Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPad topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
őstag
válasz
Soulfly842 #24102 üzenetére
Köszönöm neked is és másoknak is az ital ajánlásokat! Lesz, amit ki fogok próbálni.
Bár a válaszokból azért az kiderült, hogy nem csak én nem ismerek olyan italt, amilyet keresek, hanem ilyen nincs is igazán. Ami nem is édes, és nem is alkoholos. Amolyan férfias üdítő. Itt a piaci rés annak, aki vállalkozni szeretne!Az a baj az ilyen gyümölcsös akármikben, hogy édesek különben, bár a citrom jó ötletnek tűnik, csak első hallásra elég karcsúnak és savasnak.
Tegnap nézegettem alkoholmentes söröket is, mert egyelőre még mindig az tűnik a legkézenfekvőbb ötletnek. Viszont azt látom, hogy az ilyen ízesítettek azok kb inkább cukros löttyök. Valamennyi sör és üdítő keverékei. Csak kevés ízesítés nélküli, "rendes" alkoholmentes sört találtam. Majd megkóstolgatom őket. Habár nem olcsó, ~350 ft egy fél liter innivalóért...
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 pro drón szett - telefonos távirányítóval +extrák
- Dell T3600, T5600, T7600, 1 vagy 2 CPU, MUNKÁRA JÁTÉKRA I7-3770 - I9-9900 ERŐSSÉG, KOMOLY TÁPEGYSÉG
- Eladó Dahua 16 csatornás IP kamera rögzítő!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Normál állapotú,Kétkártyás,Dobozos,Tartozékaival. 1Év garanciával!
- Denon AVR-X4400H 11.2 csatornás házimozi erősítő, távirányítóval, dobozában, makulátlan külsővel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest