- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen processzort vegyek?
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
VágniValó #50196 üzenetére
Más lett az biztos. Azt mondanám, hogy filozófikusan kevésbé elvont és jóval "pop-osabb", könnyebben emészthető és kevésbé sötét és letargikus. De akinek bejött ezek miatt az első szezon az megtalálja ezeket a másodikban is, csak másképpen adagolva és kicsit lite-osítva.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
VágniValó #50196 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy a második évad használhatóbb élményt nyújt, amennyiben követhetőbbé válik egyfajta cselekményvonal vezetés. Ennyiben persze csorbul a WTF? faktor, ha valakinek ez jött be eddig (nekem nem, ha ez nem volt világos).
Engem tuti elvesztett a harmadik évadra, eddig is csak azért kínlódtam végig, hogy lássam, hogy mászik ki a maga alkotta paradoxon-özönből. De meg se próbálta...De a vége annyira kimondhatatlanul gáz, hogy azt nehéz jobban túltolni.
Sok jó zene van benne viszont -
Örömmel olvastam tőletek, hogy a Dark (A sötétség -Netflix) második évada még jobb. Ma este fogjuk befejezni az első évadot, egy rész maradt és nem is tudnék róla összeszedett véleményt írni, mert nem tudnám struktúrálni a dícséretözönt.
Aki nem látta és pont sorozatot keres, hajrá!
-
Pitterix
őstag
Végére értünk a 2. évadnak mi is.
Talán egy hangyányival gyengébb,. mint az első volt. De végig élveztük. Wendy amekkorát fejlődött a sorozat eleje óta, no meg Jonah a húzásaival, meg Ruth úgy ahogy van.Az a gyilkosság talán Martinra volt a legnagyobb hatással. Mintha kezdene megfontoltabb, lelkiismeretesebb lenni.
De majd kiderül a 3. évadban.... -
.LnB
titán
Nem is kell.
Igen a lezárás nem volt akkora epic, mint amit elvileg vártam volna. Mondjuk ott a függönyös jelenet volt a csúcspont. Viszont az egész sorozatot elvitte a hátán Claes Bang színjátéka, és persze a Dolly Wells-szel való összes közös jelenete. Eszméletlen jó ahogy marják, osztják, szívatják egymást.
-
.LnB
titán
Úgy látom, hogy nincs sok komment itt a Drakula sorozatról.
Miután végignéztem a Castlevania-t, egyik este elindítottam a Drakula első részét, amolyan altatónak. Aztán teljesen meglepett a cucc. Egyrészt Steven Moffat nevére azért felfigyel az ember. Tőle azért láttam már pár Dr. Who és Sherlock évadot. Aztán úgy is alakult a dolog, mint ahogy egy Moffat sorozattol elvárná az ember. Jó ez az egész. Oké a harmadik részre kicsit gyengül. Három részes, háromszor másfél óra. Három igen különböző hangulat, történet, mégis egy azon sztoriszál. Na és a második évad végi cliffhanger!!! Attól kész voltam.
Alapvetően horrornak mondják, de igazából csak az első részben van ez jelen. Az darkos, nyomasztó, de az alapkövek letételéhez kell, ott körvonalazódik Drakula karaktere.
Szóval ajánlom nektek. Főleg ha ismeritek Moffat-tot. -
-
Miklós315
aktív tag
válasz
bagyulajuve #50187 üzenetére
Addig néztem, míg az egyik évad (talán a 2.) végén
Addigra már túl nyújtottnak éreztem, nem szeretem a tekergőzésta mufurc kalózvezér feláldozza magát Flintért, míg a nyurga kalóz elkezdi a legendagyártást...
Köszi azért -
bagyulajuve
addikt
válasz
Miklós315 #50185 üzenetére
Jajam zene kiváló (meg is hallgatom gyorsan), meg a nyitó képsorból mentettem is el 1-2-őt és egy darabig fészbuk háttérképnek használtam az egyiket. De a látvány is pazar minden téren.
Nem tudom meddig nézted, de az első évad vegyes volt (nekem már akkor is lebilincselő volt), de utána nagyon erős lett. A vége? Hát igazából nem emlékszem minden részletre,de az említett szereplők nem kalózkodtak tovább (Silver nyilván túlél, Flint most hirtelen nem emlékszem, talán Silver lelőtte), míg mások igen (Jack Rackham és Anne tutira kalózkodnak tovább), Nassau ha jól emlékszem ment tovább mint kalózváros/vagy legális kereskedő város lett belőle. -
törölt tag
válasz
bagyulajuve #50183 üzenetére
+1 a Legion-re, nagyon elborult, de nagyon jó.
-
Miklós315
aktív tag
válasz
A Black Sails openingje elsőrangú (zene+kép), de nagy kár, hogy a sori nem annyira veszi komolyan magát, sokkal jobb is lehetett volna.
Mi lett végül a vége? -
törölt tag
válasz
Köszönöm az ajánlásokat mindenkinek!
Az Ozark-ot azért mégiscsak lepörgetem ezek előtt, mert kíváncsi vagyok mi lesz...
-
bagyulajuve
addikt
válasz
#62608320 #50178 üzenetére
rám még nagy hatással volt a
Legion - bár ehhez komoly koncentrációra van szükség, elég elborult, X-men világban játszódik, de ne szokásos szuperhősös sorozatokra gondoljlazábbnak ajánlom a Black Sails-t (4 évad összesen), ha esetleg a kosztümös/kalózkodós téma érdekel, totál kitalált történet a Kincses sziget előzményéről (~ Long John Silver és Flynt kapitány kalandjai), de valós kalózok beépítésével
és +1 szavazat (#50179) Miklós315 ajánlására, nagyon jó, szintén nem átlagos
-
törölt tag
Woah, Legends of Tomorrow 4. évad kellően elszállt volt. 2-3 részt és a borzasztó kliséket leszámítva ez baromi jó és szórakoztató volt. Remélem az 5. évad hasonlóan jó lesz.
-
törölt tag
válasz
bagyulajuve #50177 üzenetére
Elkezdtem, de nem kötött le, úgyhogy félbemaradt. Újabb sorozatokat is ajánlhattok.
-
törölt tag
válasz
Gsx-rr #50174 üzenetére
Köszönöm, hát nem tudom, megnéztem a 2. részt, nem igazán győzött meg eddig...
Milyen sorozatot ajánlatok akkor? Ezek a kedvenceim (másolva a toplistámból):
-Breaking Bad
-Chernobyl
-The Haunting Of Hill House
-Love, Death & Robots
-Stranger Things
-The Mandalorian
-Black Mirror
-Watchmen
-Ozark
-DarkMint láthatjátok az Ozark is helyet kapott itt, mert mint említettem az első két évadot nagyon szerettem.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Komplikato #50169 üzenetére
A Trailer-ek alapján jónak tűnnek, köszi!
Ha lenne másnak is hasonló (vagy más, de minőségi) ajánlása, továbbra is jöhet!
(De örülnék most pl. egy Origin S02-nek, a végében egyértelműen benne volt a folytatás, de hát miért is ne kaszálták volna, talán túl jól sikerült? A YT-nak azóta sem volt egy épkézláb sorozata sem, pedig az Origin a műfaj egyik legjobbja lett, ezt sem értem.)
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Aventador91 #50167 üzenetére
A harmadik evad meg mar kesz szenvedes.
Gergo483: ugyanolyan lapos lesz utana is. Mondjuk en a 4. Birtam
-
-
törölt tag
Ozark 3 évadja jó?
Az első két évad nagyon tetszett, de eddig a harmadik évad első része nem igazán jött be... -
DarkByte
addikt
Most fejeztem be. Nekem tetszett. Nem klasszikus sci-fi, inkább egy mesés, már majdnem tisztán epizodikus lassan építkező dráma. Tetszett nagyon a képi világa (aki nem tudja, ezek alapján a festmények alapján készült), és valahogy ezek az egyszerű sztorik is működtek úgy, hogy érdekelt a karakterek sorsa, jó pár jelenetnél sikerült elérzékenyülni. A Lost In Space második évadhoz képest ég és föld a gyerek szereplők kedvelhetősége.
Egyszerű alatt azt értem, hogy nem találták fel a kereket, és aki látott már pár sci-fi sorozatot, biztos hogy viszonylag hamar rájön minden részben mi a csattanó.
Nekem valahol 7/10 és 8/10 között. Elég kellemes hétvégi kikapcsolódás volt.
-
PhilBrick
őstag
válasz
Komplikato #50164 üzenetére
IMDB szerint
. Pedig mekkora poen lenne, hasajnos nem Nim lenne a VQ Kennyje! -
Komplikato
veterán
válasz
SunMount3r #50168 üzenetére
Hát a Tales from the Loop nem igazán horroros, ilyen atom lassú hangulatra építő sci-fi szerüség, lazán összefüggő epizódokkal. A Devs meg talán túl jardcore sci-fi, szintén lassú.
-
SunMount3r
nagyúr
Melyik legyen: Amazing Stories (2020), vagy Project Blue Book (S02)?
A Trailer-ek alapján egyik sem győzött meg. A PBB-enk az első szezon első részét láttam (ameddig bírtam), de nagyon gyengének/erőltetettnek/műnek, sőt egyenesen nevetségesnek találtam. Közelébe sem ért pl. a "régi" X-Akták első hat szezonjának minőségéhez. De közben olvastam olyanokat, hogy az S02 már egészen más lett.
Vagy jobb, ha inkább egyik sem? De akkor mit ajánlanátok helyette: Sci-Fi, Horror vonalon keresgélek.
-
törölt tag
válasz
Komplikato #50164 üzenetére
Hát, nem tudom, de ő most végleg meghalt, nem? Az első részben csak megsérült? -
Land
veterán
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani néhány "húzó" sorozatot? Értem ez alatt amely álleejtős, egymás után több részt megnéz belőle az ember. Jelenleg nincs ilyen sorozatunk.
Ezeket nézzük most, szórakoztatóak, de semmi extra:
Altered Carbon S02, Bones S08, Brooklyn 99 S06, PErson of Interest S05, South Park S23, The 100 S05, The Outsider S01 és elkezdtük tegnap a Mindhunter sorozatot, illetve le van szedve a Westword 2. évadja. Köszi! -
törölt tag
Vagrant Queen S01E02
Ez továbbra is egy agymenés, valószínűleg nyomokban hasonlít a Rick & Mortyra, ha már az egyik ötletet ellopták onnan.
Az első fele unalmas volt, de a második már kicsit jobban beindult, hasonlóan könnyed, mint az Orville.
Továbbra is borzasztóan precíz a kidolgozottság, a maszkok, a sminkek, a ruhák, a környezet, néha mégis csak egy kis üresség jön át.
Nem feltétlen heti nézős, lehet 30 percben jobban működne kicsit, de ha éppen nincs mit nézni vagy vidámság kell, akkor jól jöhet. -
törölt tag
válasz
Janaboy #50147 üzenetére
Egyetértek. Nekem kicsit hiányérzetem volt, kicsit lehetett volna pörgősebb, ha már ekkora volt a tét és az előző 12 részt felhúzták így a végére. Aztán csak lehet a dara miatt volt intenzívebb.
Azért abban kicsit valahogy reménykedtem, hogy .esetleg még Q-t látjuk pár perc erejéig
Így viszont lehet nem fogom annyira hiányolni. Pedig nagyon szerettem, imádtam a humorát, de ez a finálé kicsit meh volt.
Remélem lesz vmi hasonló sori hamarosan. -
-
Amur
addikt
Letter for the king
netflix-es kis családi középkori környezetes csipetnyi fantasy beütéssel.
Mi együtt néztük a hetedikes és egy másodikos gimnazista gyerköccel. Mindenki jól szórakozott.
A Lucifer is simán a szórakoztató kategória volt nekik. Imádták a karaktert.
A mi kis falunkat is együtt nézi a család.
az ifjú sheldon szintén simán jó volt erre a célra.
Az utolsó ember a földönt is szerették.
A hallatlant
a csúcshatás(mindenki sajnálta hogy csak egy évad lett belőle)
Merlin 5 évadát vigignézték(azt mondjuk nélkülem, nekem ha fantasy akkor legyen darkosabb)
Ja és első számú kedvence a családnak a raising hope(nevelésből elégséges) -
Maxxy10
addikt
Kaszát kapott a Deputy.
-
RetepNyaraB
veterán
Spoiler nélkül és Lehet, hogy unalmas is, de Homeland 7-8 azért kezd nekem átmenni önnön bohózatába... Carrie karakterét is túltolják; nem beleélős, hanem "#óafaszom" kategória most már. Nekem nyilván. Véleményem nem tükrözi a szerkesztőség álláspontját
-
oriic
HÁZIGAZDA
Tales from the Loop
1. resz megvolt, egyelore fogalmam sincs mi lesz ebbol, de tuti vegignezem.
-
Laraxior
titán
Shameless letudva.
Swamp Thing is... Kar hogy ennek nem lesz folytatasa. Nekem tetszett, lenne benne még lehetőség. -
gyuromoj
veterán
-
sayCet
aktív tag
Valakinek nincs infója arról, hogy hány órakor lesz a Money Heist premier netflixen?
-
Komplikato
veterán
Devs S01E06
A sorozat eddig se volt kapkodó idegbeteg, de ez a rész brutálisan lassú volt. De a türelem rózsát terem. Az alapsztori eddig is "agybaszó" volt, most ezt sikerűlt feljebb srófolni, szerintem még soha nem vártam annyira a következő részét semminek, mint most.Lehet túlgondolom a dolgot, de ha Lily AZ aminek Katie mondja, már önmagában kemény, de mi van, ha a Devs valódi célja (Amaya) miatt pont ő meg az esemény amire vártak? -
-FreaK-
veterán
Devs S01E06
Eddig ez a rész tetszett a legjobban. Pedig szinte semmi lényeges nem történt benne, azon kívül hogy beszélgettek egy asztalnál.
Mini sorozatnak nevezik, ez azt jelenti hogy a 8. résszel vége és nem lesz folytatás, vagy nem feltétlen?
-
-
-
k-adi
nagyúr
válasz
Ventur@ #50136 üzenetére
Csodatévők
Miracle Workers - Dark ages
Megnéztem én is a 2. évadot és nagyon szuper lett. A poénok tényleg jók, a párbeszédek értelmesen viccesek és a hangulat is a helyén van. Potter, Daniel Radcliffe remek, Geraldine Viswanathan szintén.
Egyetlen rossz dolog, hogy csak 20perces epizódok vannak, tényleg nagyon gyorsan elmegy az idő
Jöhet a 3. évad -
ruti
Közösségépítő
sziasztok, sorozat ajánlást szeretnék családi összezártság idejére:
amit ötödikes és hetedikes gyerekkel lehet nézni
amit ne: anime, idióta poénos -
Janaboy
Topikgazda
Magicians is véget ért
-
Ventur@
senior tag
Miracle workers - Dark ages
Őszintén megmondom, hogy nekem nagyon tetszett ez az évad is. Az első sem volt rossz, de ez valahogy jobban tetszett. Talán amiatt, hogy szerethetőbbek lettek a karakterek. Az első évadban Isten és Sanjay karaktere nekem nem volt szimpatikus. Viszont a Dark Ages-ben Edward (korábbi Isten
) és Lord Vexler (korábbi Sanjay) is sokkal szimpatikusabb lett. A többiek hozták a kötelezőt
. Jókat kuncogtam a részeken, szóval nálam betalált. Egy bajom volt vele csak, hogy túl rövidek voltak a részek. Nagyon hamar elmentek ezek a 20-25 perces részek és így heti lebontásban meg még "rosszabb" volt várakozni. De azért megérte
. Jah és külön plusz pont az intro zenéért, mert az kva jó
. Nem vagyok egy rock zene fan, de ez kifejezetten bejött...csak hát ez is rövid
.
Remélem lesz folytatása és van egy érzésem, hogy a 3. évad az
Bele is illene a sorozatbaFranciaországban fog játszódni a forradalom idején. .
Az utolsó rész utolsó jelenetéből gondolom ezt
.
Más:
Egy kérdésem lenne, hátha valaki tud segíteni benne. Csak részben sorozattal kapcsolatos a dolog, de hátha itt esélyesebb, hogy kapok segítséget. Nos valamelyik nap félálomba "néztem" az Amerikai Fatert a Humor+-on és volt egy kezdőzene az adott részben és ezt keresném
. Fogalmam sincs hanyadik évad, hanyadik része ment, mert tényleg félálomba voltam mikor kezdődött. Ami meg maradt belőle, hogy sütöget Stan kint a ház előtti betonos részen, meg voltak flashback bevágások, hogy rajzoltak ott a gyerkőcök, valamit csinált Roger is. De a lényeg, hogy csupa zsír, rajz, meg festék lett a bejárat előtt és Roger felajánlotta a spéci takarítógépét Stan-nek, hogy eltávolítsa a koszt, mert Francine már ki volt akadva. Valami még rémlik, hogy a géppel sikerült szétverni a betont, meg még valami volt, na de innentől már nem emlékszek, mert bealudtam
.
Na és mikor ez a sütögetés és egyéb zajlott, szólt alatta egy nagyon kellemes zene. Nem tudom ez így mennyi segítség, de csak lesz valaki, aki legalább az évad és rész számát tudja, mert onnantól már megoldom Shazammal.
Kicsit hosszú lett, elnézést
.
-
nubreed
veterán
Mivel vannak itt jó páran akik imádjuk a Peaky Blinderst, ezt most itt hagyom:
[link]
Ez most így járvány idején elég aktuális. -
válasz
Aventador91 #50130 üzenetére
Szerintem hülye vége volt a 3. évadnak, nem logikus, csak ha valami kimaradt nálam, vagy valamit eltussoltak..
-
Aventador91
őstag
hát nem úgy lett vége az ozark 3. évadnak hogy nem lesz folytatás. ha csak 3 évadra tervezték ez befejezésnek is szar volt
amúgy a 3. évad egész jó volt, az első kettő hulladék
-
Mik76
senior tag
válasz
RetepNyaraB #50122 üzenetére
Kepzelem hany szinesznek van otthon megfelelo minosegu mikrofonja meg hangrogzito cucca, a hangszigetelt szobarol mar nem is beszelve. Jok lesznek azok a szinkronok..
-
xenom0rph
őstag
válasz
RetepNyaraB #50119 üzenetére
Barátnőm miatt az Ozarkot magyar felirattal nézzük a netflixen. Tele van félrefordításokkal, félmondatok mondatok kimaradnak ha picit gyorsabb szóváltás van, néhol teljesen értelmetlen amit fordítanak. Fáj már a fejem tőle rendesen
-
bagyulajuve
addikt
válasz
RetepNyaraB #50122 üzenetére
aha, ez nem hangzik jól
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
bagyulajuve #50121 üzenetére
Sok színész ismerősöm van, akik szinkronkodnak is, mert kis pénz is pénz (márpedig kis pénz). Namost sorozatoknál konkétan úgy megy, hogy zsinórban felnyomsz annyi részt, amennyi egységnyi időbe belefér és bírja a torkod. Szinkronrendező, mint szakma régóta fehér holló, mert nincs rá pénz. Mennyiség kell, tegnapelőttre. Minőség ki a fenét érdekel. Ennek fényében a hómofisz persze menne, de akkor azt valakinek stúdióban még rá kell hegeszteni a filmre, ami extra pepecs meló, sok fizetett órában. Szóval, szerintem a válasz nem
-
bagyulajuve
addikt
nem az volt, hogy otthonról próbálnak szinkronizálni a szinkronszínészek? és majd a szinkrn rendező egyedül a studióban összedolgozza...
mondjuk én már régen leszoktam a szinkronos filmekről/sorozatokról - de lazulásnak jó lenne néha szinkronosat nézni
-
törölt tag
válasz
RetepNyaraB #50119 üzenetére
Igen, most sajna megint leállnak a szinkronokkal, legalábbis NF-nél, ki tudja mennyi időre. Engem mondjuk nem érint, de a szüleim így rá fognak szokni az HBO GO-ra.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
#75501312 #50118 üzenetére
A szinkron probléma iszonyú régi téma. Mármint a rossz minősége. Most már a feliratok is nagyon gázak tudnak lenni. Helyesírás, szöveg-nem-értés, nulla gyerekszobai háttérrel fordítás (alapvető kulturális utalások félreértése és félrefordítása). Felzárkóztunk
Viszont van, minden mennyiségben. Mikor bejöttek a sztrímerek, mindenki rítt, hogy csak eredeti nyelven és jaj. Nesztek -
törölt tag
válasz
Aventador91 #50115 üzenetére
Tudod amikor kijött a 6 Underground a Netflixtől ráadásul magyarul, akkor nagyon sokan panaszkodtak, hogy borzasztóan sok benne az oda nem illő káromkodás, vulgáris szöveg, főleg az első 15 percben. Még a szüleim is csak meresztették a szemüket, mert se nem vicces se nem hasznos nem volt, karácsonyi film meg pláne nem.
Megnéztem angolul, van benne szintén káromkodás, de minimális. Olyan szinten elferdítette az eredeti nyelvet a magyar szinkron, hogy köze nem volt az eredeti angol szöveghez. Ezt Csak így itt hagyom, mint info.
A többit már elvittük privátba, szóval itt nem lesz folytatás. -
válasz
Aventador91 #50115 üzenetére
Amennyiben a sorozathoz kapcsolodik lehet rola beszelni. De itt mar elmentunk mas iranyba.
-
Miklós315
aktív tag
válasz
#75501312 #50109 üzenetére
Ízlések és pofonok, amiről szó van/volt. Nem gyűlölködésről (vagy túl magasan van a lécem). És ezt - a moderátori kérést figyelembe véve - nem a témára, hanem a szankció-követelésre reagálom.
1. Mert a tolerancia "kétirányú zsákutca"
2. Alapvetően ugyanis művészeti alkotások témaköréről beszélünk. -
Srácok engedjük el ezt a meleg, nem meleg, akármi vonalat. Ennek is megvan a megfelelő topikja.
-
God Friended Me-t nézi valaki? leírása alapján jónak tűnik.
vittgen: 20percet bírtam belőle, sztem borzalmas
-
törölt tag
válasz
Miklós315 #50106 üzenetére
Egyetértek veled, ettől függetlenül a kérdéses megnyilvánulások volta tuskó és diszkriminatív, tele a topik vele, ahogy a példa is mutatja ráadásul spoiler mögött, ami azt jelzi, hogy a kommentelő is tudja, hogy nem helyes, amit csinál.
A kommunikációból meg azért eléggé le lehet szűrni dolgokat, főleg, amikor az ember már ugyanazt olvassa itt 16 éve.
Simán büntit szabnék az ilyenre, megszegte a fórum szabályzatát. Hol van ilyenkor a Tg vagy egy moderátor? Tiltsuk ki pár órára / napra és akkor majd megtanulja mit lehet és mit nem. -
vittgen
senior tag
Jim Carrey Most nevess / Kidding / sorozatát követi valaki?
-
Miklós315
aktív tag
válasz
#75501312 #50103 üzenetére
Azzal spec. egyet értek, hogy "le a kötelező szexjelenetekkel". Minden filmbe/sorozatba beleteszik, de pl. amerikai filmekben a korhatárbesorolás/átlagos prüdéria miatt úgyse látaz semmit, össz-vissz annyi a szerepe, hogy "lássuk": 10 mp alatt meglátták és halálosan megszerették egymást (ezt fejezi ki egy mámorosan heves együttlét - fejezné ki, ha nem lenne erőltetett és gagyi).
Franciáknál még a postára is szexelve mennek, az meg a másik véglet.Az viszont egy kötelező érzékenyítő trend, hogy most a melegszex a divat, ha kell! ha nem kell! akkor is nézzed. Ugyanolyan fölösleges a sztorikba, mint a hetero szex.
Vannak olyan filmek (pl. Nőies játékok) és sorozatok (pl. Euphoria), ahol szervesen elfér, nem lóg ki. Akkor van gond, ha kilóg a történetből. És itt jön a trend: mindenbe berakva, sokkal feltűnőbben kilóg a lóláb.
Még egy dolog: eltérő vélemény nem egyenlő a korlátoltsággal! Te sem leszel haladó, menő, ha éljenezel a melegek mellett. Magánügye mindenkinek, ezért se vigyék képernyőre, ki kivel hogyan. Arra ott a pornó. Arra lett kitalálva.
-
törölt tag
válasz
brownus #50101 üzenetére
Sosem értettem az itteni ostoba és korlátolt hozzáállást. Melegek és leszbikusok mindig is voltak.
Sokan azzal nyugtatják magukat, hogy nem baj, elviseljük mert kellett a sztorihoz.
F*sz*m, nem tök mindegy, hogy aki éppen meghal / leesik / átverik / elmegy a kamera előtt az milyen orientáltságú? Semmi köze a plothoz vagy máshoz. Ennyi erővel utáljuk a barnákat, a kék szeműeket, a nem fehér embereket. Ja, hogy ez az alap itt 2020-ban is....kár.
Nekem meg az a bajom, hogy szükségtelen és agyatlan hetero drámát és szexjelenetet tolnak az arcomba minden filmben és a soriban, amikor aztán már tényleg semmi szükség rá. Nah, ezt hogy küszöböljük ki?
Legalább fogalmazzunk már kulturált módon és ne tudassuk a világgal, hogy milyen korlátoltak vagyunk. Véleményt lehet nyilvánítani, a feszkót meg a frusztráltságot tartsuk bent vagy oldjuk meg.
Le az összes heteró szexjelenettel minden scifi és fantasy alkotásban, teljesen szükségtelen, tudjuk, hogy mágiával vagy klónozással születnek a gyerekek és nem a gólya hozza őket.Nem Neked szól, csak gondoltam tolok egy kis kontrasztot.
xoxo
-
Aventador91
őstag
válasz
bagyulajuve #50098 üzenetére
történet?
barátok közt szint
-
brownus
veterán
válasz
bagyulajuve #50094 üzenetére
figyu, segítek
leülsz a tévé elé, és megnézel 10 órányi melegpornót. ok, engedékeny leszek, legyen trans vagy bisex with minimum kettő kukis ember
done
jöhetnek a buzolós filmek és sorik
xoxo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest