Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxxy10
addikt
The Good Doctor 6. évad berendelve.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Moon Knight
Érdekes kezdés volt, de eddig határozottan tetszik. Aztán persze bármi lehet még belőle, de lehet jó ötlet volt, hogy csak egy, vagy max 2 előzetest láttam hozzá.
-
Maxxy10
addikt
Kaszát kapott a Chesapeake Shores. A már berendelt 6. évad lesz az utolsó.
-
-
Yodamest
veterán
válasz
KISDUCK #61485 üzenetére
Én is ezt látom a hősakadémiánál, hogy voltaképp megvan egy erős keret, van egy úgymond végcél, ez simán látható már 2 évad alapján is. Persze amíg oda eljutnak, lehet addig végtelen a kaland, szóval a végcél is mindig relatív, mert attó még hogy van, nem is biztos hogy valaha eljutunk odáig.
De számomra pl. ez nem is annyira lényeges, én a megtett út miatt nézem, mert élvezem a részeket, nem pedig azért mert egy nagy végső harcot várok vagy ilyesmi. A Bleachnek is az eddigi lezárása nem tetszett, nagyon elnagyolt volt az utolsó harc, de ettől még basszus bármikor újra tudnám nézni az egészet, ez nem vet rá árnyékot.
-
válasz
sherlock82 #61483 üzenetére
Én nézem , nekem tetszik
-
válasz
paatrick #61484 üzenetére
Szerintem lassan a végére ér a Boku no Hero azok alapján amit mangában láttam én nem hinném hogy 400 részen nagyon túlnyúlna max talán 450. De ez pont nem igaz rá: "végtelenségig lehet vinni igazi átfogó történet nélkül" mert a keret meg van, legalábbis én látom hogy honnan hova akar kilyukadni a történet és van egy olyan érzésem hogy a szerzőnek meg volt az elképzelése a történet főbb pontjairól amikor nekiállt a mangának.
A történet építése az nagyon hasonló az AoT-hoz mert ott se a úgymond a story elejével kezdtek, hanem volt egy történet néhány szereplő szemszögéből és ahogy haladtak előre úgy derült ki minden. -
paatrick
őstag
válasz
Yodamest #61482 üzenetére
Hát nézd megszámolni se tudom hányan mondják hogy a Trónok Harca az nem létezik, mert az utolsó évad olyan lett amilyen
nem hiszem hogy azóta sokan újranézték.
Szerintem ugyanez lesz az Attack on Titannal is ha manga szerint fejezik be. Pedig a 3. évad 2. fele kb a legjobb amit animében letettek.
Nyilván mindenki másra vágyik, de engem az idegesít legjobban mikor egy futó cuccra bejelentik hogy kasza, úgy hogy még nincs vége és már tudod hogy nem is lesz befejezve soha.
Alapból sok olyan sorozat van ami epizodikusan vagy évadonként megy és kb végtelenségig lehet vinni mert nem épít igazi történetet hogy honnan jussunk el hova. Ilyen az általad említett The Boys is, ott se tudod megmondani hogy na mi az a pont amikor vége. Boku no Hero Academia is ilyen, végtelenségig lehet vinni igazi átfogó történet nélkül.
Míg mondjuk a Trónok Harcánál, Breaking Badnél (bár nem láttam), Battlestar Galacticánál megvan már az elején hova kell eljutni, vagy mi az a pont ahol be lehet fejezni.
-
sherlock82
senior tag
Superman & Lois sorozatot elkezdte nézni valaki?
Nekem a régi Lois és Clark sorozat nagyon tetszett, maga korában egész szórakoztató volt.
Lehet Teri Hatcher miatt is. -
Yodamest
veterán
válasz
paatrick #61470 üzenetére
Ezt jó hogy írod, megtaláltam közben csak a 4-5 már nem szinkronos, azért nem találtam korábban. Hát akkor ennek örülök, mert még sok hátravan, de közben meg fura amit írsz, hogy innentől lecsökken a színvonal.... egyelőre ezt el nem tudom képzelni, annyira okosan és izgalmasan volt eddig felépítve, hatalmas csalódás lenne....
"Kár futó animét ajánlani, főleg úgy hogy még te se értél a végére."
Ez egy érdekes új gondolatot vet fel, miszerint ha tegyük fel van egy kiváló sorozat, aminek a végét elszúrják, akkor azt már nem is lehet ajánlani? Jelen esetben, ha még így is lenne és hiszek neked, hogy elrontják a továbbiakban, akkor is úgy gondolom, hogy már szimplán az 1-2. évad annyira jó ebből, hogy már azt megéri megnézni. Ez ugyan olyan, mint Bleachből mondjuk csak az első 60 részt megnézni, azzal sincs semmi baj, már azzal nyer az ember, mégha nem is nézi tovább. Szóval én nem látam ebben a problémát. Ha a hamarosan érkező The Boys 3. évad tegyük fel nagyon gyengére sikerülne és attól függetlenül is ajánlanám az 1-2. évadját, mert önmagában egy élmény, még akkor is ha nem zárul le (mert nem nézed tovább), attól még arra az időre amíg nézed élmény. -
paatrick
őstag
válasz
KISDUCK #61480 üzenetére
Ezért írtam hogy ott a Dragon Ball Kai, az teljesen filler nélküli.
Amúgy nem olvastam a BNHA mangáját szóval csak annyit tudok hogy teljesen manga szerint megy. Ami nagyon biztató volt az elején de nekem 2 évadig működött. Onnantól ugyanúgy jöttek a semmibe mutató részek.
Nem vagyok nagy mangaolvasó, anime is már csak vagy 10 megy le egy évben, legutóbb az Attack on Titant olvastam ki mikor befejezte a mangaka.
-
válasz
paatrick #61479 üzenetére
Mangában filler? Whaat? A hsz-edből most nem jött át hogy olvastad-e vagy sem, de az utolsó mondatodból arra tippelek hogy nem. Én valahol a 90. anime rész után kapcsolódtam be a mangába a 200. rész körül amit elég sokáig olvastam és most van pár rész lemaradásom, mert pár hónapja szüneteltetem és akkor az animét sem néztem tovább, mert már tudom mi lesz benne és azt nem tudom hogy az anime most hol tart, de szerintem még vissza lehet az ahol bemutatják Shigaraki Tomura eredetét a manga mennyiségéből ítélve. Mangában szépen kifejtik hogy lett az aki és nem mondanám hogy lettek volna "töltelék részek" mangában, mert ahogy emlékszek ott mindennek meg volt a lényege. Nem baj az ha csak később mutatják be a negatív karaktereket az építkezés szerintem szépen történik a mangában.
Néztél volna One Piece-t akkor tanultál volna némi türelmet, mert ott volt hogy bemutattak egy lényeges eseményt aminek a végeredményét és a lényegét 200-300 résszel később tudtuk meg.látom szerkesztettél, hát én is:
Az AoT-ot felesleges idekeverni mert a Boku no Hero majdnem 3x annyi fejezettel rendelkezik mint az AoT, Dragon Ballékat meg hagynám, mert ott kellett 10 rész 2 pofonhoz mert mindenki akkora mónologot folytatott 2 pofon között. -
paatrick
őstag
válasz
KISDUCK #61477 üzenetére
Ez tökéletes példa arra hogy a mangában is filler van mert húzni kell
aztán meg is animálták. Attól még ugyanúgy semmi értelme nem volt. És az 1-2. évad szép építkezése átment valami rétestészta időhúzásba. Kedvencem az egészben hogy a "főgonosz" kézfejű csávóról 80+ érsz alatt semmit nem sikerült megtudni.
Pl ennyi rész alatt ami itt lement, Dragon ball Z-ben már Dermesztőnél jártunk, Dragon Ball Kai-t meg hagyjuk is
Yu Yu Hakusho is teljesen végigvitte a történetét stb. Vagy hogy a jelenben maradjak Attack on Titannak kevesebb részből lesz vége.
-
-
-
negyven2
veterán
Jelenleg a Disney+-on ezekhez a tartalmához érhető el valamilyen magyar specifikáció.
Illetve itt van egy kereső is, ahol többek (pl. milyen felbontásban van fent) lehet szűrni akár magyar nyelvre is (szinkron/felirat). Nyelv keresés esetében érdemes a régiót hollandon hagyni, mert az ugyan azokat a szolgáltatásokat (bár konkrét tartalmakat nem biztos), fogja tartalmazni mint amit a hazai.
-
la_cc
addikt
Streaming előfizetés témához kapcsolódóan, én bőven elégnek tartom a mai világban, hogy a Spotify-t fizetem, meg külön az iCloud-dot, minden másra ott a magos bolt.
-
paatrick
őstag
válasz
Yodamest #61459 üzenetére
Kár futó animét ajánlani, főleg úgy hogy még te se értél a végére.
Azt írod a 2. évad végénél jársz. Amúgy jelenleg 5 évad van kinn
3. évad - elmegy
4. évad - filler az egész 2 db értelmes résszel
5. évad - fostengerAz előtted álló 3 évadban kb ugyanott topog a történet ahova a 2. végén eljut. Semmi haladás, semmi új infó. Szóval az első 2 évad jósága ellenére (ez még nekem is tetszett anno), mostanra tökéletesen besimult a neverending fillerekkel szétszabdalt shounen (fiatal fiúknak szánt) animék közé.
-
-
remi67
tag
Lusta vagyok összeszámolni, de ha valaki az összes ilyen izére elő akar fizetni az már lenne vagy havi 50, vagy még több. Olvastam valahol, hogy tőlünk sokkal gazdagabb országokban is sokan rotálják az előfizetést, 2-3 hónapig egyik, 2-3 hónapig másik ésígytovább.
Vagy vannak a jól bevált de nemigazán legális "gyűjtőoldalak". -
-
la_cc
addikt
válasz
RetepNyaraB #61463 üzenetére
"Persze fizessen elő még egy vérszívóra, akinek hét anyja van." Pontosan.
-
gyuromoj
veterán
-
Yodamest
veterán
Na akkor jövök én egy kis havi anime ajánlóval:
Már korábban említés szintjén írtam, hogy nyomatom a My hero academiat, de akkor még csak az 1. évadnál jártam. Most, hogy már a 2. évad végénél vagyok azt hiszem elmondhatom, hogy hát ez durván jó, ott van a legnagyobbak között. Konkrétumok nélkül, általános jellemzésként elmondható, hogy végtelenül igényes az egész, a történetfelépítéstől kezdve a karaktereken át egészen a konkrét harcokig.
Alapvetően is én szeretem ezt a fajta közeget, amikor valamilyen iskola és tanulók által vannak bemutatva a dolgok, lásd a Harry Potter széria, annak is ez az egész könnyen azonosulható, diákok-tanárok, kiképzés, meg úgy iskola berkein belül történő dolgok feeling, nagyon hasonló van itt is, ez már élből tetszik.
Van benne önreflexió, karakterek sokszor önmagukra visszareagálnak, milyen hülyén cselekedtek pl. adott harcban, ez elég ritka. Ami ritka még, hogy vannak maradandó sérülések WTF maradandó sérülések! Ilyet én még nem hogy animében, de filmben sem nagyon láttam. (többnyire ha valakit meglőnek vagy vesén szúrnak, 2 perc múlva már vígan szaladgálni szokott vagy legkésőbb a következő részben sorozat esetén, na itt nem!) Mindig ez a szó jutott eszembe miközben néztem, hogy ejj de fene igényesen van ez megcsinálva, mindenre gondoltak a készítők. A tipikus animés powercreep jelenség sincs itt jelen, hogy a semmiből szimplán egy hirtelen lelki motiváció által 10X erősebb lesz a főhős, itt ez is nagyon jól átgondoltan fel van építve, meg van indokolva ha úgy tetszik. Ha ez nem lenne elég, a zenék ahogyan egy kiváló animében illik fantasztikusak, nagyon hozzátesznek az epic jelenetehez és az opening zenék is nagyon jók, ahol tartok éppen ott is van egy erősen csengőhang gyanús.Szóval ez komoly, azt sajnálom csak, hogy egyszer ennek is vége lesz, már csak 1 évadom van hátra
Mindig nehéz a búcsú az ilyen addiktív cuccoktól.
-
tescodr
aktív tag
válasz
grizlisandor #61456 üzenetére
Nekem is ez a véleményem:van ebbem a sorozatban potenciál! Bár én Halo rajongó vagyok az első rész megjelenése óta,még sem értem miért ekézik sokan ezt a sorozatot.Igen nem része a kánonnak de el kell ettől vonatkoztatni és akkor lehet rajongani a soriért is úgy mint a játékokért. Engem egyedül az Elitek megjelenése zavart nem tudom megszolni ezt a halo 5-ből át emelt dagadt lomha eliteket, na meg a pancéljaik is visszalépést jelentenek a korabbi részek furge, karcsú, halálos elite "assasinjaihoz" képest,masik ami picit fura az ugye john hangja.. Az az orgánum omg...Mindennek ellenére engem megvett a cucc, a fegyverek, a járművek, az épületek mind jól felismerhető. Mikor meglattam a pelikánokat hangosan felsikítottam örömömben 🤣szóval várom a folytatást 🙏
-
Maxxy10
addikt
Wisting 3. évad berendelve.
-
grizlisandor
veterán
Halo S01E01
Egy régebbi Halo sorozatot láttam, ennyi a kötődésem az univerzumhoz.
Nem rossz, van benne potenciák.
A harcjelenetek érdekesek voltak,a tábornok lőtt a gépágyúval semmi, bezzeg mikor MC(Master Chief), akkor szitává lőtte az idegeneket.
Fura volt, hogytávolról tudják vezérelni MC páncélját meg a hajót, de sokra mennek vele, ha 2 lépéssel lemaradva. -
remi67
tag
válasz
nubreed #61449 üzenetére
A
terminátortnekromantát alakító (talán dán) színésznő tényleg jó, aszervízmodultapát alakító színész nekem olyan semmilyen, Travis Fimmel zavaróan gyenge, nem neki való ez a szerep. A showt nálam Niamh Algar vitte el, mondjuk neki ez nem volt egy nehéz szerep, le is hozta szépen. -
-
nubreed
veterán
válasz
remi67 #61448 üzenetére
Nálam már az
űrhüllővel való szenvedés alapból kiveri a biztosítékot, csak ez önmagában annyira gagyivá teszi a sorozatot, mint egy zs kategóriás film, mondjuk az Anakonda 1-2. Anya és Apa, az őket játszó színészek nagyon jók, ezt el kell ismerni, a legerősebb alakítás az egész sorozatban még mindig. A csaj arc játéka egyszerűen fenomenális. A kölyköket nem tudom hova tenni, Campionon kívül úgy érzem, hogy az összes többi csak papír nehezéknek van ott, az érződik, hogy maguk az alkotók se tudják, hogy mit kezdjenek velük. Így két rész után röviden ennyi. Ja és Travis Fimmel, hát nagyon gyenge szvsz. -
nubreed
veterán
válasz
RetepNyaraB #61445 üzenetére
Melyik részébe?
-
remi67
tag
válasz
bobalazs #61439 üzenetére
Megnéztem este a pilotot, zavaróan sok a logikátlanság meg a nagyonnemszeretem klisék, plusz az utolsó jelenetekkel olyan irányba viszik, ami megint a nemszeretem kategória. (Ja, az hozzátartozik, hogy sose játszottam ezzel, szal. fogalmam sincs minek kellene történnie vagy nem).
Zavaróan sok párhuzamot látni a Mandalorian-al és nem csak a sisakot. SZVSZ a ktsgvetés is hasonló lehetett.
Kap még 2-3 részt de ha nem lesz radikális javulás akkor sztem nem tudok kitartani mellette, pedig az úrhajós/űrháborús sci-fik nálam akkor is bepróbálósak ha alapjáraton üvölt róluk a ZS kategória. -
Janaboy
Topikgazda
Dominionra ki emlékszik még?
Úgy döntöttem újranézem -
sherlock82
senior tag
Köszönöm a hozzászólásokat Gilmore témában.
Netflixen megvannak az új részek, a réginek pedig utána járok.
Köszi a segítséget!
-
nubreed
veterán
Raised by Wolves 2. évad eddig harmat gyenge (2 részt néztem eddig). Kritikán aluli. A Foundation fényévekkel jobb.
-
-
Halo TV premiere broke Paramount+ record for number of viewers
Na, akkor ennek így biztos nem lesz kasza. Remélem. -
remi67
tag
válasz
sherlock82 #61434 üzenetére
Mármint a NF-en kívül?
Tudnánk, akár többet is, de az egyik se legális. A 7 évad 720p-s ripelése 200 GB fölött van, de a reset vagy spinoff (vagy mi) egyetlen évada meg 80 GB verzióban is van. -
blg
senior tag
válasz
Netflix
-
törölt tag
válasz
Gondolom majd az HBO maxra előbb-utóbb felkerül.
-
sherlock82
senior tag
Tudtok mondani nekem olyan weboldalt ahol viszonylag jó minőségben lehet nézni a Szívek szállodáját?
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
Picard S02E04
Végre kezd beindulni a buli. -
Janaboy
Topikgazda
Nekem tetszett a Halo első része, bár nem mondom hogy mindent értettem belőle
-
abrtom87
tag
Le lett zárva? Ha nem, bele se kezdek.
One Of Us is Lying (Netflix)
Elhúzott tini tingli-tangli. 8 rész helyett elég lett volna 6. Kamu California nagyon látszik a díszleteken, helyszíneken. Párbeszédet gagyik, viszont van rengeteg fekete meleg csókjelenet. Elejétöl kiszámítható. Színészek klisés karaktereket játszanam el rosszul (meleg fekete sztársportoló aki fél az apjától, motoros drogdíler rosszfiú aki jófiú lesz, eminens lázadó kislány, stb) -
oriic
HÁZIGAZDA
Fakk...
"A Netflix elkaszálta az Archive 81-t."
-
remi67
tag
válasz
dellfanboy #61413 üzenetére
Nekem ez első pillantásra meg másodikra is ilyen erőszakolt brutalista vagy milyen építészetnek tűnik, olyan mintha a mi "szocreálunk" zabigyereke lenne.
Az egy más kérdés, hogy a valóságban állítólag tényleg hasonlóan funkcionált a sorozatban megjelenítetthez. Az dereng valahonnan (a sorozat kapcsán világszerte ismert lett ez a szörnyedelem) hogy évekkel ezelőtt döntöttek az elbontásáról, talán 1 tömb megmaradása és teljes felújítása mellett.
(Vitorlának nevezték, mondjuk én nem vagyok egy hajós ember, de ebben nem látom a vitorlát, ebből a nézetből mondjuk hasonlít egy nagy cruiserre.)
-
pècsimunkás
addikt
válasz
dellfanboy #61413 üzenetére
A látható szegénység, és igénytelenség ellenére, a ház tetszik nekem is.
-
remi67
tag
Még a Gomorra:
el nem tudom képzelni mire gondolhatott a költő amikor ez leesett tervezőasztalról: -
remi67
tag
régen a szinkronok is jobbak voltak?
"Régen" a szinkronszínészek összegyűltek egy stúdióban és kontextusban, egymással kapcsolódva dolgoztak.
Ma otthon, egyedül, a laptop előtt felolvassák a szöveget.
Az új módszer sokkal hatékonyabb, olcsóbb, többszörös mennyiség szinkronizálását teszi lehetővé ugyanannyi erőforrásból.
Minőség? Ugyanmá. Gondolom úgy vannak vele, hogy a mennyiség majd eccercsak átcsap minőségbe. -
remi67
tag
válasz
#42308056 #61399 üzenetére
Kiemelkedően jónak nem mondanám de jellegzetesen NEM amerikai és van egyfajta szerethető hangulata. Részben a forgatási helyszínnek, részben az olasz nyelvnek és viselkedésformáknak köszönhetően. Szinkronnal nem javasolnám, az olasz nyelvnek fontos szerepe van a miliőben, már persze szerintem.
Ja, készült egy "nagyfilm" is, ezt az idővonalbeli helyén érdemes megnézni. -
-
Dicker
őstag
Ha perfekt olasz lenne, akkor se értené. Nem egy nyelv a nápolyi, az irodalmi olasszal.
Csak egy példa a wikipediáról, hogy mindennap tanuljon valamit az ember:
(Mi atyánk szövege)
Nápolyi:
Pate nuoste ca staje ncielo
santificammo ’o nomme tujo faje,
vení ’o regno tujo
Sempe c’ ’a vuluntà toja,
accussí ncielo e nterra.
Fance ave’ ’o ppane tutt’ ’e juorne
lèvece ’e rièbbete
comme nuje ’e llevamme
all’ate,
nun nce fa spantecà,
e llevace ’o mmale ’a tuorno.
Amen.Olasz:
Padre Nostro, che sei nei cieli
sia santificato il tuo nome.
Venga il tuo regno
sia fatta la tua volontà,
come in cielo, così in terra.
Dacci oggi il nostro pane quotidiano
e rimetti a noi i nostri debiti,
come noi li rimettiamo
ai nostri debitori
e non ci indurre in tentazione,
ma liberaci dal male.
Amen.De eredeti nyelvvel sokkal élvezhetőbb a sorozat, pedig én nem vagyok szinkron ellenes. Sokat nézek azzal is. Ezt próbáltam mindenhogy. Így sokkal jobban bejött.
-
válasz
junkhead #61397 üzenetére
mélyen morálisnak vélt üzeneteivel
mégis mi értelme lenne az életnek? Megszületsz-élsz-meghalsz ciklus szól mindenkinek.
Szerintem hiánypótló minőségű a sorozat, és jól hat az érzelmekre. Nem is szorul rá hogy megvédjem, mert nagyon jók az értékelései is.(#61398) dellfanboy
1 2 3 Itt laktam, de hogy miért jöttem haza, az megérne egy misét. Apám szerint azért mert úgy viselkedtem. És akkor maradjunk is ennyibe, jobban nem fejtegetem. -
la_cc
addikt
Sons of Anarchy-nál pl. szerintem szuper volt a szinkron, ott elejétől végéig szinkronnal néztem meg és szerintem nagyon adta a feeling. Érdekes, hogy régen a szinkronok is jobbak voltak?
#boomer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmgyűjtés
- Melyik tápegységet vegyem?
- VGA hiba
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Autós topik
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Asus Rog Strix G814J Gaming
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest