Hirdetés
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- E-book olvasók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
- Nikon DSLR topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batib
őstag
A Pennyben 3500ft a félliteres Jameson whiskey.
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
Batib
őstag
Kukoricadarát akartál mondani, ugye?
Azaz xxl-ben van mint ahogy írták is. Ez a Maestic ez igen jó, bár én még csak az üvegest ittam.[ Szerkesztve ]
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
Batib
őstag
-
Batib
őstag
Csütörtöktől 149ft lesz a Lidlben az Argus Majestic dobozos sör. Ha olyan jó mint az üveges akkor jó vétel.
-
Batib
őstag
válasz Mr.Csizmás #387 üzenetére
"két Leffe az rendben van, nekem a búza nem jön be"
Itt írtam hogy a búza (Hoegaarden) nekem nem.[ Szerkesztve ]
-
Batib
őstag
válasz Mr.Csizmás #385 üzenetére
Igen. Olvasom a sörös topikot is.
Többé kevébé tisztában vagyok a dogokkal.[ Szerkesztve ]
-
Batib
őstag
válasz Mr.Csizmás #383 üzenetére
Nos, épp most ittam meg a harmadik üveggel a lidlis packból. Ez a Piraat volt, eddig nekem a a Bornem dubbel volt a legjobb. Nagyon kiváncsi vok a Gulden Draak-okra. A másik válogatásból a két Leffe az rendben van, nekem a búza nem jön be, a Stella pedig nem rossz de... Ez nem tudom, hogy hazai főzésű-e, vagy belga.
-
Batib
őstag
Ez Maestro kártyánál is működik? (a honlapon említik ezt is) Nekem Mastercard van az asszonynak Maestro, kettővel talán már érdemes lenne holnap átugrani a szomszéd városba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Politika
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest