- Milyen TV-t vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS ROG PG32UCDM: OLED csúcsmonitor tesztje
- Hisense LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- iPad topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominiator
aktív tag
hali, egy olyan kérdésem lenne hogy az alábbi képen mi lenne az az "aux" hőmérséklet?
[link]a választ előre is köszi
-
old-dog
aktív tag
válasz
Baba.Mark #798 üzenetére
Sajnos nem minden alaplapot támogat a program. Ilyen esetben a BIOS-ban kell beállítani, hogy alap, vagy közepes vagy magas fordulaton induljon a fordulatszám a gép indulásakor. Nálam például megmutatni a Speedfanban a fordulatot csak az AIDA64 bekapcsolása után láthatom, a szabályozás ettől függetlenül megtörténik.
-
Baba.Mark
csendes tag
sziasztok. Gyári 4 tűs AMD proci hűtőt tudok szabályozni speed fan-nal? Mert alapból oan 60-fokos a procim(Phenom 8450)? és ha igen, hol kell állítani
-
Visormail
addikt
Pont ezért írtam le a tapasztalataimat, másnak is segíthet akinek nem megy gigabyte alaplappal, főleg hogy eddig egyszer sem szerepel az i-cool a topikban.
A system fan szabályzására már nem tudtam rávenni, a biosban csak a cpu fanra vonatkozó beállítások vannak (auto, pwm, voltage), az alaplap leírásában viszont az van hogy képes a cpu/sys fan szabályzásra és hogy ezt megtehetem az easytune-al ami ahogy írtam egyáltalán nem hajlandó semmire.A speedfan-nak nem lehet valahogy megmondani hogy mekkora fix fordulatszámokkal kezdjen win indulásnál?
-
Visormail
addikt
Én csak bemásoltam az ikonját az indítópultba, a programban pedig beállítások/opciók/kicsinyítve kezdje kipipálva. Így csak egy pillanatra jelenik meg win indulásnál aztán elmegy a trayre.
Nálam az van hogy az alaplap oldalán azt írják hogy GIGABYTE EasyTune támogatás, az alaplaphoz kapcsolódó letöltések közül az 5öst lehet leszedni, semmit nem csinál minden lapon inaktív a GO gomb szóval bármit állítok alkalmazni se engedi. Ha leszedem a legújabb 6ost az el sem indul. Amit adtak telepítőlemezt azon láttam van az I-cool ami szintén nem működik, leszedtem belőle az újat abban is inaktív az összes gomb csak a max teljesítményen van. Speedfanra szintén nem reagál.
Találtam egy külföldi hozzászólást hogy egy más típusú Giga alaplappal ugyanígy járt valaki de azt írta ha egyszerre fut az I-cool és a speedfan akkor működik.
Kipróbáltam nálam is így van, ha futtatom az I-cool progit is akkor a speedfanban működik a procihűtő szabályzása, nem semmiA vga hűtő fordulatszámát nem jelzi ki arra nálam is 0RPM-et mutat de a szabályzás annál is működik.
Viszont amikor indul a win leveszi a procihűtő fordulatszámát nagyon alacsonyra pedig nincs bekapcsolva benne semmi automatika csak fixre vannak téve, sőt újraindítani sem kell tegnap néztem pár óra után egyszercsak megint visszaállt az alacsony fordulatszámokra, gondolom az I-cool zavarhat be neki de anélkül meg nem is működik. -
old-dog
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #786 üzenetére
Ahhoz az kell, hogy az alaplapodat támogassa a SpeedFan. Keress rá a honlapján.
-
old-dog
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #784 üzenetére
CPU vagy Power manager menüpont alatt, persze ez lehet BIOS gyártóként más-más elnevezés is. Bár ezek a beállítások a CPU hőmérséklet szabályozására szolgálnak a legtöbb esetben.
-
old-dog
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #782 üzenetére
Csak akkor, ha van több 4pin-es csatlakozó az alaplapon, amit nem tartok valószínűnek. Esetleg a BIOS-ban lehet még keresni beállítási lehetőséget.
-
old-dog
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #779 üzenetére
Ha több ventillátor lenne a gépedben azok a szabályzására. Valamit azonban nem értek, a100% GPUfan-nál miért 0 az rpm?
-
crus90
tag
Valaki segítene nekem Dell-hűtés problémámban.? Itt--> hiba
-
crus90
tag
Üdvözlök mindenkit.!
Volna egy kérdésem, vagy inkább segítséget kérnék Dell Optiplex 745-t szériás low profilos géphez.!!Probléma az hogy minden indulásnál nyomnom kell egy F1-et mert (( Alert! Rear Fan Failure 2. Alert!)) hibát ír.!
Hogy tudnám ki küszöbölni ezt a hibát?Előre is köszönöm, de kérek mindenkit ne linkeljetek mert olvastam már egész nap.!
-
old-dog
aktív tag
A SpeedFan4.46-ot már be lehet írni a Win-al induló programok közé. Köszönet bul07 -nek. Igaz nem a tálcára érkezik, hanem az asztalon nyílik meg.
-
polgi92
csendes tag
válasz
Pazolini #769 üzenetére
Nekem az Utorrent felrakása után sűrűbben csinálta aztán lecseréltem más torretnkliensre, de attól függetlenül időnként így is újraindul. Van amikor 2-3napig nem, de van amikor napont 6-7szer.
Nem is attól tartok, hogy a Speedfantól csinálja hanem a melegedéstől amit ír a speedfan meg a Hmonitor. Indításnál 77-78c° normál használatban 80-81C°.
-
Pazolini
senior tag
Hali!
Win7 nekem is napi 2x dobott BSOD-ot úgy kb. 3 hétig.
PAGE FAULT IN NONPAGED AREA
MEMORY MANAGEMENT
Leginkább ezekkel az üzenettekkel álította le/védte meg a gépet.Nem valószínű, hogy a SpeedFan okozza, inkább valami frissen telepített driver. Nekem pl. a nyomtató drivere kavart be. Frissítés után - több mint egy hónapja - egy kék üzenetet sem kaptam.
-
bul07
nagyúr
válasz
djbahool #766 üzenetére
4.45 nekem se indult automatikusan így vissza kelet térnem a 4.40-re (én így próbálkoztam automatikus indulásra bírni)
Előfordulhat hogy valamelyik hőfok túllépi a beállított hőfokot és nekem az a tapasztalatom hogy ilyenkor minden ventilátort elkezd emelni
Ebben a hozzászólásomba írtam hogy nekem hogy van állítva, próbáld ki te is
Először is vedd ki amit nem kell mérni majd az egyes dolgokhoz kell beállíttatni a hőfokot -
djbahool
senior tag
Tegnap win7x64 reinstall volt, és miután feltettem a legujabb speedfant, 100%-ra pörgeti az összes ventimet.
Mituán eltávolítottam, akkor sem szűnt meg ez a jelenség.
Más dolog, hogy amúgy sem jó a 4.45, mert nem indul el automatikusan.
Valakinek ötlete a hiba megoldására, mármint hogy mitől ugrik fel az összes venti 100%-ra? -
bul07
nagyúr
Configure fülre rámész először is érdemes kivenni az AUX jelzését
De itt jön egy kérdés AUX hőfok mindig ilyen magas volt vagy csak mostanában lett ennyi , mert ha mostanában lett ilyen magas akkor gond vanTehát
Configure fül/ Temperatures fül
Először is ki kell venni a pipát az AUX elől
Utána rámész a CPU-ra lent megjelenik két állítható érték Desired/ Kívánt érték , Warning
De egyszerűbb ha berakok egy képet és arról lemásolod mert egyforma majdnem a gépünk
Tehát CPU hőfok beállítás
Ezt érdemes elvégezni mindnél mert ha egy is túllépi a beállított hőfokot akkor elkezdi automatikusan emelni a fordulatot , ha GPU melegszik akkor is emeli a CPU venti fordulatotÉs ahogy néztem elég jó hűtőd van, így ha melegszik felesleges hogy 100%-on is pörögjön, így érdemes beállítani hogy max fordulat menyi legyen
Speeds fül majd kiválasztod a CPU ventijét és alul Maximum value , nekem 55%-on van , ezt a te saját hűtődhöz állítsd be kísérletezd kiMég egy dolog ha nem jegyzi meg a beállításokat akkor lehet a verzióval van hiba, nekem a 4.45 nem indult automatikusan de a 4.40 semmi problémám nincs
-
ádika86
aktív tag
sziasztok! nem tudom jó helyre írok-e.
szóval iszonyú hangos lett a gépem. régen szinte semmi zaja nem volt, de az utóbbi időben arra lettem figyelmes, hogy szinte nem lehet tőle zenét hallgatni. a speedfan-om ilyen értékeket mutat:
képha a speed05-ös értékét csökkentem, ami elvileg a proci hűtő, akkor elhalkul. elvileg 100%-on pörgeti folyamatosan és természetesen a többi ventit is. ez mitől lehet? hogyhogy csak mostanában jött elő ez a probléma? illetve, hogyan tudnám szabályozni hogy csak akkor kapcsolja be a ventiket vagy akkor pörgesse fel, ha arra feltétlen szükség van. igazából nem nagyon szeretnék a speedfan-ban manuálisan állítgatni értékeket, mert nem nagyon értek hozzá. nincs erre valami egyszerű megoldás? kezelje az rpm-eket az alaplap vagy valami? előre is köszi!
-
canniball
nagyúr
válasz
balazs.toth #760 üzenetére
A kolléga téved, a 3 ereseket is lehet vezérelni. Kérdés hogy a lapod azon venti-csatija egyáltalán szabályozható-e, először ezt nézd meg a könyvében.
-
bul07
nagyúr
válasz
balazs.toth #758 üzenetére
Amit vettél ventilátort az 3Pin-es vagy 4Pin-es(vezeték száma a csatlakozóján)
Mert ha jól tudom a 4Pin-es ventilátorokat lehet csak vezérelni
Bár mintha olvastam volna hogy alaplap bioszából is lehet a 3pin-ket vezérelni, de hogy ez mikkor volt, lehet a nagyon régi alaplapok tudták -
balazs.toth
csendes tag
Sziasztok!
Vettem a gép elejére egy második rendszer-ventit, ami befelé szívja a levegőt. Az vele a problémám, hogy nagyon hangos, túl gyorsan pörög, és elég lenne jóval alacsonyabb fordulatszám is. Azt szeretném kérdezni, hogy Speedfan-al hogyan tudnám beállítani, hogy csak ezt a ventillátort szabályozza? Az alaplapon a power fan csatlakozóra van dugva, másikra nem is lehet.
Köszi a választ
Balázs -
bul07
nagyúr
Hol mutat kettőt?
Amúgy itt beállítottam és naplózza, majd böngészővel megnézem (PM küldök) -
Onishi
tag
Hát én leszedtem azt az AIDA-t de az szinte teljesen megegyezik az Everest-el. Habár az Everest nálam 5 hőmérsékletet mutat, míg az AIDA csak 2-őt és azokat is rossz néven. Viszont a GPU-t egyik sem mutatja. A Speedfan viszont az összes hőmérsékletet kijelzi.
Vagy esetleg be lehet valahogy kalibrálni az AIDA-t? Neked hogy hogy ennyi minden kiír? -
bul07
nagyúr
Naplózásra vagy játékbeli hőfok kijelzésre én nem a Speedfant használom
MSI afterburner a játékbeli hőfok kiírásra, én csak a GPU-t nézem hogy hogy áll(jobb felső sarok)
Hőfok és géphasználat naplózására AIDA / Naplózás funkciója , ilyen szép táblázatot kreál (ez ma reggeli játék alatt) -
Onishi
tag
Nem tudom kérdezte-e már valaki én nem találtam.
Hogyan lehet a Speedfan-ban normálisan naplózni az egyes érzékelők hőmérsékletét?
Mert így játék közben elég macerás alt+tab-al kilépegetni hogy megnézzem mekkora a hőmérséklet. Van az a grafikon is benne, de normálisan arról sem lehet leolvasni. -
Onishi
tag
Elmentett beállítások? Nem tudom mit értesz ezalatt.
-
Onishi
tag
A nyitó oldalán a progiban van olyan, hogy Configure, majd azon belül a Fan Control fül. Ott először hozzá kell adni annak a ventinek a sebességét amelyiket szabályozni szeretnéd, majd ha az megvan, akkor ahhoz hozzá kell rendelni egy hőmérsékletet amelyik függvényében szeretnéd szabályozni. Majd arra rányomva oldalt megjelenik a függvénygörbe amelyet úgy mozgathatsz ahogy szeretnél. Az vízszintes tengely a hőmérséklet, a függőleges pedig a venti kihasználtsága [%]-ban. Ja és a Controlled speed-et ne felejtsd el bepipálni. Majd ok, és kész. A nyitólapon látni fogod, hogyan szabályozza a progi a kihasználtságát. Esetleg egy everest stabilitásteszttel ki is próbálhatod, és módosíthatsz a görbén kedved szerint. Én így oldottam meg a videókártya venti szabályzását, és bevált.
-
SLYM
veterán
-
Onishi
tag
Üdv!
Nem tudom pontosan melyik fórumba lenne való ez a kérdés, de speedfanról is van szó.
Nos nekem egy Aerocool Nitron típusú házam van. A hűtése tökéletes, mert terhelés alatt 45 fok fölé nem igen kúszik a hőmérséklet (egyik alkatrésznél sem). 2 házhűtő van benne. Egy ugye az oldalán az a marha nagy, másik pedig elöl. Mind a két ventinek csak fekete és piros vezetéke van, és mind a kettő molex-ben végződik. Ezek ugye a tápból kijövő kábelekre van csatlakoztatva, így direktbe 12 V-ot kapnak. Na most én ezeket szabályozni szeretném. Igaz az oldalsó ventinek van potmétere, így azt tudom vezérelni, de én szabályozni szeretném hőmérséklet függvényében a speedfanban.
Kérdés:
Meglehet-e oldani ezeknek a ventiknek a szabályozását, így hogy nincs sárga vezetékük?Előre is köszönöm a válaszokat.
-
bul07
nagyúr
Az nem lehet hogy a gyári hűtőventilátor nem megy 1000rpm alá , érdemes lenne rákérdezni a processzorod fórumán , vagy esetleg venni egy hűtőt rá ami halkabb
Automatikus indításra meg nézd meg azt a hozzászólásomat hát ha segít
-
bul07
nagyúr
Lehet megérni kipróbálod az összes verziót visszafele hátha valamelyik jó lesz , nekem a 4.40 vált be ezt használom már vagy 3éve
Nem akartam én 4.45 felrakni csak a nagy szélbe egymás után jöttek az áramszünetek és megviselte a gépet, annyira hogy a vírusirtóm (Avast) meg is adta magát újra kellett telepítenem , először azonban a SpeedFant töröltem mert azt gondoltam hogy az a ludas a hibás indulásért de nem az volt
Leszedtem a nettről a 4,45 mert az csak frissebb volt de nem jött be ahogy írtam is maradt a 4.40 -
zsigee
aktív tag
-
bul07
nagyúr
Megpróbáltam felrakni a 4.45 de sehogy nem bírtam úgy belőni hogy bekapcsolás után automatikusan elinduljon
Próbáltam Indítópultba berakni de akkor se indult, próbáltam regedit-es* megoldást de úgyse ment, így visszatértem a 4.40-re ez legalább teszi a dolgát, igaz hogy magyar nyelvet elfelejti és angolul fut*HKEYLOCALMACHINE->Software->Microsoft->Windows->CurrentVersion->Run
Itt meg fognak jelenni azok amelyek elindulnak alapból, és ha hozzá lehet adni, jobb klikk az üres fehér részre,
Új->Karakterlánc névnek add meg azt ami a progi neve, klikk rá 2-t és értéknek add meg a program elérési útját, tehát ha ez a program a C meghajtón, a programok mappában van, és mondjuk program.exe a neve, akkor ez az érték: "C:\Programok\program.exe" -
zsigee
aktív tag
válasz
canniball #737 üzenetére
Nem tudom.Van egy olyan lehetőség benne, ami csak Dell laposokhoz van, azt be kell kapcsolni. Ha nem, akkor nem is lát semmit belőle. Most 50 perc után sikerült normális működésre bírni. Ötlet, javaslat jöhet.
Biosban semmilyen szabályzást nem találtam, amit manuálisan állíthatnék. -
zsigee
aktív tag
válasz
canniball #735 üzenetére
Akkor nem felejti el, csak nem alkalmazza...És nehézkesen, sikerül elindítani a ventit vele, hogy normálisan pörögjön. A gépnek gyakran van terhelése, ettől melegszik, ezt szerettem volna megoldani. Van hűtőpad is alatta, de igazából semmit sem ér.
Komolyabb terhelésnél a cpu eléri a 68-70 fokot is, a gpu meg magasabb értéket is. Ilyenkor indítanám ezt a progit, de manuálisan sem sikerül a fordulatszámot 5mp-nél hosszabb ideig emelni. vagy 0, vagy 2400 körül, ami halk, de kevés. 3800-4000 körül hűt rendesen. -
zsigee
aktív tag
válasz
canniball #733 üzenetére
Hát ez roppant egyszerű lenne, de akkor elfelejti a beállításokat, melyek így is elég nehezen alkalmazhatóak. Most pl el sem tudom indítani a ventit, 5s-nál több ideig.
Amúgy, de ezen túl vagyok. Ha esetleg beállítási tippak lennének, azt is szívesen venném, Dell D620-hoz. 6 hsz-vel feljebb. Ott 4.45öst próbáltam belőni.
-
chuckleet
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehetne beállítani, hogy windows indításkor ne jelenjen meg a speedfan ablak, csak induljon el a háttérben. Van valakinek tippje?
-
szakmate1993
csendes tag
Sziasztok! Van egy Asus P5LD2-VM alaplapom, nem a SE változat, hanem még a régi 2005-ös. A gépben van egy cpu, egy burkolat, és egy táphűtő. A speed fanban a burkolathűtő feszültségét tudom csak szabályozni, ez úgy tudom az alaplapra csatlakozik. Melllesleg ez nem tudom mire jó, mert amikor leveszem nullára a feszültséget akkor sem melegszik semmi. A burkolathűtő egyébként a gép belsejében van. A cpu hűtőnek viszont nem tudom sehol változtatni a feszültségét, folyamatosan 1 fordulatszámon pörög, így egyrészt hangos, másrészt nagyobb terhelés alatt jobban melegszik a cpu. Az lenne a kérdésem, hogyha átdugom a cpu hűtőt a burkolathűtő helyére, akkor a cpu hűtő fordulatszáma dinamikusan lesz szabályozva? A burkolathűtő amúgy dinamikusan szabályozódik, de az nem hangos, és nem is tudom mi értelme van ennek a burkolathűtőnek. Előre is köszönöm a válaszokat: Szakács Máté
-
roland010
csendes tag
Az hogy lehet hogy nálam Temp1 72/17 C ekkora hőingás nem lehet...-.-"
nálam van baj vagy a progi rossz??? -
zsigee
aktív tag
Hi All!
Adott Delll Latitude D620, és SpeedFan 4.45, Win7 alatt. Miért felejti el a beállításokat? Eddig tudtam vele állítani a ventit, de normálisan képtelen voltam beállítani. Most sajnos nem hajlandó fixen emelt szinten hajtani a hűtést, a cumó meg melegszik...
Help!Köszi, üdv.
-
Joci93
senior tag
Sziasztok!
Egy külső ventit szeretnék egy kicsit halkabb üzemmódba helyezni. Leszedtem a Speedfan nevű progit, de sehol nem találom a ventit. Csak a GPU/CPU-t találom benne. Esetleg tudnátok mondani egy jó programot hozzá?
Köszi
-
mr_ricsi
veterán
A biosban nézd meg, hogy a Temp1-3 közül melyik méri a procit. (A hőmérsékletek alapján kilogikázható.)
Ha ez megvan, akkor a Prime95-tel kezd fűteni a procit, és nézd, hogy a Core is megy-e fel vele. Ha nem, akkor az egy mérési hiba.Egyébként a prociban van beépített hővédelem. Ha nincs tuning, akkor nem károsodik.
-
mr_ricsi
veterán
"az AUX nevezetű cucc 88 fok fölött mozog, és nem nagyon találom a választ, hogy mi melegszik ennyire"
Semmi. Ez az alaplapi monitorchipnek egy nem használt mérőcsatornája.
A biosban nézd meg, hogy hányféle hőmérsékletet ír ki, azokon kívül csak a CPU magok, a VGA kártya és a HDD-k hőmérséklete jelenhet meg, de azokat nem az alaplap méri, hanem az eszközöktől az OS kéri le szoftveresen. -
spawn82
tag
Üdv!
Lehet csak nem találtam meg valami okból a választ, bár igyekeztem a legtöbb ehhez a kérdéshez kapcsolódó hozzászólást felkeresni. A lényeg annyi, hogy alaplap csere volt, és az AUX nevezetű cucc 88 fok fölött mozog, és nem nagyon találom a választ, hogy mi melegszik ennyire, vagy mit kéne csinálnom, hogy kisebb legyen a száma.
Eléggé halott ez a topic, de remélem lesz megoldás. -
kiss8672
csendes tag
hello!
azt véretlenűl nem tudjátok hogy, hogy lehet speedfan-nal ventilátor sebességet állítani? -
BigBlackDog
veterán
Kis segítséget kérnék.
Miért van az, hogy speedfan látja rendesen a venti értékeket, a procihűtőt szabályoni is tudom, de a többi ventit csak egyszerre (Speed0 értékkel) tudom csak szabályozni. Mindegyik venti külön alaplapi csatlakozóra van kötve, a fordulatszámukat szépen is látom.
Lapom P5B (gyakorlatilag megeggyezik a P5B-E-vel, ami támogatott). -
kircipeti
senior tag
válasz
izebizeeee #712 üzenetére
Szoftveres meres, nem meres. Nem kell veluk foglalkozni. Ki is lehet kapcsolni a Speedfannal, hogy ne is mutassa oket.
-
izebizeeee
csendes tag
Sziasztok, Speedfanok
A segítségeteket szeretném kérni.
Kaptam 1 tápot, nem új, bár nem is régi, Sirtec hp-500-a12s névre hallgat.A kérdésem pedig az lenne, hogy a Speedfan feszültség részénél, a +5,+12,+3,3 voltnál a pontos értéket produkálja, (5,0; 11,8), viszont a -12 és -5V-nál az értékeke -16 és -9 Volt.
Okozhat ez valamiféle problémát, akár már most is okoz? Vagy a +-os megfelelő érték a mérvadó.
Köszönöm a segítségeteket!
Kellemes Karácsonyt,Csaba
-
subrobi
csendes tag
Sziasztok! A temp3 miért ilyen forró?? És mit jelez?
-
kircipeti
senior tag
válasz
kiskaloo #707 üzenetére
Egyebkent ha atallitod nem pwm-re, akkor lehet maxon fogja forgatni vegig.
Esetleg megprobalhatod osszerakni nem gyari pasztaval is, ha most azzal van (gondolom gyari hutot hasznalsz). Par fokot segithet az is. Meg egy hutot ne tegyel a gyarira, csak rontani tudsz rajta!
Van procihutos topik, ott nezz szet. Nem tudom, hogy mi most a favorit, de mondjuk valami joarasitott Alpenfohn hutovel biztos nem jarsz rosszul.
-
kiskaloo
csendes tag
válasz
kircipeti #706 üzenetére
BIOSban csak engedélyezni lehet a pwm-et, de venti gyorsítása nem lehetséges.
Viszont a Speedfan-ban az Advanced-nél sikerült úgy beállítani, hogy a ventillátort maxon pörgesse, így "csak" 53 fokig megy fel a hőmérséklete terhelés alatt...Itt a fórumban több helyen beszélnek 29-39 fokról, ők milyen hűtéssel érik ezt el?
Azon gondolkozom, hogy veszek a cpu-hűtőre még egy hűtőt, mert nem akarom, hogy hamar bemondja az unalmast. -
kiskaloo
csendes tag
Üdv!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Most vettem egy Gigabyte GA-MA785GT UD3H alaplapot AMD Phenom II X2 555 -ös procival.
A proci hőmérséklete alapjáratban 46 fok, játék közben felmegy 60-ig is. Szerintem ez magas egy kicsit.
A kérdésem, hogy hogyan tudom nagyobb fordulatszámra beállítani a cpu hűtőjét a speedfan-nal? Felőlem mehetne max-on is, a hang nem számít...Köszönöm a választ.
-
s4hu|SyD^
addikt
Valaki tudna nekem ajánlani Cooler Master Hyper TX2-re valami ventillátor gyorsaságát szabályozó programot? Lehetőleg valami egyszerűt.
-
sgergi
veterán
válasz
motogprossy #701 üzenetére
Nem igazán ajánlom a programot használatra, főleg, ha nem akarsz vele ventit szabályozni. Sokkal jobban járnál, ha inkább egy Everest próbaverzióval néznél hőmérsékleteket, az legalább nem ír ki ennyi baromságot. Ugyanis ezeknek az adatoknak a nagy része kamu, hiszen ennyi hőfokot biztos nem tud mérni a gép, ráadásul már ott is tüzet jelez, ahol nem kéne, illetve csak sakkozással lehet rájönni, hogy melyik adat pontosan mit is jelent.
-
motogprossy
csendes tag
válasz
hibavissza #700 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest