Új hozzászólás Aktív témák
-
TLT
tag
k@pjátok be a f*******!
mi van ha vki nem tudja b@zm3g?!
nem kell beszólni!
hülye öntelt majmok! -
TLT
tag
ezt már én is letöltöttem, aztán csodálkoztam hogy a speedfan pár kb-os. lehetetlen: nézem és látom hogy php file az.
-
busman
veterán
Tessék: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
TLT
tag
Hi! be tudná vki linkelni hogy honnan lehet letölteni a legfrissebb speedfant?
előre is köszi. -
shaft72
tag
Csak egy kérdés: As(s)rock alaplap ventijeit másnak se tudja szabályozni? Én hiába állítgatom a %-okat, semmi nem történik
-
Totyi
őstag
Sziasztok.Kérdésem a köv:hogy lehet beállítani a speedfannal,hogy a windows-al automatikusan induljon azzal az értékkel,amit megadtam?
-
reandre
tag
na... egész jó eza cucc... csak azt nem értem, hogy az elvben az SB hőm.jét mutató szenzor mér áll -48°Con? nem mintha nem tetszene ez az érték, de a procin jobban mutatna...
-
erdoke
titán
válasz
duracell89 #1 üzenetére
Kikövetkeztetni tudod. Mivel az alaplapi monitorozó chip ennyi infót közöl, a Speedfan is ennyit tud. A legmagasabb érték a proci, a középső az északi híd, a leglangyosabb a környezet/NYÁK/déli híd.
-
cikasz
őstag
válasz
J.J. András #10 üzenetére
Hali. Hol irod át a neveket??
-
gro0ms
aktív tag
válasz
duracell89 #1 üzenetére
Én például EVERESTet használok, és szerintem nagyon korrekt egy program. Ráadásul magyar (éljen, bennevagyunk az EUba!)
-
Gorneck
legenda
Van egy olyan gondom, hogy a chipsetfan elég hangoska és 60%-on már jobb, de mindig 80%ra állítja (sztem a melegedés miatt). Miért?! Hogy lehet akkor fixre állítani?
-
J.J. András
őstag
4.11-est használok már régóta (kb. 6-7 hónapja), de szerintem mivel előtte használtam 4.09-est, és 4.02-st is, mind ugyanarra a szisztémára épülnek.....
-szóval, így írd át a hőmérséklet értékeket:
TEMP1=Alaplap (Motherboard) hőmérséklete
TEMP2=CPU (processzor) hőmérséklete
TEMP3=Északi Híd (NorthBridge) hőmérséklete
HD0,1,2,3,4=a vinyók, attól függően mennyit dugsz rá, és SMARTosak-e (de gondolom ez kézenfekvő volt)
TEMP=mivel SMBus-on keresztül tud csak kommunikálni, én úgy gondoltam, hogy ha rádugom a táp 3-1pines csatlakozóját, annak hőmérsékletét fogaj mutatni, de igen nagy baromságokat mutatott (8-9000°C), szóval azt a kérdést passzolom....., de a többi tutti... -
törölt tag
hali, buta kérdés, de az alaplapod nem tűnik nagyon új verziójúnak. a winchestered S.M.A.R.T. funkcióval el van látva? (nem mindegyik régebbi(ne kérdezd mennyire régi)vinyó tudja ... )
ez nem leszólás, csak egy ötlet amiért nem mutathatja.
másik. nekem SMBus és ISA busról is leszedné az alaplapomon mért hőmérsékleteket. viszont mindkettő buszon ugyanazok az értékek mérhetőek, magyarul duplán írja ki a hőmérsékleteket. ezért Readings/Configure nál letiltottam az SMBus-t. legmelegebb nálam a proci, aztán az északi híd aztán meg a környezeti hőm(vagy a táp,erre még nem jöttem rá melyiket méri.) -
twollah
nagyúr
válasz
duracell89 #5 üzenetére
Meg mondon oszinten nem tudom, gondolom valamelyik chip homersekletet meri.
Sajnos nem tudom, hogy hany fokos a HDDm homerseklete, mert vmilyen okbol kifolyolag a SpeedFan az istennek sem akarja megmutatni a HDDim SMART erteket.
Az alaplapom: AbitKT7A. -
Flashy
veterán
a rendszer hőmérséklete leginkább ''az a hőmérő ami az alaplapon van valahol'', hogy hol és mit mér az alaplapfüggő.
-
twollah
nagyúr
Sajnos a SpeedFan oldala sem arul el sok mindent, hogy mi micsoda.
Bővebben: link -
twollah
nagyúr
válasz
duracell89 #1 üzenetére
Temp1: az a rendszer homerseklete.
Temp2: az a CPU homerseklete.
Temp3: lehetseges, hogy a HDD. -
Flashy
veterán
az alaplapi érzékelőket valamilyen sorrendben. nálam a temp2 a proci, temp1 a pwm, ezt másik progi alapján állapítottam meg. a temp3 viszont semmi, valami fals érték.
[Szerkesztve] -
duracell89
senior tag
Üdv!
Remélem ismeritek ezt a progit!
Aki igen, az légyszi válaszoljon!
A hőmérsékleteket úgy írja ki,hogy '' Temp1, Temp2, HDD,Temp3''.
A hdd a vincsihőmérsékletet mutatja, de a kérdés az,hogy mit takar a temp1, temp2 és a temp3?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest