Hirdetés
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
gamecube
csendes tag
válasz
bolcsodal #397 üzenetére
Köszi szépen, ezt a progit ésszre se vettem.De sajnos ez a progi se megoldás, mert magát a jelenlegi sebeséget nem tudom állitani, csak azokat az értékeket ami már gond, és kikapcsol a gép.
Itt már valoszinű valami hardveres gond lesz, mert már alapbol a biosba is 7500 at pörög a venti ugy, hogy a proci 30 fok környékén van. -
bolcsodal
addikt
válasz
gamecube #396 üzenetére
Az Abit-nak van saját szabályozóprogija! A driverCD-n rajta kell legyen. De az messze nem tökéletes... ABIT EQ v1.025 for KN9 Ultra
-
gamecube
csendes tag
Tudnátok valami másik progit mondani a speedfan helyet?
Mert nekem nem ismeri fel a lapot, és visszább kellene veni a cpu venti sebeségét, mert a proci 25 fokon ketyeg és mégis 5000-el pörög a venti, és isszonyat a hangja. -
Rabbitf_24
addikt
válasz
Rabbitf_24 #394 üzenetére
feszültségek rosszak, core 10°C
, aux 10°C, különben minden ok...
sztem teljesen u.a. mint az előző.... -
westlake
félisten
válasz
Rabbitf_24 #392 üzenetére
talan majd ez.. 3.43 beta32
-
westlake
félisten
3.43 beta23 (ez csak a programot indito exe file!)
-
Rabbitf_24
addikt
Hello
miért van az, hogy X2m hőmérsékletét a 4.32 9°C-nak írja ki, meg alaplapra semmit se?
-
Muréna
őstag
hát nekem baszik működni a legújabb béta
-
bolcsodal
addikt
válasz
Rabbitf_24 #384 üzenetére
Szerintem az IS7-en a hátsó csatlakozók környékén a CPU foglalathoz közel lehet. De szerintem nézz rá a kézikönyvre benne lehet. Mivel Pentium D ketyeg a gépben szerintem van dolga rendesen ellátni a procit. Szerintem nem gáz az 55fok, pláne, hogy extra hűtésről az IS7-ben nem gondoskodtak.
Erről van szó: Supports Advanced Configuration and Power Management Interface (ACPI)
Az ehhez tartozó hardver elemeket az újabb lapkáknál már hűtik. -
törölt tag
válasz
bolcsodal #381 üzenetére
Igen a NB passzív. Van egy 4 pin-es cpu fan, egy 3 pin-es PWR fan illetve van 2 3 pin-es chassis fan, ezek közül csak az egyik 3 pin-eset tudom szabályozni. Lehet akkor küldök reportot a készítőknek, mert szerintem is inkompatibilis lehet. Mégegyszer köszi a segítséget.
-
bolcsodal
addikt
válasz
Rabbitf_24 #382 üzenetére
A temp1 szerintem az alaplapi ACPI feszültségszabályozó hőmérséklete. Elég stabil érték, és nem ugrál soha. Bekapcsolástól számítva lassan melegszik fel.
-
Rabbitf_24
addikt
Hello
Nekem így jön be: (konfigom nevem alatt)
Temp1 = alaplap
Temp2 = proci
Temp3 = PWM
HDD0 = vinyo
Temp1 = EZ MICSODA???? (csak akkor változik, ha ujraindítom a gépet,
és 44-55°Cközött mozog
HDD1 = vinyo
köszi a segítséget!! -
bolcsodal
addikt
válasz
#91574272 #380 üzenetére
Lehet inkompatibiltás könnyen, de tudsz a programozónak reportot küldeni a lapodról, hátha segít, és az újabb verzióban az is támogatottá válik. Amúgy meg ki tudod sakkozni szerintem a speed-eket. A CPU fan-t és a NB-fan csatlakozókat lehet szerintem szabályozni a két speed-del. Passzív bordás a NB hűtő? Mert akkor van egy extra szabályzható csatid. Nálam IS7-es alaplapon dolgozik a speedfan. Van egy CPU fan, egy NB fan, és három AUX fan. A három AUX fan-ból egy érzékel (küld fordulatszámjelet), de egyik sem szabályozható. A hátsó rendszerventit kötöttem a NB fan-ra (miután passzívra cseréltem), a CPU cooler került a CPU fan-ra, a többi a tápegységről megy ellenállásokkal/potméterrel. A tápegység vezetékét meg rákötöttem az egyetlen monitorzó AUX fan-ra így látom a tápegység venti fordulatszámot is (nem mindegyik tápegységet szállítják ilyen lehetőséggel, az enyém Enermax).
Szal nem olyan bonyolult.... -
törölt tag
válasz
bolcsodal #379 üzenetére
Jah azt előzőleg elfelejtettem írni, hogy az Aux0, Cpu1 és az Aux1 fan fordulatszáma 0.
Fent van az alaplaphoz adott progi, és ott is csak a lapra kötött 3 pin-es házventi ill. a procihűtő fordulatszáma van, illetve van egy 0-s értékem egy másik chasefan-nál és a power fan-nál van egy 41-s érték, holott csak egy 3 pin-es venti van a lapra kötve. De nem adtam fel itt. Lekaptam a gép oldalát és a 3 pin-es venti csatlakozóját elkezdtem bedugdosni az alaplap különböző 3 pin-es venticsatijaiba. Az alaplapom egy ASUS P5B. Először a prociventicsatija mellett található 3 pin-esre dugtam rá, ehhez a leírás a power fan nevet rendeli. gép beindít, speedfan is. Ekkor az Aux0 mellett megjelent a venti fordulatszáma, gondoltam megnézem ezt is le tudom-e szabályozni. De nem csinált semmit ha 0 %-ra állítottam. Nem baj menjünk tovább. Találtam egy 3. 3 pin-es csatit a lapon, ezt a speedfan aux1 fan néven ismerte fel, azonban ennek a szabályozása sem volt lehetséges. Több venticsati aljzatot nem találtam a lapon. De most már tudom hogy az Aux0 az alaplap power fan nevű aljzata lenne, illetve az Aux1 a másik 3 pin-es venti aljzata lenne. Így már csak azt nem tudom mi lehet a Cpu1 fan, illetve mi lehet az Aux hőmérséklet. A többi ventit is néztem, ha a Speed3-t 0-ra állítottam egyik venti sem lassult le vagy állt meg, azonban ennek hatására az Aux hőmérsékleti érték 60-ról 122-re ugrott minden esetben. Néztem a speedfan támogatási listáját és ott nem szerepelt a lapom érzékelője és a lapom sem, lehet ez is a probléma oka?
-
bolcsodal
addikt
-
törölt tag
Hi
Nekem lenne egy pár kérdésem. Én is használom a Speedfan nevű progi 4.32 -s változatát és probálkoztam, hogy mi micsoda lehet. Azt tudom, hogy a Sys fan az alaplapra kötött 3 pin-es rendszerventillátorom, ill. azt is tudom, hogy a Cpu0 fan a procihűtőm. Azonban nem tudom, mi lehet az Aux0 fan, Cpu1 fan, Aux2 fan. Ugyanis van még 3 rendszerventi a gépben de azok 4 pin-es molex csatisok, és azok elvileg nem lehetnek. A táp és a vga ventijét meg sztem nem az alaplap szabályozná, vagy igen? Illetve a hőmérsékleteknél is van egy Aux nevű sor. Na most az lenne a kérdés, hogy mi lehetne az? Szóval szerintem csak a procihűtőt és az alaplapra kötött ventit kéne tudnom szabályozni(ezeket tudom is Speed01 ill Speed02-vel),de ezen kívül még van 2 Speed-es sorom. És azt vettem észre ha lekapcsolom a Speed03-t akkor a proci 5-7 fokot hül,de az Aux hőmérséklet felugrik 122-re. Csak tényleg nem tudom mi lehet az Aux0 fan( mert szerintem ezt szabályozná, mert a sysfan van legfelül, ahhoz jó a speed01, a cpu van a második sorban ahhoz jó a speed02, az aux0 van a harmadikban szal sztem ahhoz lenne a speed03), de már fentebb leírtam, hogy milyen ventik vannak a gépben. A segítséget megköszönném, addig nem merem lekapcsolni a Speed03-t míg nem tudom, hogy biztos nem ártok vele, vagy míg meg nem tudom mi lehet az, pedig a procinak jót tenne az a 5-7 fok csökkenés.
Mégegyszer előre is köszi.
Üdv Zolee -
kalló
aktív tag
helló mindenkinek4
valakinek van ötlete vagy elképzelése hogy a speedfan v.4.32 progi miért nem ismeri fel az alaplapomat abit nf8(nf3 250gb) ez egy elég régi lap szerintem ismernie kéne vagy nem? és így szabájozni se tudom a ventit -
Rover623
félisten
válasz
punish3r #372 üzenetére
szerintetek ennyire félremérne a speedfan (piros nyíllal jelölt értékek)?
Nem. Ennyire nincs köze az alaplapodhoz.
A Speedfan egyébként nem mér semmit...egyik ilyen program sem mér semmit.
Elveszik az információt a mérést végző szenzoroktól, vagy a mért eredményeket összegyűjtő és feldolgozó monitor chip(ek)től...
Használj újabbat...pl. a legutolsó 4.32-est.
Ha abban is ökör értékek vannak, írd meg a fejlesztőknek, persze pontos infókkal az alaplapodról.
A 127 fok egyértelműen azt jelzi, hogy ugyan a hardver monitor chip az alaplapodon képes lenne 3 szenzort is kiszolgálni, de a lapod gyártója spórolt a dolgon és csak a proci hőmérsékletét dolgoztatják fel (az a 38 fok).
A fordulatszám meg azért ekkora, mert a Speedfan nem ismerte fel az alaplapodat és nem tudja, hogy mekkora osztóval kell kezelnie a monitor chip-ből kiolvasott értéket...én 8-ra tippelek.
[Szerkesztve] -
punish3r
aktív tag
szerintetek ennyire félremérne a speedfan (piros nyíllal jelölt értékek)? Vagy sürgős procihűtő csere?
-
dudzsi
tag
Oké értem.Köszi.És még egy kérdés.
Létezik még ezen a két programon kivül ''speedfan,fanspeed'' más ilyen szabályzos dolog?
-
bolcsodal
addikt
Mondom, nem minden alaplapi tűn szabályozható a feszültség. Azokról a tűkről csak fordulatszám információkat fogsz kapni, szabályozni nem lehet őket. Ez leginkább chipset függő. Az IS7-en pl a northbridge és a CPU fan szabályozható csak és van még két AUX fan csatlakozó (auxillary:kiegészítő), ami nem szabályozható.
-
dudzsi
tag
válasz
bolcsodal #367 üzenetére
Köszi a segitséget.Erre nem is gondoltam hogy összefüggésbe vannak.
Most már királyul mukszik.
Még egy kérdésem lenne.Van két dugo még az alaplapon.A Cha Fan és a Pwr Fan.Na ezek 3 pinesek.ezeknek nemtudom a fordulatát szabályozni.Ezeket nem lehet.Csak a 4 pinest?A venti ami rajtavan a 3 pines szabályozható.
-
bolcsodal
addikt
Olvasd végig a help-et. Normálisan kell konfigurálni a ''speed''-eket, hogy tudjon szabályozni. Egy speed fordulatszám nem biztos, hogy csak egy dologtól függ. Alapból pl ki van pipálva, hogy a procihűtő fordulatszáma a chipset és a tápegység hőmérsékletétől is függ. A BIOS-ban semmit nem kell állítani, hogy normálisan működjön.
-
dudzsi
tag
Hali!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy van egy asus p5vdc-x es alaplapom.A Speed fannal tudom csökkenteni a proci ventilátor fordulatát manuálisan.De ha be állitok mindent hogy automata legyen, akkor csak 100%on pörgeti.Vagy ha elötte még lejebb vitem pl.:50% akkor szépen fölviszi.Pedig no proci használat és a höfoka is 36 fokos.A helpjébe olvastam hogy az advencbe a PWMet átkell állitani szoftveresre.Csak az a gond h nekem olyan nincs ott.Csak manual PWM control, Thermal cruise, fan speed cruise és a reserved.Lehet h az a gond?Valaki mondja meg mit csinálok rosszul.
Elöre is thx
[Szerkesztve] -
Gucunja
aktív tag
sziasztok ha a rendszerhűtő ventit(8cmes revoltec) nem a tápra hanem az alaplapra kötöm tudom szabályozni a speedfan-al? vagy hülyeséget gondolok?
előre is köszi -
UCNLM
tag
Na most ebből semmit nem értettem, pm ment
-
VaniliásRönk
nagyúr
Amíg nem megy 70 fölé addig nincs gond. Egyébként nem érdemes jobb hűtőt venni rá, mert ha jól sejtem 478-as, tehát egyrészt kapni se nagyon már rá jót, másrészt nem fogod tudni átmenteni a következő gépedbe, kénytelen leszel áron alul eladni.
Inkább próbáld újrapasztázni ha zavar, ha nem csináltad még dobj majd egy PM-et és segítek. -
UCNLM
tag
válasz
VaniliásRönk #360 üzenetére
Tehát akkor nem lesz gáz? Előbb-utóbb úgyis beruházok valami tutibb hűtőre, meg keringtető rendszerre.
-
UCNLM
tag
Srácok normális, h 100%-os ventik mellett a procim 50-55 fok körüli? Ha elindítok pl egy játékot akkor 60-65 is lehet
Portalanítva van, gyári hűtés és most nincs pénzem új hűtőre...
Ja, 2,8 Ghz Celeron, SpeedFan 4.22-vel mértem
[Szerkesztve] -
Nekem-8
tag
Továbbá nekem se megy a venti szabályzás, Gigabyte 8IPe-1000:
Win9x:NO 64Bit:NO GiveIOES SpeedFan
ES
I/O properly initialized
Linked ISA BUS at $0290
Linked Intel 82801EB ICH5 SMBUS at $1400
Found nVidia GeForce2 Ti (DDR)
Linked nVidiaI2C0 SMBUS at $3D403E3F
Linked nVidiaI2C1 SMBUS at $3D403637
Scanning ISA BUS at $0290...
check 1
check 2
check 3
check 4
IT8712F(2) check : 90 90 12 12
IT8712F/IT8705F found on ISA at $290
SuperIO Chip=IT8712F
Scanning Intel SMBus at $1400...
SMBus msg : SMB Error $4E : COLLISION (48)
SMBus msg : Failed reset at end $4E ($01)
Scanning I2CNVidia SMBus at $3D403E3F...
Scanning I2CNVidia SMBus at $3D403637...
Winbond W83781D(11) (ID=$11) found on SMBus at $2D
LM75 found on SMBus at $48
LM75 found on SMBus at $49
SMART Enabled for drive 0
Found Maxtor 6Y080M0 (82,0GB)
Found ACPI temperature (21,8C)
End of detection -
Nekem-8
tag
Emberek, meg lehet valahonnan tudni a FAN és TEMP értékek éppen mire vonatkoznak? Mert a progiban csak:
Fan1: 2860 RPM (VGA?)
Fan2: 0 RPM
Fan3: 0 RPM
Fan1: 8650 RPM (Proci?)
Fan2: 0 RPM
Fan3: 0 RPM
A hőfok értékeket se tudom éppen melyik mire vonatkozik:
Temp1: 26C (proci?)
Temp2: 25C (Chipset?)
Temp3: 24C
Temp1: 48C (VGA?)
Temp2: 48C
Temp3: 32C
Temp: 33 C
Temp: 48C
HDD: 42C (egyértelműen winyó)
Köszönöm a megfejtéseket... -
Finwe
őstag
Hali!
Tényleg keresek vmi más programot ami szabályozza a ventit mert a speedfan nem ismeri föl a lapot, asus m2n-mx.
Tehát ismertek vmi hasonló programot?
Köszi, Finwe -
Csapi007
veterán
Hello
Nincs bekapcsolva. Csak PWM-es Freezert tudtam csak szerezni és ha a Q-fan be van kapcsolva akkor csak 500-at forog és a Speddfanra nem is reagál.
Szóval még mindig fennáll a kérdésem:
Hogy lehet olyat csinálni hogy amikor a windows indul egyből (magától) lejebb vegye a ventit?
[Szerkesztve] -
Csapi007
veterán
Hello
Hogy lehet olyat csinálni hogy amikor a windows indul egyből (magától) lejebb vegye a ventit? -
westlake
félisten
4.32 final [link]
-
westlake
félisten
4.32 beta17 install [link]
-
válasz
bolcsodal #347 üzenetére
Nem tudom, hogy kellene e működnie, csak gondoltam, ha a CPU ventit tudom állítani akkor NB fant, vagy az alaplapon található más venti csatlakozót is. Úgynézki, hogy nem. Átböngésztem a helpet, de nem jutottam előbbre.
Azthiszem nem szöszmötölök tovább vele. Most rákötöttem a CPU hűtőhöz kapott a hátlapi potmétert a VF700ra, valamint az érzékelőjét az alaplapra így tudom állatani a ventit és kiírja a sebességét is az SF.
Mindenesetre köszönöm a segítséget!
[Szerkesztve] -
válasz
bolcsodal #345 üzenetére
Próbálgattam a SF oldaláról beállításokat letölteni ehhez a laphoz, de nem igazán jutottam előbbre. Mivel nem tudtam visszaállítani a dolgokat ezért most újraraktam. Minden default állapotban van.
Win9x:NO 64Bit:NO GiveIOES SpeedFan
ES
I/O properly initialized
Linked ISA BUS at $0290
Linked Intel 82801EB ICH5 SMBUS at $0C00
Winbond W83627THF (ID=$90) found on ISA at $290
SuperIO Chip=Winbond W83627THF
Scanning Intel SMBus at $0C00...
Found Hitachi HDT725025VLA380 (250,1GB)
SMART Enabled for drive 1
Found SAMSUNG SP1614N (160,0GB)
End of detection
Loaded 0 events
[Szerkesztve] -
bolcsodal
addikt
Nekem ezt írja ki miután automatikusan indul boot-up után:
Win9x:NO 64Bit NO GiveIO YES SpeedFan YES
I/O properly initialized
Linked ISA BUS at $0290
Linked Intel 82801EB ICH5 SMBUS at $0500
Winbond W83627HF (ID=$21) found on ISA at $290
SuperIO Chip=Winbond W83627HF
Scanning Intel SMBus at $0500...
Found ST380021A (80,0GB)
Found ACPI temperature (35,5C)
End of detection
Loaded 0 events
Neked?
[Szerkesztve] -
Hali!
Egy 865ös MSI lapom van aminek az nb fan csaijára rádugtam a VGAm hűtését (VF700Cu), de sajnos nem tudom szabájozoni a venti sebességét az SFnal. A sebességét viszont kiírja. A proci ventin kívül más ventiket sem tudok szabályozni vele. Van valami ötletetek, h mi lehet a gáz? -
bolcsodal
addikt
Használta már valaki tuningra ezt a progit? És milyen tapasztalatokkal...? ATmannn?
[Szerkesztve] -
ANT
őstag
Vannak a Speedfan mappában konfigurációs fájlok. (speedfanevents.cfg, speedfanparams.cfg, speedfansens.cfg) Ezekhez milyen társítást kell beállítani?
Ugyanis -ma először - minden indításnál hibaüzenettel indult a gépem, hogy ezeket a fájlokat nem tudja megnyitni, mert nem találja a hozzá való programot.
-
westlake
félisten
ha valakinek meg nem lenne meg:
speedfan 4.32 beta8 [link]
(ez csak a modositott exe file.. szukseg van az eredeti telepitett programra!)
[Szerkesztve] -
ATmannn
csendes tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy valakinek sikerült-e elérni, hogy a beállított automatice FSB értékek megmaradjanak restartok után is?
Próbáltam még egy két progit, de ez tetszik a legjobban, funkcióit tekintve, de sajna nem jutottam túl ezen a problémán egy ideje... -
ATmannn
csendes tag
válasz
Partició #324 üzenetére
Jobbára meghajtókat a Fujitsu-Siemens oldalán lehet találni. Én is szert tettem egy ehhez hasonló Siemens PC-re, de sajna az a helyzet, hogy valóban nem írja ki a HDD-n kívül a dolgokat, pedig a BIOS tudná... Én már feladtam és bízom a benne levő passzív proci hűtésben, mert az nem tud leállni ;) Bontsd Te is szét, mert lehet nem is érdemes a procival foglalkozni
-
lapa
veterán
válasz
Veriakilis #329 üzenetére
nemtom nekem a 4.32 bugos volt, folyton 5-35% körüli processzort evett. 4.31 okés.
-
twollah
nagyúr
Adott egy Asus M2n-e alaplap.
Milyen erzekelot kene kivalasztani neki, hogy normalisan mutassa az ertekeket? -
péter007
senior tag
Hello mindenkinek.
Lehet hogy már volt róla szó de most sajna nincs időm az egész topicot átolvasni.
Azt szeretnám kérdezni hogy mit jelent az AUX szó mert nálam ez 55°C felett van és akkor nagy lángnyelvet rajtol a sppedfan.
4.31-es verziót használok.
Köszi a segítséget előre is. -
Veriakilis
senior tag
Na, közben sikerült regisztrálni,- valmiért freemail-os emailre nem jött át a regisztrációs levél.
Ez már méri a Core 0, Core 1-et is rendesen. -
Veriakilis
senior tag
Nem tudja valaki elküldeni a SpeedFan 4.32 Beta verzióját?
Hiába regisztrálok az oldalon, nem küld emailt rá. -
Veriakilis
senior tag
A 4.32-t le lehet tölteni regisztrálás nélkül valahonnan?
Regisztráltam magam Alfredo oldalán, de csak nem jön a regisztrációs email, amivel le tudnám tölteni.
Pedig ez már mutatja a Core 2 Duo pocik maghőmérsékletét helyesen.
Mint a Core Temp. exe -
urbank
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Egy kérdésem lenne.
Az normális hogy a speedfan4.31 a -5V-nál +3,6V-ot ír ki!?
Válaszokat előre is köszi -
törölt tag
A Speedfan windows XP Professional x64 Edition (Eng) alatt megy?
-
Partició
csendes tag
Sziasztok
Lenne egy pár kérdésem, amire egyszerűen nem kapok választ senkitől, ezért gondoltam megpróbálkozom itt. Amint láthatjátok újonc vagyok, de nem csak itt, hanem a számítógépek területén is. Van egy gépem, amiben egy Intel Pentium 4 541 3.2 processzor van, egy ASUS P5SD1-FM2-es alaplappal, he nem muszáj a többit nem részletezem, higgyétek el nem sokat vesztetek. 1 éve sajnos konfigként vettem a gépet, Fujitsu-Siemens Scaleo L Edition. Az alaplapról megtudtam, hogy hááátt… szóval nem egy főnyeremény, sőt egy oldalon sem találtam róla érdemleges információt, a Bios frissítésről pedig pláne nem, még az Asus oldalán sincs fent.. Felraktam a gépre az Everest Ultimate Edition 2006 változatát, és itt jön az első problémám. Az érzékelők csak a videokártya, és a HDD hőmérsékletét mutatják, azon kívül semmi mást, az Everest jól van beállítva, az összes OSD érzékelő ikon ki van jelölve, ezt csak azért mondom, mert a szűkebb környezetem, áhh… béna vagy, majd Én beállítom neked alapon, az Everestre gyanakodott. Hozzáteszem pl: az AIDA sem mutat többet. Elkezdtem gyanakodni, hogy esetleg az alaplap lesz a ludas, létezik az, hogy nincsen semmilyen érzékelő rajta? Létezik egyáltalán az, hogy egy alaplap más információkat nem tud megjeleníteni? Ha más nem, de legalább a CPU-t kikellene jelezni, mert ha belépek a Biosban akkor azt ott jelzi, a venti fordulatszámával együtt! Lehet, hogy ez esetleg valami Bios beállítási probléma, pl: nincs engedélyezve? Esetleg a driverel nem stimmel valami? A másik probléma pedig a Bios frissités, nincs valakinek ötlete honnan tudnék egyet beszerezni? Mert akárhogy is kerestem, egyszerűen nem találtam sehol!
A segítségeteket előre is köszönöm… -
polip
addikt
feltettem a 4.31-et...döbbenetes értékeket ír ki
néhány apró csemege:
+12 voltos feszkó szerinte: 3,07V
-12V = -16,97V
-5V = -8,58V
ezek mellett a ventik szerinte 3800 és 5000rpm között vannak....ami a valóságban kb
800-1000rpm... -
fefo1
csendes tag
semmi bja már.siekrült megoldani mindn rendben van már leis szabályozza ujra csak beálitási problémák voltak
Dde minden rendben van már és tök jo halk lett
márcsak a tápventivel kell csinálni valamit
DDDD
-
fefo1
csendes tag
haliho!!hová tüntetek??ujabb kérdésem lenne!!megvan a 4.31-es verzio.csak az a baj vele hogy felpörgetni felpörgeti a ventiket csak vissza nem szabályozza öket!!ebbe valaki tud segiteni miért van ez??amugy a lap egy abit is-7-es!ammikor bekapcsolom a speedfan-t akokr szuperul lehozza a ventiket 50%-ra deha megterhelem akkor 100%-ra felviszi de mikor visszahült akor meg nem hozza visza a fordulatot ujra!
valaki?????(((
-
fefo1
csendes tag
remélem azért igazam van hogy mi micsoda.
-
fefo1
csendes tag
sziasztok.beleolvastam csak a forumba és lenne egy oylan kérdésem hogy felraktam énis ezt a spedfan 4.29-et.a temp1 az alaplap a temp 2 az a proci a temp 3 az a feszstabilizáloké a hd0 a vinyomé!!marad a temp 1 ami 39 fokos!!na ezt már nem tudom miez mert az everestebn már nincsen iylen.lehet hogy már mondtátok de légyszives irjátok mégegyszer le nekem hogy jmiaz a másik temp1!!amugy eddig totál ugyanazokat aza adatokat jelzi mint az everest!álitani is tudom a ventiket
.
-
Sabre
őstag
üdv! felraktam énis, a cpu-t simán engedi levenni 50%ra, de csak fan2nek ismeri fel az egyik 12 centis a másik a fan 3 0-n pörög neki....szabályozni meg csak a cpu-t szabályozza, az egy deketált 12 centis meg pörög 1200on ugyanugy
-
DeadMeat
nagyúr
esetleg valaki nemtudja veletlen,h hogyan,mikent tudom a sp-be beletenni,h a gpu homersekletet is mutassa?
-
emre33
addikt
ASUS A8N alaplapokkal is megy a fordulatszámszabályozás a 4.29 -es speefannal
[link] -
Csapi007
veterán
Hello
4.17-es SpeedFan-t honnan tölthetem le? -
pyrannha
senior tag
Hi!
Az lenne a gondom, hogy van egy ősrégi 20GB-os Maxtor vinyóm, amire a windows-t szoktam telepíteni. Nos, nemrégiben arra lettem figyelmes, hogy a smart értékeknél a Reallocated Sector Count értéke megváltozott.
Itt egy kép a 3 nappal ezelőtti állapotról:[link]
Ez pedig a mostani:[link]
Ez most jó vagy rossz irányba változott? Bár gondolom inkább rossz irányba...
A fitness értékét nem tartom mérvadónak, mert a speedfan minden verziója mást mutat. A 4.27 pl. 100 %-osnak jelzi, de a 4.24 meg 87 %-osnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- OLED monitor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Futás, futópályák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Subaru topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest