Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Zárolási képrnyő jelszavas belépés csoport házirendből
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxxy10
addikt
Never Have I Ever 2. évad berendelve.
-
válasz
Maxxy10 #51595 üzenetére
No ez érdekes, valamiért nekem a 3. évad is kiesett. Ideje pótolni.
szerk: Közben már látom miért. Előbb néztem az első kettőt, akkor még nem volt 3. évad.
Trapped
Na itt agyhalált kaptam párszor, mikor a torzó csak úgy be volt rakva a hűtőbe egy asztalra a kaják és még ki tudja mi közé. -
Maxxy10
addikt
Ozark 4. évad berendelve. És ezzel kaszálva is a sorozat.
(14 részes lesz, azaz ketté bontva érkezik majd.) -
Laraxior
titán
Akkor érdemes letolnom kis pihentetés gyanánt a War of the World-öt?
Mert a Dark után kicsit lazítania kell az agyamnak -
slett27
addikt
Igen, ez igaz. Sokszor ebbe nem is gondolok bele.
Hirtelen beugrott, nem sorozat, hanem film a Fehér éjszakák 2019-es film. Az lesújtott rendesen. Volt hogy visszatekertem és megnéztem újra a jeleneteket, pedig nem sok vér folyt benne. Ari Aster a rendező és szerintem tőle lesznek még meglepetések.
Itt igazából arra akartam kitérni ha van egy jó ötlet akkor azt meg is kell tudni valósítani és nem minden esetben a pénz ami dominál.
-
Laraxior
titán
Megneztem a Dark elso évadát.
Hat azert figyelni kell ki hova mikor...De nem volt rossz, folytatom termeszetesen.
-
Véreshurka
senior tag
válasz
fant0mi #51582 üzenetére
Sajnos passz, eredeti nyelven néztem. Itt esetleg megnézheted, illetve hátha valakinek van személyes tapasztalata.
-
fant0mi
őstag
válasz
Véreshurka #51578 üzenetére
Ismet egy eretnek kerdes kovetkezik. A Hannibal sorozat szinkronja mennyire jo? Egyedul megneznem feliratosan, de nem egyedul neznem meg, ha jo a szinkron (egyebkent kenytelen leszek titokban nezni).
(Pl. Breaking Badet egszeruen nem birom nezni szinkronnal, annyira egy elettelen szar. A Doktor Houset anno feliratosan neztem, most valamelyik csatornan van szinkronosan delutanonkent, ugy is szivesen nezem. A Jobaratok meg csakis szinkronosan johet.) -
törölt tag
Nem a legjobb trailer, de ha bírod a horrort / brutalitást, akkor Slasher.
-
slett27
addikt
Hiszek nektek. Akkor azt is "berendelem" magamnak.
-
gyuromoj
veterán
-
Véreshurka
senior tag
válasz
slett27 #51572 üzenetére
Próbálj rá esetleg a Hannibal-ra.
-
The Outsider - Nekem tetszett a sorozat, lekötött, izgalmas volt.
Talán az egyetlen rész ami miatt mérges voltam, az éppen a vége. Az utolsó rész messze nem hozta számomra az addigi színvonalat. Gondoltam nekiugrok a másik nagy névnek, game of thrones. Na ez számomra annyira művi, annyira megrendezett és ráadásul gagyin kivitelezett valami, hogy négy rész után skippeltem is. Ordít a képi világa, hogy mű, gagyi mű.
Oké kitalált történet, viszont ha megnézzük például a vikingeket, természetes helyszíneken forgatták, a belső terek is élethűen megalkotva. Vagy ami eszembe jutott, a 300-ak. Na az az egész olyan, ami "kézileg" alkotott. Még sem volt ilyen érzésem, élvezhető volt a látvány és az egész film ahogy volt.
Trapped - Még csak az elején járok, úgy látom ez egy jó kis sorozat lesz.
-
slett27
addikt
válasz
rétisün #51571 üzenetére
Valahogy nagyon nehéz olyan sorozatot találnom ami igazán leköt és "megbotránkoztat". Amikor a magam mellé tett mogyoró vagy chips úgy marad és még enni is elfelejtek.
Ilyen volt anno a Twin Peaks ami szerintem 1990 körül eléggé megelőzte a korát. A végére eléggé beteg lett.A legtöbb ember nem tudott mit kezdeni vele szvsz.
-
slett27
addikt
Soul Gem, Véreshurka : beszámoló hétvégén az első évadról.
-
-
slett27
addikt
The Killing is skipped. Ez a legunalmasabb bevezetés amit valaha láttam sorozatban.
Aludtam. Szinte végig. 18 karikás....vicc. Egy hozzászóló írta a port-on hogy ettől még a régi Derick c. sorozat is izgalmasabb.Mondjatok valamit pls kifogytam az ötletekből....
-
Essejó
veterán
válasz
kmarci25 #51551 üzenetére
Köszi, bár..
A Netflix eredetileg bejelentette, hogy Lucifer ötödik évadja lesz az utolsó, ám a streaming óriás meggondolta magát, és nem sokkal később tárgyalásokat kezdett a termelőkkel a folytatásáról .( Google fordítás)
A Grace klinika meg már bezzeg a 11-ik évadnál tart, és szó nincs hogy elkaszálnák, pedig ritka marhaság. -
Maxxy10
addikt
Curb Your Enthusiasm 11. évad berendelve.
-
k-adi
nagyúr
Szexoktatás
Sex Education
1-2 évadPár héttel ezelőttig még semmit nem hallottam erről, tegnap meg már lement a 2. évad is.
Az első évad még érdekes is volt, de a második már kicsit megfáradt. Persze voltak mindkét évadban jó pillanatok (második végén pl. Ruby boltos jelenete csúcs) de most jól jön a szünet a 3. évadig -
gyuromoj
veterán
Netflixhu insta:
2-14-4 Két részletben érkezik az Ozark utolsó, 14 részes 4. évada a Netflixre. -
Mik76
senior tag
Nemtom ez mot-e va..?
A Stranger Things agyszívó szörnye volt a legnehezebb feladat a sorozat készítőinek
Kicsit mintha megkesett volna. Mar a negyedik szezon forog.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
kmarci25
veterán
válasz
SoulReaver #51547 üzenetére
Ja, nem az. Inkább dráma, kicsit thriller, de akció a legkevésbé.
-
Véreshurka
senior tag
válasz
bagyulajuve #51546 üzenetére
Valamikor tuti dara lesz belőle
Most feleségemmel a Monk-ot kezdtük el, amíg le nem fut a 125 rész addig szerintem talonba teszem...
-
kmarci25
veterán
válasz
SoulReaver #51537 üzenetére
Az első évadot végignéztem, péntek délutánonként pont jó volt.
Ne arra számíts, mint amit a filmnél tapasztaltál, ez egy más sorozat. Persze a tengeralattjáró körül megy a sztori, de egyéb szálak is vannak. Nem egy korszakos alkotás, de engem közepesen lekötött.
-
Véreshurka
senior tag
Legion navyon jó volt, de nálam az 1. évad utáni 1 év kihagyás megölte a 2. évad-ot, nem tudtam felvenni a fonalat
. Egyben kell majd ledarálni az egészet
-
attiati
veterán
Watchmen s01e01: mit is néztem pontosan?
Utoljára a Légió c. sorozatnál éreztem hasonló agymenést. Akkor vagy 4-5 részig is bírtam, hátha...remélem most nem esek ebbe a hibába.
Valaki sorolja fel légyszí a hasonló sorozatok címét
-
Ha még valaki emlékszik a Friendsre, egy könyvkritika.
-
SoulReaver
veterán
A Das Boot (Tengeralattjáró) sorozatról tudtok valamit? Jó?
-
Janaboy
Topikgazda
Oriic: Farscape 4x02
A resz elején olyan vágó képek voltak, ami nem tudom honnan származik.
PlBraka százados lett, meg Scorpiust mutatták.
Valamit kihagytam? -
Mik76
senior tag
True Detective S03
Ugy latom elegge polarizalt a nezokozonseg a harmadik szezon fogadtatasa teren.
En abba a taborba tartozok akiknek teljesen bejott. A negativ oldalon lehet emliteni hogy kicsit hasonlit az elso szezonra. Neha egeszen sokat. Ez nem jo, a masodik onallo hangvetele ilyen szempontbol jobb folytatas volt. Megjegyzem nekem az is tetszett.
A pozitiv oldalon viszont rengeteg olyan dolog van ami miatt lehet szeretni a harmadikat. REMEK foszereplok, nagyon jo mellekszereplok, komplex tortenet (a lassu fajtabol, nalam ez egyaltalan nem hatrany), remek korkep, kivaloan megcsinalt oreg karakterek, kis betekintes
. Remek abrazolasa egy demenciaval kuzdo ember eletenek, es erzekelesenek. Ebben a tekintetben szerintem kimagaslo. Remek rendezes, nem kiemelkedo de szep operatori munka, jo hangulat, es gyorsan kapcsolatot epit a nezovel, aki tudni akarja hogy mi is tortent valojaban.hogy bizony a rendorseg sem mindig talalja meg a bunozot, vagy az eltunt szemelyt, vagy egyaltalan a buntenyt, es hogy a nyilvanossag fele torteno kommunikacio mindennel fontosabb
Ugy gondolom hogy ezek a pozitiv vonasok jocskan ellensulyozzak a negativumokat. Persze az elso szezon utolerese kb lehetetlen kuldetes, de igy is felso polcos termekrol van szo.8.5/10
#értékelés
-
Mik76
senior tag
válasz
SoulReaver #51520 üzenetére
"A nő aki nyomozott és kihallgatta a dolgozókat, az kitalált személy volt."
Ez igaz, de az indoklas teljesen helytallo. Ez a no reprezental tobb tucat tudost, akik felfedezesei es eszlelesei jelentos szerepet jatszottak a helyzet felismereseben es kezeleseben. Nem lehetett volna mindezeket mind kulon szineszekkel behozni a tortenetbe annelkul, hogy el ne aprozodjon a cselekmeny. Szerintem belefert.
-
Maxxy10
addikt
Az Amazon berendelte a Hanna 3. évadját.
-
Laraxior
titán
válasz
attiati #51519 üzenetére
...és a többieknél is azért van bőven hasonlóság.
Lehetett volna még pár részt kihozni belőle, hiszen lett volna mesélnivaló, bemutatnivaló.
...és szerintem szívesen is néztük volna(#51526) fant0mi: Milyen érdekes... anno is északon mértek nagyobb sugárzást, mire ki kellett, hogy derüljön a dolog. De simán eltusolták volna, ment a hazudozás, meg a magas lovon ülés, nehogy már az amerikaiaktól kérjenek valamit.
Ugyanez lejátszódott a Kurszk tengeralattjáró baleseténél is. Arról is van egy szuper film. A balfaszoskodás jó pár emberéletbe került. -
kmarci25
veterán
válasz
attiati #51521 üzenetére
Ilyen alapon a Der Untergang (A bukás) c. filmben is kitalált nevekkel kellett volna szerepeltetni mindenkit. Egy (viszonylag mára már) jól dokumentált eseményt dolgoz fel a sorozat, kevés kitalált szállal, így nem lehet, nincs miért perelni. (Valószínűleg ilyen esetekben van egy jogi csapat, akik átnézik a forgatókönyvet, hogy ne fussanak bele ilyen hibákba.)
-
válasz
attiati #51521 üzenetére
A perek elkerülése végett nem kellene ilyenkor kitalált nevekkel dolgozni?
Szerintem azért nem szükséges kitalált név, mert megtörtént eseményt dolgoz fel.
Emberünket nagyon lehúzza a sorozat.
Nem is csoda. Nettó ökör volt, szembe ment minden értelmes logikával és szabállyal. Erre senki sem utasította.
-
rétisün
veterán
-
jonnyjoker01
veterán
‘The Expanse’ Star Cas Anvar Under Investigation Over Sexual Misconduct Allegations
Twitteren elég sok nő szólalt fel és redditen össze is gyűjtötték már a privát beszélgetés screenshotokat...
Nagyon remélem, hogy nem igazak, de sajnos túl sok van belőlük. Nagyon furcsa, hogy pont az egyik a közösséggel legaktívabb színésznek van egy ilyen oldala, nem tudtam volna ezt elképzelni róla.
-
attiati
veterán
válasz
SoulReaver #51520 üzenetére
helyenként hozzá kellett tenni biztosan, hogy sorozat sztori kerekedjen belőle
Gyatlovot nem értem, hogy hogyan élt utána még 10 éven át és hogy lehetett ott a tárgyaláson, hogyha ő is az erőműben volt a 3 fiatal mérnökkel együtt?
Érdekes, hogy maga az érintett is adott egy egy órás elmesélést a történtekről.
Emberünket nagyon lehúzza a sorozat.
A perek elkerülése végett nem kellene ilyenkor kitalált nevekkel dolgozni? -
attiati
veterán
válasz
#48613632 #45873 üzenetére
Ezt a lenti Bruhanov fazont se volt semmi megtalálni a színészgárdához.
Ha még elő lehet hozni a Csernobilt egy év után...Kicsit erősnek érzem, hogy alltime top10-es listába érkezett a sorozat. Azért egy minisorozatnál könnyebb tartani a színvonalat, mint egy több évados esetben.
Illetve igaz történetet dolgoz fel (sajnos), így adott a téma.Amikor a három búvár megy az alagútban... na ott egy kitalált történetben már nyolc alien előugrott volna és elrontják a sztorit.
Így viszont tökéletes lett a megvalósítás (az igaz történettel).Szörnyű lehetett abban a hazug rendszerben élni.
Persze azóta is félhazug rendszerek vannak. -
Laraxior
titán
Elkezdtem a Darkot. Még csak az első rész felénél járok, de nem hajaz ez egy kicsit a Stranger Things-re?
Ugyanúgy eltűnt valaki, ugyanúgy, ha jól látom akkor életben van valahol máshol... -
k-adi
nagyúr
Harley Quinn (2020)
2. évad
Lement a második évad is, ez most kicsit gyengébb lett szerintem, mint az első de még mindig megvannak a pillanatai a sorozatnak. A karakterek poénjai még mindig jók, az animáció passzol a stílushoz.
Most viszont ennyi elég volt belőle, kell egy kis pihenő neki szerintem -
-
jozsi252
veterán
Tudtok valami hasonló sorozatot ajánlani mint a Snowpiercer? Mármint nem az hogy világméretű katasztrófa után néhány ember a vonaton tengeti életét, hanem világméretű katasztrófa után akár bárhol máshol játszódik a sorozat, nem fontos pont vonaton, csak a történet legyen hasonló.
Mostanában ezeket próbálom felkutatni de annyira sok sikerrel.
Nehéz jót találni. -
oriic
HÁZIGAZDA
The Boys 2. évad: 09.04
-
Essejó
veterán
válasz
SoulReaver #51494 üzenetére
Ma kezdem az elsö évadot. A másodikhoz még nincs felirat.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
SoulReaver #51494 üzenetére
Aha, én az első évadot még nem láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- Weboldal készítés verhetetlen áron! - Vállalkozásoknak, Portfóliónak, Cégeknek
- Lenovo Yoga C630 notebook 4K UHD kijelző 15,4 i7-8550U/16GB ram /128GB SSD
- Panasonic Toughbook Cf 54- Katonai laptop- I5 6. gen- Érintős
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest