- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
addikt
válasz
Soulfly842 #24102 üzenetére
Köszönöm neked is és másoknak is az ital ajánlásokat! Lesz, amit ki fogok próbálni.
Bár a válaszokból azért az kiderült, hogy nem csak én nem ismerek olyan italt, amilyet keresek, hanem ilyen nincs is igazán. Ami nem is édes, és nem is alkoholos. Amolyan férfias üdítő. Itt a piaci rés annak, aki vállalkozni szeretne!Az a baj az ilyen gyümölcsös akármikben, hogy édesek különben, bár a citrom jó ötletnek tűnik, csak első hallásra elég karcsúnak és savasnak.
Tegnap nézegettem alkoholmentes söröket is, mert egyelőre még mindig az tűnik a legkézenfekvőbb ötletnek. Viszont azt látom, hogy az ilyen ízesítettek azok kb inkább cukros löttyök. Valamennyi sör és üdítő keverékei. Csak kevés ízesítés nélküli, "rendes" alkoholmentes sört találtam. Majd megkóstolgatom őket. Habár nem olcsó, ~350 ft egy fél liter innivalóért...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- Netflix
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged