobban kilátszik mint amilyen valójában, de higgyétek el ez szabad szemmel hófehér.@Laca1212:
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
MilkyWay97
csendes tag
Tudja valaki, hogy az egészségbolt.hu milyen időközönként csinál ingyen szállításos napot?
A következő mikorra várható? -
Sterilzona
senior tag
Tegnap este csömöri auchanba akciósak voltak a tchibo kapszulák.
Amit vettem az 1150 körüli áron szokott menni, így akciósan 850 körül volt.
De volt több féle íz is. -
Zeki
nagyúr
Még mindig csak 360Ft a Pepcoban az usb-micro usb kábel, amivel simán lehet tölteni telefont, tabletet is.
Ennyiért Kínából sem veszel jobbat. -
nyikszi
őstag
válasz MilkyWay97 #922 üzenetére
Havonta egyszer, zöld hétfőn. Keress rá, biztos feldobja.
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
urak,
vitaminos kiegészítőből mi a bestbuy? kiszállítással lehetőleg. valami P betűs ginzenges volt nekem évekig, az jó volt pl.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
őstag
válasz Mr.Csizmás #927 üzenetére
Pharmaton vital? Én is ezt szedtem, nagyon jó.
-
Zeki
nagyúr
Nem ezt kérdezted, de nálunk ezt kapják a gyerekek. Kell pár email cím beregisztrálni, valamelyikbe bedobod a kosárba, aztán hagyod. 10% kupon alapból jár, néha van 20% kuponos akció, ritkábban ingyen posta (10USD értékben) akció.
-
MODERÁTOR
One a day a Biotechtől?
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
jackbacsi87
senior tag
Csak hogy összezavarjalak:
scitec mega daly one plus
Ha szerzel scitec magazint, abban van pár kupon, pl 20% a fent említett vitaminra. -
Zeki
nagyúr
válasz jackbacsi87 #933 üzenetére
Érdekes, hogy az USA-ban már mindenféle növényi kivonatok is vannak a vitaminokban. Itthon még nem divat.
[ Szerkesztve ]
-
xxxjjjkkk
senior tag
Kinnt nagyobb a divatja, + van az embereknek pénze ilyen "hülyeségekre".
Itthon még mindig ott tartunk, hogy RDA t ne lépjük túl, a time release az max a cetebe ben van stb, meg inkább lebeszélik az embert a vitaminról, sokszor olyanok, akik még nálam is egyoldalúbban táplálkoznak, mert, hogy fölösleges.
Pedig nagy kiszerelésekkel, napi 50-100ft ra ki lehet hozni.
Az meg hogy egy növény gyógyítson, egyenesen boszorkányság néhol[ Szerkesztve ]
"Attól, hogy valaki tud fogat húzni, még nem lesz fogorvos"
-
Sterilzona
senior tag
sokszor felmerül, hol van jó áron borotva betét / gilette
én a pennybe szoktam venni általában.
[link] -
musli26
tag
válasz Sterilzona #940 üzenetére
Eredeti 100%?
Ugyan az mint a DM,Rossmann,Tesco-s?
Én is néztem de még nem tudom,hogy megvegyem.Dell SE2416H Asrock B75M-GL Core i3 3220 Corsair Vengeance 8Gb 1600Mhz Samsung SSD 850 EVO 250GB Chieftec CTG-450-80PB Samsung J5 2016 gold
-
customer114
őstag
válasz Sterilzona #940 üzenetére
Nekem ez a link joghurtot, bort és kávét hoz be. Most akkor van akciós borotva vagy sem?
-
Sterilzona
senior tag
válasz customer114 #943 üzenetére
ott van az, csak a jobb oldalaon...
nem tudom eredeti-e, gondom még nem volt vele.
én remélem, hogy egy penny, nem replikát árul ... -
customer114
őstag
válasz Sterilzona #944 üzenetére
Megvan.
4 db 3600? Mi a franc, az drága.
-
Sterilzona
senior tag
válasz customer114 #945 üzenetére
akkor szorrí
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz Sterilzona #944 üzenetére
ezen már sokszor pörögtünk, a kinaiaknak van eredetije (is) 6 ezer a 8 as talán
"Attól, hogy valaki tud fogat húzni, még nem lesz fogorvos"
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
Mülleres multivitaminról ki témázott? 1290 ft a 100 db ugye?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
pimmi
senior tag
hali, wc illatosító-tisztító rúd, vagy gél mi az ami gazdaságos és hatásos?, köszi
-
lord_m
senior tag
Ha valaki a Glamour napokig nem akar várni mosószerre:
Persil mosókapszula most akciós a Rossmann-ban. 1500 Ft, 30 db.
Ha van 10% végösszeg kupon hozzá, amit be szoktak dobálni postaládákba, akkor csak 1350 Ft. Ez 45ft/db. ár.
Szeptember 22-ig.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs