Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pitterix
őstag
Ez nekem nem jött át valahogy.
Olyan semmilyen.
Nem tudom pontosan megfogalmazni, miért, de nem tetszett.És a Pörszi új epizódja sem.
-
fecaga21
senior tag
Na ő ki lehet vajon?
-
paatrick
őstag
válasz
Bad Pritt #74358 üzenetére
Én már azt is elfelejtettem hogy ezt a sorozatot anno nézni akartam.
Valamikor féltávnál ránéztem imdb-n a részek értékelésére akkor épp 6,x meg 5,x volt a két legutóbbi rész, na mondom ezt se kell elkezdeni
És most amiket írtok a végén se győzött meg hogy ebben az évben műdrámázós baromsággal kezdjem az évet.
---
Tegnap este a Scavengers Reign-t kezdtem. Annak érdekes volt az első része. -
Tasunkó
őstag
válasz
attiati #74366 üzenetére
Last of Us-nál a színészek szorultak a legkevésbé cserére, forgatóköny, rendezésnek kéne menni a levesbe, de úgy megkenték a médiagépezetet, kizárt hogy jutott át valami negatív információ, meg anyagi siker is volt. A Mazin/Druckmann páros szárnyalása minden szempontból garantált. Csalódott leszek ha Greta Thunberg nem tűnik fel, valami kameo szerepben.
-
oriic
HÁZIGAZDA
News from The Continent! Laurence Fishburne will be joining The Witcher family as Regis, a world-wise Barber-surgeon with a mysterious past.[link]
-
Bad Pritt
félisten
válasz
pilóta #74381 üzenetére
Hát akkor nem tudom, milyen folytatást vársz még ehhez a sorozathoz, a Skull Island
, a Godzilla vs Kongbanfolytatja tulajdonképp Bill Randa sztoriját miután Keiko és Lee eltűnnek az életéből és ott is hal meg ugye .meg a jelenkori történéseket követően az Apex összerak egy expedíciót a titánok világába -
k-adi
nagyúr
válasz
Bad Pritt #74358 üzenetére
Monarch: A szörnyek hagyatéka
Monarch: Legacy of Monsters (2024)
season 1 finale"Bár a közepén leült kicsit, sok volt a dráma néhol bárgyúságokkal tűzdelve, de összességében úgy érzem, megérte végigülni."
Szerintem meg nagyon nem. Egy szörnyes sorozat, szörnyek nélkül. Ha összevágnám egy montázsba az összes jelenetet, ami bármilyen Titánt tartalmaz, hát nem lennék benne biztos, hogy több lenne, mint 2-3 perc. Azon kívül, hogy szinte csak a picsogás megy meg a family dráma, mit is kaptunk 10 epizód alatt, ami nem fért volna bele 2-3 részbe?Semmit. Ha kivágnám az évadból a nyafogásokat, akkor a
részek lehettek volna 1 rész, amúltbeli meg még 1 rész és ennyi. Persze a sokat emlegetettjelen és a másik világ sincs még egy rövid montázs, amire azért kíváncsi lettem volna. Sokszor érthetetlen, hogy miért csicskul meg a Monarch pár tinédzsernek, meg ezek az egymondatos durcizós párbeszédek is szánalmasak voltak a fiatal karakterektől. Nem látok semmi pozitívot amit értékelni lehetne ebbeG-napról -
válasz
Bad Pritt #74362 üzenetére
Na azokból nem láttam egyet sem.
Lehet, hogy a filmek megmagyaráznak dolgokat, de a sorozat nem. Szóval számomra (meg a többség számára, akik szintén nem látták azokat a filmeket) ez egy befejezetlen sztori.
De a filmektől függetlenül is folytathatnák, hiszen akkor eleve nem is kellett volna sorozat, ha filmekben benne van minden... -
bobalazs
nagyúr
For all Mankind S4 elég jó lett szvsz.
-
mephi666
nagyúr
lemegy kicsit a kondiba, mint az orosz csajok
on: ez az Ozark nekem bejön
vannak benne mondjuk hülyeségek, de ennek ellenére szórakoztat... pl a tag lő pisztollyal 3-4et, majd azzal a lendülettel bedugja a fegyvert hátra a gatyájába
Reacher S02-vel is haladok... ez az ember nem jár, hanem vonul
S02 amúgy kevésbé tetszik, mint az első... alig haladt ez a rész is valamerre és a következő már a lezárás(?) lesz
-
Bad Pritt
félisten
Közben szállingóznak a The Last of Us Season 2 casting hírek:
Kaitlyn Dever lesz ugye Abby.
Isabela Merced lesz Dina.
Young Mazino lesz Jesse. -
Bad Pritt
félisten
Véget ért a Monarch: Legacy of Monsters. Bár a közepén leült kicsit, sok volt a dráma néhol bárgyúságokkal tűzdelve, de összességében úgy érzem, megérte végigülni. Ahhoz képest, hogy egy irtó buta blockbuster franchise spinoff sorozata a végére meglepően kerek egész lett, habár ebben a sorozatban is jelen vannak a való világban lehetetlennek tűnő véletlenek.
Ami nekem nagyon tetszett, hogy végül (ismerve a filmeket is) minden karakter sztorija kifutott valahova, úgy volt érthető a motivációjuk és minden döntésük, hogy nem kellett szájba rágni és megkapták a lezárásukat.
Remélem nem lesz folytatás, ez így kerek egész és jól visszakötötték a mainline monsterverse világába. Részemről ajánlott. -
negyven2
veterán
Resident Alien Season 3 - Official Trailer
Február 14 | SyFy (illetve valamikor idén jön a SkyShowtime-ra... bár állítólag csak az első évad) -
Pitterix
őstag
válasz
Major Lion #74164 üzenetére
Szerintem egy jóféle adaptáció. Volt már rosszabb is.
Az utolsó rész szerintem gyenge a többihez képest. -
oriic
HÁZIGAZDA
Halo The Series | Season 2 Official Trailer | Paramount+
Egyelőre jobbnak tűnik 1. évadnál, de óvatos maradok azért.
-
nitro16
senior tag
-
tibbike01
őstag
válasz
OgreImre #74336 üzenetére
Megrázó -> olyan történet/esemény, ami nem mindennapi, kicsit gyomorforgató, idegen, de akár lehetne valós is pl a Clickbait.
Mindőségi -> itt inkább a technikai részre gondolok, jó lenne, ha dolby vision lenne, remek kamera felvételekkel, megvilágítással, jó zenékkel, hangokkal. Az 1899 pl tipikusan ilyen, a hajós jelenetek Oled TV-n dobly visionben plusz a hangok, zenék soudbaron nagyon ott voltak. A Wednessday is profin hozta a minőséget.
-
-
.LnB
titán
válasz
OgreImre #74346 üzenetére
Atmoszféra teremtésben (is) zseniális az a sorozat. Nem tudom, hogy hol tartasz, de nagyon érdekes, ahogy összeállnak a szállak a végére. Ahogy a nézőpontokat megismerjük. Ahogy változnak a karakterek. És egyáltalán nem bonyolult. Bár első nézésre lehet, hogy lesz, amin elgondolkodsz a végén majd.
Annak ellenére, hogy ugrál az időben és a karakterek között, szerintem egy nagyon természetes lefolyású sorozat.
Na és a zenék.. Rongyosra hallgattam őket. Mióta elsőre néztem a sorozatot, ebből egy részlet a csengőhangom is: [link] Szóval most már több mint egy éve szerintem. Másik kedvenc track-em: [link]Egyébként én első nézésre kicsit félretettem a sorozatot, talán 3 rész után. Nem volt vele semmi bajom, csak úgy alakult akkoriban. De valahogy bennem maradt a hangulata, és eszembe jutott, hogy folytatni kellene. Megérte.
Remélem élvezni fogod végig.
-
OgreImre
senior tag
Ha már misztikus...bár nem ez a jó szó rá az eddig látottak alapján (1-3 rész).
Station Eleven
Még nem tudom megfogalmazni pontosan mit érzek a nézése közben, de valami tényleg zsigeri benyomások ezek. Néha futkos a hátamon a hideg, néha hangosan szívből felnevetek.
Nem tudom hova fog kifutni ez az egész, eddig nagyon széttöredezett történet, de az biztos, hogy most meg kell néznem/el kell olvasnom a Hamletet 30 év után megint
Ui: .LnB ajánlása alapján kezdtem neki -
-
ViZo72
tag
válasz
tibbike01 #74327 üzenetére
The Man in the High Castle
Alternatív világ: német+japán világuralom a 2. világháború után + némi misztikus/sci-fi szál, ami csak később indul be. De többet erről nem mondhatok, a trailer is sejtet valamit (olyan 1 perc körül)...
Drama+thriller+scifi címkéket kapott, viszont néha elég lassú folyású, főleg az első évadot (de legalább az első részeket) túl kell élni, mert ott még nagyon nem sejted, hová fog ez kifutni...
Én minőséginek mondanám, sok jó színészi alakítás van benne (szerintem). -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
bagyulajuve #74332 üzenetére
Ja hoppá, most rákeresve az xmen tényleg marvel. Akkor már értem.
-
tibbike01
őstag
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani valami misztikus, megrázó, igazi minőségi sorozatot mint pl a Your Honor, Dahmer, Black Bird, Clickbait, de linkább az 1899 tetszett.
-
mephi666
nagyúr
ez az Ozark nem is rossz
Jason Bateman ekézve volt, hogy mennyire semmi színész... szerintem ezt a karaktert lehozza, ahogy kell, de én inkább a rendezői munkáját emelném ki
...ja és nem sajnálta a csupasz női melleket sem, mert biztos tudja a marketing dumát, miszerint "cs*csökkel mindent el lehet adni"
-
Tasunkó
őstag
Mert hatalmas potenciál van benne, csak cenzúrázzák a témát. BB, Saul, Wire, ami csak burkoltan is foglalkozik vele, mind nagy siker. A koreai társadalmi berendezkedés, még a szokásosnál is abszurdabb, de ott is megfigyelhető hogy kellőképpen elszállt, elvonatkoztatottan témázzák általában.
-
Tasunkó
őstag
Tetszett hogy amerikai koreaiak vannak benne, és egyáltalán nem tartalmazta azt az agymosott viselkedést, amit még a legjobb koreai filmeknél is el kell nézni. A reakcióik, a tempó, minden olyan amerikai, könnyen érthető, szórakoztató volt. A csaj mimikája meg hunyorgásai, különösen jópofa volt, nagyon bírtam a szereplőket. Na meg az a szobor.
-
.LnB
titán
Beef
Ez a sorozat tényleg jó volt, méltó a hírnevére. Friss is volt, minőségi is, szórakoztató is. Szóval elégedetten néztem végig. Nagy erénye, ahogy váltogat komédia és dráma között. A színészi alakítások pazarok, és a forgatókönyv is. Bár szerintem a végére kicsit megszaladt a tinta.. Eléggé elszáll a sztori az utolsó előtti részben. -
Mostanában rákattantam a koreai / ázsiai sorozatokra. Ez egész jól indul: Death's Game
-
.LnB
titán
-
attiati
veterán
"Olive Kitteridge (brutál jó dráma)"
Ez egy brutál nehéz sorozat. Nem is való mindenkinek."A műsoridő 99%-ában nyomott hangulat és az utolsó 5 percben jön a felüdülés. Mégis van benne valami optimizmusra vágyakozás, ami a bemutatott életsorsok nagy részében nem jön el. " A főszereplő személyiségét merevnek és nyersnek szeretné bemutatni abban a korban. Manapság már inkább mentális betegségnek hívnák. Két jelenet nagyon kilógott szerintem: A srác tévképzelgései, amikor elefántfejet lát és fű nő a zongorán. A másik a kórházi rablós jelenet. -
Gen V S01 (2023)
Klasszikus spinoff sorozat - valamennyit felvonultat az "anyasorozat" (The Boys) értékeiből, időnként előhúz 1-2 erős cameo-t, és vannak kifejezetten jó pillanatai. A fentiek az 5-6 órányi évad kb. 20%-át teszik ki - a maradék 80% meg agyzsibbasztóan érdektelen és unalmas. A karakterek nagy része a legolcsóbb melodráma klisékből van összetákolva, a Boys-ban pár snittben elszórt politikai / kommunikációs sziporkákat itt perceken keresztül reszelik, és a végére egész határozottan az az érzésem támadt, hogy az íróknak fogalmuk sincs, hová akarnak tartani az egésszel. bedobása meg olyan mértében volt cinikusan manipulatív, hogy még az amúgy jó pillanataikat is megsavanyította. Nem mondom, hogy szar volt, de kedves volt kollégámat idézve, a jó az nem ilyen. Nagyon nem. 4/10.Neuman és Homelander #értékelés
-
negyven2
veterán
3 Body Problem - Official Trailer
Március 21 | Netflix
-
Tasunkó
őstag
válasz
Atomgeszi #74302 üzenetére
A Fargo1-2 szerintem zseniális volt, engem nagyon elszórakoztatott. A 3. hát..., azért nézem, vannak fényesebb pillanatok, jobb párbeszédek, monológok, de egyre gyöngébb az egész, és a 4.-et még jobban szidják. Mondjuk vicces ez a Stussy, Stázi Ndk párhuzam, már ha lesz jelentősége, vagy csak egy fricska, majd kiderül(első 5 perc, tehát nem spoiler).
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Tasunkó #74299 üzenetére
Hát a Marvel logót nem tudom, hogy miért tették oda. Párom is be volt rezelve előre. Aztán kellemeset csalódott. De az tény, hogy nem egy vasember produkciót kell várni.
Egyébként ugyanaz rendezte, mint a Fargot.
De mondjuk stílusban teljesen más. De jó a rendezés.
Fargo 1-2 jó volt egy két részt eltekintve, meg az elején amíg beindult picit unalmas lett. De amúgy jók voltak nagyon
Hol tartasz?
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- Weboldal készítés verhetetlen áron! - Vállalkozásoknak, Portfóliónak, Cégeknek
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest